کتاب قصه حضرت ادریس، نوح، هود و صالح علیهمالسلام
خواندن نظراتمعرفی کتاب قصه حضرت ادریس، نوح، هود و صالح علیهمالسلام
«قصۀ حضرت ادریس، نوح، هود و صالح علیهمالسلام» بابهای سوم تا ششم از کتاب حیوةالقلوب علامه مجلسی (ره) است که داستان این پیامبران الهی را روایت میکند:
در بیان مبعوث شدن حضرت نوح علیه السلام است بر قوم، و آنچه میان او و قوم او گذشت تا غرق شدن ایشان، و سایر احوال آن حضرت:
علی بن ابراهیم به سند از امام جعفر صادق علیه السلام روایت کرده است که: حضرت نوح سیصد سال در میان قوم خود ماند و ایشان را بسوی خدا دعوت فرمود و اجابت او نکردند، پس خواست بر ایشان نفرین کند، پس بر او نازل شدند نزد طلوع آفتاب دوازده هزار قبیل از قبایل ملائکه آسمان اول و ایشان از عظمای ملائکه بودند، پس نوح به ایشان فرمود: شما کیستید؟
گفتند: ما دوازده هزار قبیلیم از قبایل ملائکه آسمان اول، و مسافت آسمان اول پانصد سال است، و از آسمان اول تا زمین پانصد سال راه است و نزد طلوع آفتاب بیرون آمده ایم و در این وقت به تو رسیده ایم، و از تو سؤ ال می کنیم که نفرین نکنی بر قوم خود! نوح فرمود: من ایشان را سیصد سال مهلت دادم .
و چون ششصد سال تمام شد و ایمان نیاوردند باز اراده کرد که بر ایشان نفرین کند، ناگاه دوازده هزار نفر از قبایل ملائکه آسمان دوم به او رسیدند، نوح فرمود: شما کیستید؟
گفتند: ما دوازده هزار قبیلیم از قبایل ملائکه آسمان دوم، و مسافت آسمان دوم پانصد سال است، و از آسمان دوم تا آسمان اول پانصد سال است، و مسافت آسمان اول پانصد سال است، و از آسمان اول تا زمین پانصد سال است، و نزد طلوع آفتاب بیرون آمده ایم و در وقت چاشت به تو رسیده ایم، و از تو سؤ ال میکنیم که نفرین بر قوم خود نکنی !
نوح فرمود: سیصد سال ایشان را مهلت دادم، پس چون نهصد سال تمام شد و ایمان نیاوردند اراده نفرین بر ایشان فرمود...
کلیات نظامی گنجوی؛ لیلی و مجنون
حسن وحید دستگردی
کلام امیر: حکمت های امیرالمومنین حضرت علی(ع) (متن دوزبانه)سید شریف رضی
تعبیر خواب ابنسیرین و دانیال پیغمبر و امام جعفر صادق(ع)ابوالفضل حبیش بن ابراهیم تفلیسی
شناسایی زمینه ها و دورنمای توسعه صادرات فرآورده های غذایی حلال ایرانبیتا نوروزی
امام حسین علیهالسلام پیشوای روشناییهاعلی نصیری
طاووس بهشتیانمحمدرضا کریمی
زندگانی پیامبر گرامی اسلام (ص)احمد احمدیبیرجندی
درسنامه اخلاق اسلامیعلی نصیری
موعود اهل سنت ( مهدیپژوهی در آثار اهل سنت)علی دژاکام
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
غیبت امام مهدی (عج) از دیدگاه امام جعفر صادق (ع)ثامر هاشم عمیدی
مجموعه اشعارعلی صائمیان
الشمس و القمر بحسبانعلی صائمیان طالقانی
مجموعه اشعار و دل نوشته هاعلی صائمیان
دیوان اشعار صائمعلی صائمیان
آئین نگارش فیلمنوشتحمیدرضا اکبری (ژرفبین)
رویای استانبولمریم خانی
هشت فیلمنامه فیلم کوتاهحمیدرضا اکبری
زمزمه های تنهاییسیدمصطفی سیدمشهدی
اشک و خونسیدمصطفی سیدمشهدی
کارتون خیلی زشته کتاب کلا ٦٠ صفحه است چرا نوشتین ٦٠٠ صفحه!!!