دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳

در این شماره می‌خوانیم: - بهبود خواص مهندسی کامپوزیت‌های پلیمری با فناوری نانو - توصیه به خریداران آیفون - روغن ضدسرطان تولید شد - ۲۲ آذر بارش شهابی به اوج می رسد - نرخ‌های جدید اینترنت غیرحجمی مخابرات از امروز محاسبه می‌شود - بررسی علل افزایش قیمت سکه و طلا در کمیسیون اقتصادی - دستگیری زن و مرد در آتش زدن باشگاه پرسپولیس - لبنان ادعاهای عادل الجبیر علیه حزب الله را رد کرد - در برابر باج‌گیری آمریکایی‌ها کوتاه نمی‌آییم - افزایش مصرف «هرویین» نسبت به شیشه - حساسیت بیشتر ایران و روسیه نسبت به مواد مخدر - پاپ جور مسلمین را کشید - سوپ جنین پانزده میلیون تومانی! - اظهارات تازه نتانیاهو علیه ایران - خشم کاربران رسانه‌های اجتماعی میانمار از «پاپ» - حریق اتوبوس ولوو با ۳۰ مسافر در محور هراز - صداهای خاموش را بشنویم - تذکر به چند اپراتور اینترنت - محصورین بگویند اشتباه کردیم - نخستین پیامک جهان را چه کسی ارسال کرد؟ - آلودگی هوا در کمین ساکنان ۶ شهر پرجمعیت - ۲۲ مصدوم در حادثه تصادف مینی‌بوس با کامیون - هیئت ایرانی برای مذاکرات حج ۹۷ به عربستان می‌رود - مطالبات چایکاران چه زمانی پرداخت می‌شود؟ - ادعای ضراب؛ ارتباط با اردوغان و احمدی نژاد! - جشن پیوند در‌میان ویرانه‌های زلزله - ۲۰ درصد تلفات جهانی زلزله در ایران بوده است! - پیشنهادات بودجه‌ای "بیمه سلامت" برای سال ۹۷ - «تبریز ۲۰۱۸» سکوی حرکت به سمت افق‌های جدید - سازمان ملل خواستار حل فوری بحران در میانمار شد - نحوه پرداخت وام اشتغال روستایی فردا نهایی می‌شود

رایگان