کتاب برنا جلد۴ (جذب و گزینش در مجموعههای تربیتی)
خواندن نظراتمعرفی کتاب برنا جلد۴ (جذب و گزینش در مجموعههای تربیتی)
«برنا جلد ۴ (جذب و گزینش در مجموعههای تربیتی)» جلد چهارم از مجموعه کتابهای برنا «بستر رویش نخبگان انقلابی» است.
در یک مجموعۀ تربیتی به نظر میرسد قبل از پاسخ به هر سؤال دیگری باید به این سؤال پاسخ گفت که آیا ما هر مخاطبی را در جمع خود خواهیم پذیرفت؟ مثلاً فرض کنیم مجموعهای مخاطب خود را دانشآموزان دبیرستانی قرار میدهد و تمامی شرایط و احوالات دانشآموزان را دقیقاً شناسایی میکند؛ اما آیا این مجموعه هر دانشآموز دبیرستانی با هر مختصات خانوادگی، فکری، اخلاقی و... را جذب خواهد کرد؟ واضح است که خیر! زیرا شاید دانشآموزی که رتبه اول بهترین مدرسه هم باشد، مختصات فکری و اخلاقی خاصی داشته باشد که بعضاً غیرقابل هدایت و تربیت ذیل آرمانهای مجموعه باشد. پس هر مجموعهای باید معطوف به هدف خود مخاطبش را برگزیند و روش شناسایی او را هم ارائه کند. در این کتاب با اصول جذب و گزینش و راههای آن آشنا خواهیدشد.
برنا جلد۷ (آموزش و تعلیم در مجموعههای تربیتی)برنا جلد ۶ (معرفتافزایی و تهذیب در مجموعههای تربیتی)برنا جلد ۵ ( تعامل با خانواده، مدرسه و مسجد)برنا جلد۳ ( تربیت کادر در مجموعههای تربیتی )برنا جلد۲ ( مدیریت در مجموعههای تربیتی)سکوی پرواز (مجموعههای تربیتی سکوی پرواز برای نوجوانان)
حسین گلردی
برنا جلد ۱ (مبانی و نقشه راه)نظری برای کتاب ثبت نشده است