کتاب مهارتهای زندگی نوین (۴)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مهارتهای زندگی نوین (۴)
«مهارتهای زندگی نوین» به کوشش حمدعلی اقلامی، جلد چهارم از مجموعه کتابهای مهارتهای زندگی نوین است. در این کتاب با مهارتهای زندگی بانشاط، تربیت صحیح فرزندان و چگونگی پرورشدادن دانشآموز عالی آشنا خواهیدشد:
چگونه خود را دوست بداریم؟
یکی از خصایص عجیب ما آدمها این است که: میتوانیم جهانی را تغییر دهیم ولی وقتی به خودمان میرسیم اغلب در تغییر ناتوانیم. شاید به همین دلیل به مسایل بیرونی «جهاد کوچک» و به تغییرات درونی «جهاد بزرگ» گفته اند. یکی از این فاکتورهای شخصی که باید اندکی مورد تردید قرارداد و دگرگونش کرد، دوست داشتن خود است. چرا خودمان را به اندازه کافی دوست نداریم؟ شاید پاسخ به این سؤال آسان نباشد. به نظر میرسد والدین بیش از تشویق و تمجید کودک، او را سرزنش میکند و گاهی القاب و صفاتبد مثل: کوتوله، پشمالو، گیج، خرس و... به این نکوهشها اضافه میشود و ما با این زمینه فکری که: «به اندازه کافی خوب نیستیم» بزرگ میشویم و آن را به فرزندانمان هم منتقل میکنیم. اغلب میگویند؟ شاید آسان ترین راه برای اندازه گیری میزان علاقه به خود دقت در تفاوت رفتارهای اجتماعی و فردی باشد. اگر این دوگانگی زیاد و به خصوص متضاد باشد، باید در دوست داشتن یا همان عزت نفس خود شک کرد. گر چه داشتن نقاب بالغانه و آگاهانه در هر کدام از نقشها الزامی است یعنی من مادر در نقش مادری رفتارهای خاصی دارم و در نقش زن اجتماعی به شکلی خاص ظاهر میشوم. به همین ترتیب، در قالب همسر، در نقش فرزند برای والدین، خواهر برای خواهران و برادران و... رفتار و شخصیت ما متفاوت است و مهمتر از همه در خلوت فردی نیز من فردی متفاوت هستم ولی این بار بدون «نقاب». این تفاوتهای رفتاری تفاوت است ولی نباید تعارضی در آن دیده شود.
تهران بغداد؛ پایانی بر دولت خودخوانده
چرایی واقعیتناتانائیل استین
حقیقت به چه قیمتی؟دونا لیون
دانش پیشرفته پروازحامد مسعودی فر
خانه تئوری قوی سیاهاستیون هال
هزارتوهای بن بست (جلد دوم)
لیلا جلینی
هزارتوهای بن بست (جلد اول)لیلا جلینی
ستاره دنباله داراکبر بتویی
غمت رها نمی کند مرامهناز مهتریان
حوالی عشق و وحشتفایضه طیبات (فریال)
بازاریابی اجتماعی در حوزه کارآفرینیهانیه جورمند
فراتر از جوانیحمیرا شایق