دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۵

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۵

در این شماره می‌خوانیم: - هند ماهواره های ۷ کشور را به فضا برد - دوام بتن در برابر خوردگی‌ها ۴ برابر افزایش یافت - ۴۳ درصد برق دانمارک با انرژی بادی تامین شد - جلبک زنده برق تولید می کند - اسکوتری که به وای فای متصل می شود - سنگ آسمانی قدیمی تر از خورشید کشف شد - ریزش سنگ در محور شیرگاه حادثه ساز شد - هشدار و آمادگی جدی آبی‌ها برای تامین‌ آب اقتصاد ايران - اگر ضرورتی نیست مردم از فضای مجازی استفاده نکنند - انتقاد رئیس کمیته امداد از دولت - انتقاد جامعه مدرسین از اظهارات روحانی - احتمال پایان انتظار ۱۶ ساله رسیدن قطار به ارومیه! - دستگیری لیدرهای موسیقی زیرزمینی - مدارس استان اردبیل تعطیل شد - پایان لاتاری و اعطای گرین کارت به مهاجران آمریکا - شنیدن صدای مهیب در مناطقی از شهر کرمانشاه - علت خاموشی قسمتی از تهران مشخص شد - طرح ترامپ را هرگز قبول نمی‌کنیم - دستور روحانی برای رسیدگی به خانواده‌های نفتکش سانچی - متخلفان حادثه سانچی تنبیه شوند - تسلیت اعضای شورای شهر تهران در پی حادثه سانچی - چینی‌ها درباره خدمه سانچی به وزیر کار چه گفتند؟ - جلسه بدون نتیجه کمیسیون امنیت درباره FATF - واکنش ترکیه به تصمیم تازه ائتلاف آمریکایی - مجبور شدم به آلمان بروم - کلیات طرح اصلاح موادی از قانون بودجه تصویب شد - کاهش بارش رکورد ۵۰ ساله را شکست - هیئت دولت دوشنبه را عزای عمومی اعلام کرد - تشکیل کمیته پیگیری قتل ۴ زن کرمانشاهی - ارزیابی مثبت موگرینی از تصمیم اخیر ترامپ - کشف یک باند اختلاس و بازداشت ۲ نفر

رایگان