کتاب داستان های فکری برای کودکان ایرانی (۸)
معرفی کتاب داستان های فکری برای کودکان ایرانی (۸)
کتاب حاضر جلد هشتم از مجموعه داستان های فکری برای کودکان ایرانی اثر مشترک رضا علی نوروزی، فاطمه عظمتمدار فرد و منیره عابدی است که در انتشارات یار مانا به چاپ رسیده است. این مجموعه که در کتابنامه رشد معرفی شده، برگزیده همایش خادمان فرهنگ مکتوب و نامزد جشنواره اولیاء و مربیان و جشنواره رشد بوده است.
درباره مجموعه داستان های فکری برای کودکان ایرانی
آموزش فلسفه به کودکان، از جمله مباحثی است که در سالهای اخیر، در کشور ما به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است. در این برنامه، نظریات فلسفی به کودکان تدریس نمیشود. بلکه اهدافی چون رشد عقلانیت، کمک به حقیقتیابی، رشد ارزششناسی و ارزشگذاری، رشد اخلاق و فضایل اخلاقی و در یک کلام رشد همهجانبه شخصیت کودکان مد نظر است. برای تحقق این اهداف در برنامه فلسفه برای کودکان، کتابهای داستانی ویژهای تألیف و در سراسر جهان به فرهنگها و زبانهای مختلف ترجمه شده است. اما تجربه مؤلفان در عمل، نشانگر عدم کارایی این داستانها در مورد کودکان ایرانی بود که این امر میتواند به دلیل درک نشدن ان داستانها از سوی بچههای ایرانی باشد.
مجموعه کتابهای داستانهای فکری برای کودکان ایرانی بر آن است تا داستانهایی از آثار و مفاخر گذشته فرهنگی کشور را که هم زمینهای برای بحثهای فلسفی دارد و هم میتواند برای حل مشکلات موجود در جامعه مؤثر باشد، برای کودکان بازسازی کند و طرح بحثها و کارعملیهای فلسفی متناسب با هر کدام را ارائه دهد.
خواندن مجموعه داستان های فکری برای کودکان ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مربیان، معلمان و والدین میتوانند از این داستانها براری رشد، تقویت و هدایت شیوه تفکر و استدلال کودکان در جهت رسیدن به تفکر پرسشگرانه، سازنده، منطقی و انتقادی استفاده کنند.
کتاب خیلی خوبی بود😄 توی کتاب چند تا داستان پند آموز نوشته و در آخر هر داستان از شما سوال هایی از اون داستان میپرسه و در کل واقعا داستان های جالب و کوتاه و پند آموزی داشت🙂🍨 من نسخه چاپیش