کتاب تکه هایی از من مهشید علیدادی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب تکه هایی از من

کتاب تکه هایی از من

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب تکه هایی از من

کتاب تکه‌هایی از من نوشته‌ی مهشید علیدادی مجموعه‌ای از داستانک‌های فارسی است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این اثر در قالب روایت‌های کوتاه و گاه شاعرانه، به تجربه‌های زیسته، احساسات عمیق و لحظات گذرای زندگی می‌پردازد. نویسنده با زبانی صمیمی و بی‌پیرایه، تکه‌هایی از وجود خود و شخصیت‌هایش را در قالب داستان‌هایی کوتاه و گاه تامل‌برانگیز به تصویر کشیده است. هر داستانک، بخشی از دغدغه‌ها، خاطرات، اندوه‌ها و امیدهای انسانی را بازتاب می‌دهد و فضایی برای همدلی و تأمل فراهم می‌کند. این کتاب با نگاهی جزئی‌نگر و احساسی، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، تنهایی، خاطره، مرگ، رهایی و جست‌وجوی معنا در زندگی می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تکه هایی از من

کتاب تکه‌هایی از من اثر مهشید علیدادی مجموعه‌ای از داستانک‌های معاصر فارسی است که هرکدام به‌تنهایی دنیایی از احساسات و تجربه‌های انسانی را در خود جای داده‌اند. این کتاب با ساختاری آزاد و قطعه‌قطعه، روایت‌هایی کوتاه و گاه شاعرانه را کنار هم قرار داده است؛ روایت‌هایی که از دل روزمرگی‌ها، خاطرات، جدایی‌ها، امیدها و ناامیدی‌ها برآمده‌اند. نویسنده در هر داستانک، با نگاهی جزئی‌نگر و احساسی، به لحظات گذرا و تأثیرگذار زندگی می‌پردازد و تلاش کرده است تا با زبان ساده و بی‌واسطه، تجربه‌های مشترک انسانی را به تصویر بکشد. تکه‌هایی از من، با محوریت موضوعاتی چون عشق، فقدان، رهایی، تنهایی، خاطره و جست‌وجوی هویت، فضایی برای همدلی و تأمل فراهم می‌کند. هر داستانک، مستقل از دیگری، اما در عین حال در پیوندی نامرئی با سایر قطعات، تصویری کلی از دغدغه‌ها و احساسات نویسنده و نسل امروز را ارائه می‌دهد. مهشید علیدادی در این کتاب، با بهره‌گیری از زبان روزمره و توصیف‌های ملموس، توانسته است لحظاتی از زندگی را ثبت کند که شاید در نگاه اول ساده به نظر برسند، اما در عمق خود حامل معنا و تأثیرگذاری‌اند.

خلاصه داستان تکه هایی از من

کتاب تکه‌هایی از من مجموعه‌ای از داستانک‌های کوتاه است که هرکدام به گوشه‌ای از تجربه‌های انسانی می‌پردازند. نویسنده در این داستانک‌ها، با زبانی صمیمی و گاه شاعرانه، به روایت لحظات گذرا، خاطرات تلخ و شیرین، جدایی‌ها، امیدها و ناامیدی‌ها پرداخته است. مضمون اصلی کتاب حول محور احساسات انسانی، جست‌وجوی هویت، مواجهه با فقدان، عشق و رهایی می‌چرخد. هر داستانک، تصویری از یک موقعیت یا حس خاص را به تصویر می‌کشد؛ گاهی از زبان فردی که در آستانه‌ی جدایی قرار گرفته، گاهی از نگاه کسی که با خاطرات گذشته دست‌وپنجه نرم می‌کند و گاهی از زاویه‌ی دید کسی که در جست‌وجوی معنای زندگی است. نویسنده با بهره‌گیری از توصیف‌های ملموس و جزئی‌نگر، توانسته است فضای احساسی هر داستانک را به‌خوبی منتقل کند. در برخی قطعات، موضوعاتی چون مرگ، تنهایی، رهایی از قفس ذهنی و امید به آغاز دوباره مطرح شده است. کتاب تکه‌هایی از من، با کنار هم قرار دادن این روایت‌های کوتاه، مجموعه‌ای از تکه‌های پراکنده‌ی زندگی را پیش روی مخاطب می‌گذارد و او را به تأمل در تجربه‌های مشترک انسانی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب تکه هایی از من را بخوانیم؟

تکه‌هایی از من با روایت داستانک‌هایی کوتاه و احساسی، فرصتی برای همدلی با تجربه‌های انسانی فراهم می‌کند. این کتاب با زبان ساده و توصیف‌های ملموس، به دغدغه‌ها و احساسات روزمره می‌پردازد و لحظاتی از زندگی را به تصویر می‌کشد که بسیاری از افراد ممکن است آن‌ها را تجربه کرده باشند اما کمتر درباره‌شان سخن گفته‌اند. ویژگی شاخص این اثر، توانایی نویسنده در بیان احساسات عمیق و ثبت لحظات گذراست؛ لحظاتی که در عین سادگی، حامل معنا و تأثیرگذاری‌اند. خواندن این کتاب می‌تواند برای کسانی که به روایت‌های کوتاه و تامل‌برانگیز علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز باشد. همچنین، این اثر می‌تواند الهام‌بخش کسانی باشد که در جست‌وجوی معنا، هویت یا رهایی از خاطرات و احساسات گذشته‌اند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستانک‌های کوتاه و روایت‌های احساسی علاقه دارند، یا درگیر دغدغه‌هایی چون تنهایی، جدایی، خاطره، جست‌وجوی هویت و معنای زندگی هستند. همچنین به علاقه‌مندان به ادبیات معاصر فارسی و کسانی که دوست دارند لحظات گذرا و احساسات عمیق را در قالب روایت‌های کوتاه تجربه کنند، توصیه می‌شود.

۲۵%