دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۴

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۴

در این شماره می‌خوانیم: - برگزاری دو رویداد علوم شناختی در آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری - کمک ۳۳ میلیون دلاری جف بزوس برای بورسیه تحصیلی - ابر واژگان علمی آنلاین در SID راه‌اندازی شد - دستبند هوشمند بدبو مزاحمان را فراری می دهد - ساعت هوشمند بالدار ساخته شد! - غول خودروسازی دنیا دوچرخه برقی تولید کرد - اجاق گاز هوشمند غذایتان را مغزپخت می کند - ماهواره انگلیسی ویدئوی رنگی از زمین می گیرد - مغز خود را اهدا کنید - اوتیسم از عوارض تولد به روش سزارین است - ۲۷۰ نوع سرطان در جهان وجود دارد - ۶ سوال کلیدی در مورد تصادف ۱۳۰ میلیون دلاری سانچی - ایجاد مراکز تحقیقات بالینی در بیمارستان ها - شناسایی دو قند مهم در ضایعات زعفران - آغاز بارش برف و باران از روز یکشنبه در سطح‌کشور - رئیس پدافند غیرعامل: تلگرام به ما خیانت کرد - مراقب آسیب‌های تلگرام جعلی باشید - تلگرام رفع فیلتر شد - «هگمتانه»میزبان وزرای گردشگری آسیایی - مهلت ۲ماهه خاوری/همه چیز به تاییدحکم باز میگردد - مدارس اهواز و کارون فردا تعطیل شد - پایان فیلترینگ تلگرام با بلاک‌چین صحت دارد - جزییات عملیات تجسس خدمه نفت‌کش از زبان ربیعی - باید برای التیام زخم‌ها گام برداریم - درباره خودکشی بازداشت‌شدگان اطلاعات جمع‌بندی شده‌ای نداریم - دسترسی هر چه سریع‌تر از وضعیت خدمه نفتکش - ۶۴۴ دختر فراری در ۶ ماهه اول سال داشتیم - زمستان آلوده تهران برای گروه‌های حساس - سوختن در آب، غرق شدن در آتش! - رایزنی‌های وزارت خارجه درباره سرنشینان نفتکش - انفجار انتحاری در شمال بغداد

رایگان