دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۱ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۱

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۰/۲۱

در این شماره می‌خوانیم: - ساعت بدون باتری مبتنی بر پلتفرم اینترنت اشیا - با سرنشینان ایستگاه فضایی بین‌المللی آشنا شوید - ربات مخصوص تاکردن لباس رونمایی شد! - موبایل با حسگر اثرانگشت یکپارچه - زمان فرایند جابجایی اپراتور موبایل یک روزه شد - همه تأثیرات گرمایش زمین بر زندگی - تولید حسگر خوردنی یابنده اطلاعات گوارشی - تاثیر ویتامین D در درمان «کم‌توجهی» - خروج فلفل قرمز ۳ سانتی از ریه زن چینی! - بندر چابهار دروازه اتصال ملت ها است - مصاحبه‌ منتشر نشده با آیت‌الله هاشمی - اقدام عجیب نخست‌وزیر تایلند برای فرار از پاسخ‌گویی - پیشروی ارتش سوریه در حومه ادلب - ژاپنی‌ها ساعت ۳ صبح به سانچی می‌رسند - آزمایش سامانه موشکی اسرائیل لغو شد - زلزله کوزران خسارتی نداشت - حادثه برای کشتی جنگی ایرانی در بندر انزلی - توییت ظریف برای ادامه روند برجام - پوتین در ۲۰۱۸ برای سوریه چه در سر دارد؟ - تخریب چند خانه روستایی در پی زلزله کرمانشاه - تیم‌های ارزیاب به کانون زلزله اعزام شدند - شرایط آب و برق مناطق زلزله‌زده کاملا پایدار است - برخی خط قرمزها، ایدز را تابو نگهداشته‌اند - درباره آزادی نازنین زاغری در تهران رایزنی کردم - مسئول کمیته رسیدگی به حادثه نفتکش چه کسی شد؟ - مسأله دخالت خارجی در اعتراضات موضوع معتبری است - همکاری مشترک ایران و ایتالیا - کارگران کجا زندگی می‌کنند؟ - «دکوپاژ» کارگردانان سینما در افق - هلاکت ۱۵ مزدور سعودی در عملیات نیروهای یمنی - رشد تقاضای طلای سیاه در سال ۲۰۱۸

رایگان