کتاب نت
معرفی کتاب نت
کتاب نت، نوشته حسن فرهادی، داستانی احساسی از زندگی یک پیانیست مشهور به نام مایکل است که در اوج شهرت، با فاجعهای خانوادگی روبهرو میشود و همهچیز در زندگیاش فرومیپاشد. این کتاب که نشر سنجاق در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است، در فضایی شهری، موسیقی، عشق، خانواده، جنایت و عدالت را در هم میآمیزد و از خلال یک ماجرای پلیسی، به دنیای درونی یک هنرمند میپردازد. رمان نت با تمرکز بر رابطهی مایکل با همسر و دخترش و همچنین پیوند عمیق او با موسیقی، مسیری پر از درد، خشم، سوگ و جستوجوی انتقام را دنبال میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نت اثر حسن فرهادی
کتاب نت داستان مایکل، پیانیست شناختهشدهای است که موسیقی برایش همزمان پناهگاه، شغل و زبان بیان احساسات عمیقش است. حسن فرهادی در این کتاب، ابتدا مایکل را در اوج موفقیت حرفهای و در یک کنسرت مهم نشان میدهد؛ جایی که رابطهی او با دوستان نوازندهاش، مثل دیوید و دنیل، و نگاهش به موسیقی بهعنوان صدای خداوند بهخوبی ترسیم شده است. در همین بخش پیوند عاطفی مایکل با همسرش سارا و دختر خردسالش هلن و نقش موسیقی در زندگی خانوادگی آنها برجسته میشود. سپس نویسنده با یک چرخش ناگهانی، از صحنههای پرنور سالن کنسرت به تاریکی یک جنایت خانگی میرود؛ جایی که در پی یک درگیری سادهی خیابانی، پای جوانی به نام الکس و شبکهای از خلافکاران و پلیسهای فاسد به زندگی مایکل باز میشود.
داستان از لحظهی کشف جسد سارا و هلن در خانه، بهتدریج وارد فضای پلیسی و بازجویی و بازیهای پشتپرده میشود. در ادامهی کتاب نت، حسن فرهادی همزمان دو خط را پیش میبرد: فروپاشی روانی و جسمی مایکل در سوگ خانوادهاش و تلاش او برای یافتن قاتل و مواجهه با ساختار آلودهی عدالت. صحنههای مستی در کافه، گفتوگو با پیرزن صاحب کافه، کابوسها و رؤیاها و لحظات دعا و فریاد او به درگاه خداوند لایهی درونی و معنوی داستان را شکل میدهد.
خلاصه داستان نت
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب نت داستان زندگی مایکل است، پیانیستی که موسیقی برایش راهی برای مهار اضطراب، تجربهی عشق و ارتباط با جهان است. داستان با یک کنسرت مهم آغاز میشود؛ جایی که مایکل در اوج شهرت، در کنار دوستانش روی صحنه میرود و بعد به خانهای برمیگردد که پر از گرمای حضور سارا و شور کودکانهی هلن است. یک درگیری کوتاه خیابانی با رانندهی یک مازراتی مشکی بهظاهر اتفاقی گذراست، اما بهزودی به نقطهی عطف زندگی او تبدیل میشود.
پس از قتل سارا و هلن در خانه، مایکل در مرز فروپاشی و جنون قرار میگیرد. او در دوراهی سپردنِ همهچیز به قانون و انتقام شخصی سرگردان است و در این مسیر، موسیقی، دعا، الکل، رؤیا و خاطرات خانوادگی هرکدام بهنوعی او را جلو یا عقب میکشند.
چرا باید کتاب نت را بخوانیم؟
کتاب نت یک رمان احساسی خانوادگی در ژانر جنایی است که در آن موسیقی با سوگ، خشم و پرسش از عدالت در هم تنیده شده است. این کتاب تجربهی ازدستدادن، فروپاشی و دوباره برخاستن را از زاویهی دید یک هنرمند نشان میدهد و همزمان تصویری تیره از فساد و قدرت را در پسِ یک قتل خانوادگی ترسیم میکند.
خواندن کتاب نت به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای پرتنش دربارهی هنرمندان، سوگ و انتقام علاقهمندند. این کتاب به مخاطبانی که داستانهای شهری با رگههای پلیسی، روابط خانوادگی و درگیری میان قانون و فساد برایشان جذاب است نیز پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب نت
«دنیل در گوشهای مشغول آماده شدن بود. ویولون را چنان در دست گرفته که انگار بخشی از وجودش بود. موهای جوگندمیاش را با دقت به یک سمت شانه زده بود و رنگ پوست سبزهاش به چهرهاش گیرایی خاصی میبخشید. عادت داشت پیراهن رنگی بپوشد؛ میگفت موسیقی برای او مانند رنگ است، درست مانند رنگهای فصل پاییز.»
از خوندنش لذت بردم
فقط اون قسمت داستان که مایکل از کمیسر انتقام میگیره چقدر هوشمندانه هستش
مطالعه این کتاب و بشدت توصیه میکنم.موضوع کتاب خیلی روان و ساده بود .خیلی خوب تونستم باشخصیت های داستان ارتباط بگیرم
ممنون از نویسنده عزیز بسار قلمشون رو دوست داشتم داستان خوب و جمع و جوری بود
زیبا و گیرا بود ممنون
داستان خیلی روان و قشنگ منو که با خودش برد به اتفاق داستان به نظرم حتما بخونید
داستان جذاب👌🏽 و پایانی جذابتر
بسیارقشنگ زیبابودودلنشین بود
مطالعه این رمان جذاب را به همگان توصیه می کنم. شخصا از خواندن آن، لذت بردم.
😭😭😭😭