کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم فرح روزی طلب + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم

کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم

معرفی کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم

کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم نوشته‌ی فرح روزی‌طلب و با تصویرگری عاطفه ملکی‌جو، توسط انتشارات طاووسانه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با زبانی ساده و تصاویری جذاب، به موضوع آداب معاشرت و اهمیت توجه به اطراف می‌پردازد. نویسنده با الهام از تجربه‌های شخصی و مشاهده‌ی رفتارهای کودکان پس از دوران کرونا، تلاش کرده است تا مفاهیم اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی را در قالب قصه‌ای شیرین و آموزنده به کودکان منتقل کند. شخصیت‌های داستان، موجودات کوچک و دوست‌داشتنی دنیای طبیعت هستند که هرکدام با ویژگی‌های خاص خود، به روایت ماجراها و پیام‌های کتاب کمک می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم

کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم اثری از فرح روزی‌طلب است که با تصویرگری عاطفه ملکی‌جو، به دنیای کودکان و دغدغه‌های اجتماعی آن‌ها می‌پردازد. این کتاب بخشی از مجموعه قصه‌های مهراپری است و هدف آن یادآوری آداب معاشرت و رفتارهای اجتماعی به کودکان است. نویسنده با اشاره به تجربه‌های دوران مدرسه و تغییرات رفتاری کودکان پس از دوران کرونا، داستانی را روایت کرده است که در آن شخصیت‌ها با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شوند که نیازمند توجه و دقت به محیط اطراف و دیگران است. ساختار کتاب بر پایه‌ی روایت یک ماجرای ساده و قابل فهم برای کودکان شکل گرفته و با استفاده از عناصر طبیعت و شخصیت‌های حیوانی، مفاهیم اجتماعی را به‌صورت غیرمستقیم آموزش می‌دهد. تصاویر رنگارنگ و فضای شاد داستان، جذابیت بیشتری به کتاب بخشیده و آن را برای گروه سنی کودک مناسب کرده است.

خلاصه کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم

داستان با آماده‌شدن خانه‌ی مهراپری برای جشن میوه‌ها و آغاز تابستان شروع می‌شود. همه‌ی دوستان مهراپری دعوت شده‌اند و هرکدام با شور و شوق به سمت خانه‌ی او حرکت می‌کنند. کفشدوزک پیرهن قرمزی، یکی از شخصیت‌های اصلی، در مسیر رسیدن به جشن، آن‌قدر غرق در شعرخوانی و تمرین با گل زنگوله‌ای می‌شود که متوجه اطرافش نیست و وسایلش را یکی‌یکی جا می‌گذارد؛ کلاه، کفش و کمربندش را از دست می‌دهد و به هشدارهای دوستانش توجه نمی‌کند. در نهایت، وقتی به خانه‌ی مهراپری می‌رسد، متوجه می‌شود که لباس‌هایش کامل نیست و احساس ناراحتی می‌کند. اما دوستانش که متوجه بی‌توجهی او شده‌اند، وسایلش را برایش آورده‌اند و با مهربانی به او کمک می‌کنند تا دوباره مرتب شود. در پایان، پیرهن قرمزی از اشتباهش درس می‌گیرد و قول می‌دهد دفعه‌ی بعد حواسش را جمع کند. داستان با اجرای شعر توسط پیرهن قرمزی و شادی جمع به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب مهراپری جان حواسم را جمع کردم را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی ساده و شخصیت‌هایی دوست‌داشتنی، اهمیت توجه به اطراف و رعایت آداب معاشرت را به کودکان یادآوری می‌کند. روایت ماجراهای پیرهن قرمزی و دوستانش، به‌گونه‌ای طراحی شده که کودکان بتوانند با آن همذات‌پنداری کنند و پیام‌های اجتماعی را به‌صورت غیرمستقیم دریافت کنند. تصاویر رنگارنگ و فضای شاد کتاب، جذابیت آن را برای کودکان بیشتر کرده است. همچنین، این اثر می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا درباره‌ی رفتارهای اجتماعی و اهمیت دقت و توجه با کودکان گفت‌وگو کنند.

خواندن این کتاب به کودکان دبستانی، والدین، مربیان و هرکسی که دغدغه‌ی آموزش مهارت‌های اجتماعی و آداب معاشرت به کودکان را دارد، پیشنهاد می‌شود.