معرفی و دانلود کتاب آموزش طبقه بندی شده عربی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده عربی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیکsubscriptionAvailable

کتاب آموزش طبقه بندی شده عربی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک

آموزش طبقه‌بندی شده ویژه‌ی کسب نمرات برتر در امتحانات

۴.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
حسین منصوری
انتشارات:
نشر گل‌واژه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش طبقه بندی شده عربی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک

«عربی (۱)؛ پایه‌ی دهم (علوم تجربی - ریاضی فیزیک)‌» تألیف حسین منصوری (-۱۳۵۰) شامل آموزش‌ پیش‌نیازهای لازم هر درس؛ آموزش ساده و روان مفاهیم آموزشی همراه با مثال‌های متنوع؛ تمرین‌های متنوع تشریحی و چهار‌گزینه‌ای برای هر درس با پاسخ‌های کامل؛ آزمون‌های جامع میان‌نوبت و پایان‌نوبت اول و دوم؛ تمرین‌های غنی‌سازی (پیشرفته) برای دانش‌آموزان برتر جهت آمادگی کنکور است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش طبقه بندی شده عربی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش طبقه بندی شده عربی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک
عنوان دیگرآموزش طبقه‌بندی شده ویژه‌ی کسب نمرات برتر در امتحانات