کتاب همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س)
خواندن نظراتمعرفی کتاب همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س)
«همراه با فاطمه سلام الله علیها، مروری بر دعاهای حضرت زهرا (س)» نوشته زینب مهاجری (-۱۳۶۵) است.
در مقدمه کتاب میخوانید:
فرهنگ دعا و انابه و التماس در آستان باریتعالی در بین ما از اهمیت فراوانی برخوردار است و معتقدیم حتی اگر دعایی خوانده شود و ظاهراً به استجابت هم نرسد، اثر بسیار نورانی و زیبایی بر دعاکننده باقی میگذارد. با عنایات خاصۀ حضرت ولی عصر (عجلاللهتعالیفرجه) قدم در راهی گذاشتیم تا ادعیۀ منسوب به بانوی دو عالم، حضرت فاطمهالزهرا (سلاماللهعلیها) را جمعآوری کنیم و انشاءالله در سایهسار گفتار و کلام این بانوی مهر و اشک و زیبایی، آرامش دنیا و آخرت را برای خوانندگان به ارمغان بیاوریم، چرا که روشن است صحبت با خداوند با عبارات پاک و مطهر این عزیز، تأثیر دو چندان بر جسم و روح و روان همه خواهد گذاشت. در بیان مهر و عطوفت این بانوی لطف و کرم به روایت زیر توجه فرمایید: اسماء همسر جعفر طیار، نقل میکند: در لحظههای پایانی عمر حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) متوجه سرور زنان عالم بودم. ابتدا غسل کردند و لباس عوض کردند، بعد در گوشهای از خانه مشغول راز و نیاز با خدا شدند. جلو رفتم، فاطمه (سلاماللهعلیها) را دیدم که رو به قبله نشسته و دستها را به سوی آسمان برآورده، چنین دعا میکند:
پروردگارا! به حق پیامبرانی که آنها را برگزیدی و به گریههای حسن (علیهالسلام) و حسین (علیهالسلام) در فراق من، از تو میخواهم گناهکاران شیعیان من و شیعیان فرزندان مرا ببخشایی!