کتاب ماساژدرمانی پا ( روش طبیعی درمان بیماری ها) کریس استورمر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماساژدرمانی پا ( روش طبیعی درمان بیماری ها)

کتاب ماساژدرمانی پا ( روش طبیعی درمان بیماری ها)

امتیاز
۳.۹از ۳۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ماساژدرمانی پا ( روش طبیعی درمان بیماری ها)

خودآموز بازتاب شناسی ( ماساژ پا) راهنمای ساده و در عین حال موثر و قابل اطمینان برای التیام درد های شما می باشد. این کتاب در زمینه علم بازتاب شناسی ، نوع عملکرد آن و اینکه چه علایمی هنگام ماساژ و پس از آن بروز می کند در اختیار شما می گذارد. این نوع درمان ، چشم انداز جالبی از شیوه ی درمان سنتی است. دستورهای گام به گام و آسان این کتاب به طور قطع به شما کمک می کنند تا بتوانید قسمت های مختلف پا را ماساژ دهید. این کتاب دستورالعمل هایی دارد که با تصاویر واضح و آشکاری همراه است و فهم مطالب را برای شما امکان پذیر می سازد.

هادی
۱۳۹۵/۰۸/۱۴

توضیحاتش جالبه مطالب مفیدی هم داره ولی اگه بجای عکسهای نقاشی شده از عکسهای طبیعی و واضح تری استفاده میشد خیلی بهتر شایدم بگم فوق العاده میشد

S
۱۳۹۵/۰۶/۰۶

هر نقطه از کف پا با جای دیگری از بدن مربوط میشه و اگر آن نقاط را بشناسیم و ماساژ دهیم می توانیم درد نقطه متصل را هم تسکین بدهیم.

امینی👑
۱۴۰۰/۰۹/۱۱

من به پزشکی علاقه زیادی دارم و این کتاب به من کمک کرد قدمی به آرزویم نزدیک تر شوم😍 خیلی خیلی عــــــالـــــی بــــــود😍

Army Girl
۱۳۹۵/۰۸/۲۵

خوب بود

صالحه
۱۳۹۵/۰۸/۱۷

شگفت انگیزه... این مدل کتاب ها که از خرق دنیای پزشکی مدرن حرف میزنه رو خیلی دوست دارم

m.a.m
۱۳۹۵/۰۶/۰۶

خوب بود ممنون

sahar
۱۳۹۴/۱۱/۱۷

یک نفر خودش هم میتونه روی پای خودش این ماساژ ها رو انجام بده یا کسی باید برامون انجام بده؟

نغمه
۱۳۹۴/۰۸/۲۹