کتاب دختری در رودخانه غزل حسین زاده + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات جیسا
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دختری در رودخانه

کتاب دختری در رودخانه نوشته‌ی غزل حسین‌زاده داستانی فانتزی برای گروه سنی ب است که نشر جیسا آن را منتشر کرده است. این کتاب با تصویرگری آیدا شاکری رودبارکی در ۲ داستان مجزا، ماجراهای یک پری گرفتار در دنیای انسان‌ها و دختری به نام مینا را روایت کرده است. فضای قصه‌ها بر پایه‌ی افسانه‌ها و قصه‌های ایرانی شکل گرفته و در کنار ماجراهای پرهیجان، بر دوستی، شجاعت و مراقبت از دیگران تأکید کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دختری در رودخانه

کتاب دختری در رودخانه اثری از غزل حسین‌زاده است که در قالب دو داستان نسبتا کوتاه، دنیای افسانه‌ای جن و پری را به زندگی روزمره‌ی کودکان پیوند داده است. نویسنده در این کتاب با تکیه‌بر عناصر آشنا در قصه‌های ایرانی مثل جنگل جادویی، موجودات افسانه‌ای و جادو، ماجراهایی را روایت کرده است که در آن کودکان و موجودات جادویی در کنار هم قرار می‌گیرند و برای نجات یکدیگر تلاش می‌کنند. کتاب دختری در رودخانه در داستان اول با همین نام، سرگذشت پری جوانی به نام شارمی را روایت کرده است که پس از صد سال اسارت در قفس آهنگر، از بند او فرار می‌کند و در میانه‌ی جنگ جهانی دوم سر از دنیای انسان‌ها درمی‌آورد. آشنایی او با پسری به نام شیرا، سفرشان به جنگل لونایو، دیدار با شیطان آنیما و تلاش برای بازگرداندن بال‌های سوخته‌ی شارمی، هسته‌ی اصلی این داستان را می‌سازد. در ادامه‌ی کتاب دختری در رودخانه داستان دوم با عنوان مینا و ماجرای فرشته جادویی آمده است. در این داستان، هدیه‌ی مادربزرگ به مینا، یعنی یک عروسک فرشته با بال‌های شفاف، به‌تدریج چهره‌ی جادویی خود را آشکار می‌کند. گم‌شدن فرشته در مسیر سفر خانوادگی، ورود یک کفشدوزک سخنگو به ماجرا و بازگشت فرشته‌ی زخمی به کنار مینا، فضایی سرشار از خیال، دلبستگی و مراقبت متقابل میان کودک و موجودات جادویی ایجاد کرده است.

خلاصه کتاب دختری در رودخانه

در دختری در رودخانه دو قصه‌ی فانتزی پشت‌سرهم روایت شده است. در داستان نخست، شارمی پری جوانی است که در کودکی هنگام حمله‌ی موجودات سرزمین آتشفشان، از خانواده‌اش جدا شده و بال‌هایش را از دست داده است. او سال‌ها در قفس آهنگر زندانی بوده تا سرانجام فرار می‌کند و در میانه‌ی جنگ جهانی دوم با پسری به نام شیرا آشنا می‌شود. همراهی شیرا و شارمی برای یافتن شیطان آنیما در جنگل لونایو، تلاش برای بازگرداندن قدرت جادویی پری و رویارویی دوباره با آهنگر، محور این بخش است. در داستان دوم، مینا و ماجرای فرشته جادویی، مادربزرگ عروسکی بالدار به مینا هدیه می‌دهد که در واقع فرشته‌ای جادویی است. گم‌شدن فرشته در یک فروشگاه، سفر خانواده به خوزستان، ورود یک کفشدوزک سخنگو به ماجرا و بازگشت فرشته‌ی زخمی، به شکل‌گیری دوستی تازه و پذیرش موجودی تنها به نام مینی در خانواده‌ی مینا منتهی می‌شود.

چرا باید کتاب دختری در رودخانه را بخوانیم؟

دختری در رودخانه با ترکیب فضای افسانه‌ای جن و پری با موقعیت‌های آشنا مثل بیمارستان، سفر خانوادگی و جنگ، پلی میان دنیای خیال و واقعیت ساخته است. این کتاب به موضوعاتی مثل شجاعت در برابر ترس، وفاداری به دوستان، مراقبت از موجودات تنها و ارزش خانواده پرداخته است و می‌تواند زمینه‌ای برای گفت‌وگو درباره‌ی احساسات و همدلی در ذهن کودکان ایجاد کند.

خواندن دختری در رودخانه به کودکان گروه سنی ب که به قصه‌های جادویی، پری‌ها، موجودات افسانه‌ای و ماجراهای پرهیجان علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به والدین و مربیانی که به‌دنبال قصه‌هایی بومی برای گفت‌وگو درباره‌ی دوستی، شجاعت و مراقبت از دیگران هستند توصیه می‌شود. «افسانه ها و قصه ها قسمت مهمی از ادبیات ملت‌ها را تشکیل می د هند ۲ داستان‌های کودکان برای رشد فکری آنها اهمیت زیادی دارند و در ایین بین قصه‌ها و داستان‌هایی که تولیدات بومی به حساب بیایند. باید توجه بیشتری را به خود جلب کنند . بخصوص وقتی که بخش عمده بازار داستان‌های کودکان در تسخیر کتاب‌هایی باشد که با تهیه چند اسکرین شات از کارتون‌های هالیوودی و نوشتن چند خط زیر هر یک از تصاویر کارتونی . کتاب سازی کرده و به پشتوانه تبلیفی همان کارتون‌ها بازار را قبضه می‌کنند » و يا ترجمه کتاب‌ها و داستان‌هایی هستند که جزو آنار پر فروش بازار کشورهای غربی به حساب می آیند و در رسانه های آن کشورها به خوبی تبلیغ شده‌اند . کتاب حاضر اولین اثر نویسنده با استعداد آن. خانم غزل حسین زاده است که با تصویرسازی خانم آیدا شاکری رودبارکی» که ایشان هم از استعدادهای نوظهور هستند » منتشر می‌شود . امید آنکه این کتاب با دو داستان زیبایش مورد توجه خوانندگان قرار گیرد و شاهد داستان‌های بیشتر و زیباتر از ایشان باشیم. فهرست داستان ها : دختری در رودخانه مینا و ماجرای فرشته جادویی ۳۱ دختری در رودخانه شارمی در حالی که می دوید و شیرا را صدا می زد ...... در رودخانه افتاد. شارمی دختری بود که تازه بعد از ۱۰۰ سال از قفس آهنگر فرار کرده بود و تازه داشت با دنیای واقعی رو به‌رو می‌شد . همینطور که در جنگل می‌دوید و از درختان آنبوه رد می‌شد صدای توپ و تانک های جنگ جهانی دوم را شنید . دوید و دوید تابه آبادی رسید. بعضی دیگر در کمک‌های مردمی بودند. ناگهان شنلی پاره پوره پیدا کرد آن را برداشت تا قبل از اينکه آهنگر برسد تغییر شکل دهد و فرار کند و به شهر جن و پری برگردد. ناگهان آهنگر فریاد زنان از راه رسید. شارمی پشت یک تخته سنگ مخفی شد تا آهنگر برود و برای اينکه کسی او را نشناسد شنلش را روی سرش کشید. ناگهان یکی از پرستارها به او گفت : سلام شما باید خانم لی باشید. مریض شما آونجاست. شارمی با لحن تعجب انگیزی گفت :ام م م آهان فهمیدم و برای اینکه کسی شک نکند پیش مریض رفت و اولین دیدارش را با شیرا کرد. شیرا پسری ‎۲٩‏ ساله بود که به علت اصابت گلوله به دستش به آنجا آمده بود. شیرا چشمانش را باز کرد و به شارمی که با ترس به این طرف و آن طرف نگاه می‌کرد گفت : " تو کی هستی ؟ " شارمی با ترس گفت : " اگر مزاحم هستم می‌روم " ولی تا آمد از روی صندلی بلند شود شیرا گفت: " نه نه, خواهش می‌کنم نرو من هیچ کس را ندارم. دوست دارم بیشتر با تو آشنا شوم ."

۱۴۰۵/۰۲/۰۵

سلام کتاب شامل دو داستان زیبا می باشد و با توجه به اینکه نویسنده در سن کودکی داستان ها را نوشته نشان دهنده استعداد و خلاقیت بالا می باشد و قابل تحسین است.