دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸

در این شماره می‌خوانیم: - دستپاچگی خودروسازان برای تولید مشترک با فرانسه - آنچه از بیماری‌های لثه و دندان نمی‌دانیم - ارتباط قرص های ضدبارداری و افزایش ریسک سرطان سینه - آخرین آمار فروش فیلم‌های سینمایی - وزیر دفاع ایران به روسیه می‌رود - مقابله به‌مثل حق مسلم یمنی‌ها است - بسته شدن سفارت آمریکا در تونس - سفیر آمریکا در تونس فراخوانده شد - موج رسوایی آزار جنسی در کنگره آمریکا - ترامپ: به وعده‌هایم عمل کردم - واردات بدون ثبت‌سفارش افزایش یافت - خبرخوش برای سربازان دارای مدرک کتابداری - شهادت دومین شهید فلسطینی انتفاضه جدید قدس - ترافیک سنگین در آزادراه های البرز - تردد در هراز عادی و روان است - حملات جنگنده‌های سعودی به مناطق مختلف صعده - بخشی از مراسم روز دانشجو در کمال ابتذال برگزار شد - زلزله هجدک کرمان خسارتی نداشت - دستگیری باند سارقان لوازم تاکسی‌ها - امکان زنده‌بودن کوهنوردان مفقود شده صفر است - شرایط مذاکره مستقیم با کره شمالی مهیا نیست - گوشت قرمز بالاخره ارزان شد - توصیه ضرغامی به سیاستمداران درباره دنده عقب - ارتش ایران علیه آمریکا بیانیه داد - واکنش وزیر خارجه فرانسه به تصمیم ترامپ - جانسون با شمخانی دیدار می‌کند - ثبات نسبی قیمت نفت - جلسه اضطراری شورای امنیت درباره بیت المقدس - قطعنامه پایانی تظاهرات ضد صهیونیستی در ایران - دمای هوای اردبیل به ۱۹ درجه زیر صفر رسید - حساب‌های شهرداری تهران باز شد
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان