کتاب درآمدی بر خودسازی
خواندن نظراتمعرفی کتاب درآمدی بر خودسازی
کتاب «درآمدی بر خودسازی» نوشته اسدالله بیات، به موضوع خودسازی میپردازد هر دو کلمه «خود» و «ساختن» ازنظر معنا و پیام رسانی هم بار معرفتی و شناختی دارند و هم بار کاربردی و عملکردی مؤلف بیان میدارد که مسئله خودسازی یکی از ضروریترین مسائل انسانی اجتماعی و مکتبی است و طرح چنین مسئلهای یکی از مسائل مهم و واجب عقلی و اسلامی است خودشناسی، مسیر شناسی شناخت، مسئولیت، علائم و نشانههای تکبر، جهل یا غفلت از معرفت نفس، علائم و نشانههای تفکر، حقیقت و ماهیت توبه و اقسام ذنوب و گناهان از محورهای موردبررسی در این کتاب هستند.
دراسات فی علم الأصول -المجلد الأول
آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
دراسات فی علم الأصول - المجلد الثانیآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
دراسات فی علم الأصول - المجلد الخامسآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
دراسات فی علم الأصول ـ المجلد الرابعآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
دراسات فی علم الأصول - المجلد الثالثآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
الفقه الأرقی؛ تعلیقات علی العروةالوثقی (جلد دوم)آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
الفقه الأرقی؛ تعلیقات علی العروة الوثقی (جلد اول)آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
حضورِ حاضرآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
حضورِ حاضرآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
دراسات فی علم الأصول - المجلد الثانیآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
دراسات فی علم الأصول -المجلد الأولآیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اقعا اگه ادم اهل تفکر و عمل باشه،می تونه با این کتاب به جاهای خوبی برسه. اما بهترین کتابی که من خودم واقعا ازش نتیجه بردم، کتاب(المراقبات)است. ای کتاب هم از نظر علمی و هم از نظر عرفانی به مراقبه و روش
آقای زنحانی انسان سالم و پاک و خدا ترسی و مومن و دانشمندی هستند .... وقتی که علم و تقوا با هم ترکیب بشه و کتابی برای خود سازی بنویسه مطمئنا مفید و عالی خواهد بود