کتاب مهراپری جان دقت کردم
معرفی کتاب مهراپری جان دقت کردم
کتاب مهراپری جان دقت کردم نوشتهی فرح روزیطلب و با تصویرگری عاطفه ملکیجو، اثری کودکانه است که نشر طاووسانه آن را منتشر کرده است. این کتاب بخشی از مجموعه کتابهای مهراپری بهشمار میآید و با داستانی ساده و صمیمی، به موضوعات مهمی مانند دقت، توجه و مهارتهای اجتماعی در زندگی کودکان میپردازد. نویسنده با الهام از تجربههای شخصی و مشاهدهی رفتارهای کودکان پس از دوران کرونا، تلاش کرده است تا با روایت قصهای آموزنده، کودکان را با اهمیت دقت و توجه به اطراف و دیگران آشنا کند. تصویرگریهای رنگی و جذاب این کتاب نیز فضای داستان را برای کودکان دلنشینتر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مهراپری جان دقت کردم
کتاب مهراپری جان دقت کردم نوشتهی فرح روزیطلب، داستانی کودکانه است که در قالب قصهای کوتاه و آموزنده، به اهمیت دقت و توجه در زندگی روزمره کودکان میپردازد. این کتاب بخشی از مجموعه مهراپری است و با محوریت شخصیتهایی دوستداشتنی مانند مهراپری و شاخکبلندی، تلاش کرده است تا مفاهیم اجتماعی و مهارتهای ارتباطی را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان بیان کند. نویسنده در مقدمهی کتاب به تجربهی شخصی خود از دوران مدرسه و تأثیر رفتارهای اجتماعی بر کودکان اشاره کرده است و با الهام از این تجربهها، داستانی را خلق کرده که کودکان را به دقتکردن و توجه به جزئیات تشویق میکند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش با گفتوگوها و تعاملات شخصیتها پیش میرود و در نهایت پیام اصلی را بهصورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل میکند. تصویرگریهای عاطفه ملکیجو نیز فضای داستان را برای کودکان جذابتر و ملموستر ساخته است.
خلاصه کتاب مهراپری جان دقت کردم
داستان کتاب با معرفی شخصیت مهراپری آغاز میشود که با شاخکبلندی، یکی از دوستانش، روبهرو میشود. شاخکبلندی قصد دارد به خانهی مادربزرگ زنبوری برود و در این مسیر، مهراپری با او گفتوگو میکند و برایش آرزوی خوشی میکند. پس از مهمانی، شاخکبلندی بهدنبال گلی میگردد که خاله زنبوری جان روی آن نشسته بود و بوی خوشی داشت. او در میان گلهای مختلف جستوجو میکند اما نمیتواند گل موردنظر را پیدا کند. مهراپری با مهربانی به او کمک میکند تا با دقتکردن و استفاده از حواسش، گل موردنظر را بیابد. در نهایت، شاخکبلندی با تمرکز و دقت، گل شبدر را پیدا میکند که همان بوی خاله زنبوری جان را میدهد. داستان با تأکید بر اهمیت دقت و توجه به پایان میرسد و نشان میدهد که با صبر و تمرکز میتوان به نتیجه رسید.
چرا باید کتاب مهراپری جان دقت کردم را بخوانیم؟
کتاب مهراپری جان دقت کردم با زبانی ساده و داستانی دلنشین، به کودکان میآموزد که دقت و توجه به اطراف چقدر میتواند در حل مسائل و پیداکردن پاسخها مؤثر باشد. این کتاب با روایت ماجرایی ساده و ملموس، مهارتهایی مانند تمرکز، صبر و همکاری را به کودکان یادآوری میکند. تصویرگریهای رنگی و جذاب نیز به درک بهتر مفاهیم کمک کرده است. مطالعهی این کتاب میتواند به رشد مهارتهای اجتماعی و تقویت دقت در کودکان کمک کند و آنها را به تعامل مثبت با دیگران تشویق کند.
خواندن این کتاب به کودکان دبستانی، بهویژه آنهایی که نیاز به تقویت مهارت دقت و توجه دارند، پیشنهاد میشود. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مهارتهای اجتماعی و ارتباطی به کودکان هستند، مناسب است.