کتاب من آقای راجرز هستم! برد ملتسر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من آقای راجرز هستم!

کتاب من آقای راجرز هستم!

معرفی کتاب من آقای راجرز هستم!

کتاب آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند: من آقای راجرز هستم! نوشته‌ی برد ملتسر و با تصویرگری کریستوفر الیوپولوس، توسط شبنم حیدری‌پور ترجمه شده و نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای است که به زندگی و تأثیر افراد مشهور و الهام‌بخش می‌پردازد و برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده است. داستان زندگی فرد راجرز، مجری محبوب برنامه‌های کودک و چهره‌ای شناخته‌شده در تلویزیون، محور اصلی این کتاب است. نویسنده با زبانی ساده و صمیمی، فراز و نشیب‌های زندگی راجرز را روایت می‌کند و به نقش او در تغییر نگرش‌ها و ایجاد امید در دل کودکان اشاره دارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من آقای راجرز هستم!

کتاب آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند: من آقای راجرز هستم! با روایت زندگی فرد راجرز، به یکی از چهره‌های تأثیرگذار تلویزیون کودک می‌پردازد. برد ملتسر، نویسنده‌ی کتاب، تلاش کرده است تا با نگاهی نزدیک به احساسات و تجربیات راجرز، تصویری ملموس از دوران کودکی، چالش‌ها و موفقیت‌های او ارائه دهد. ساختار کتاب به‌صورت داستانی و تصویری است و هر بخش با روایت‌هایی کوتاه و تصویرگری‌های رنگی همراه شده است. این کتاب نه‌تنها به موفقیت‌های راجرز در تلویزیون اشاره دارد، بلکه به احساسات، ترس‌ها و تلاش‌های او برای کنارآمدن با مشکلات نیز می‌پردازد. مجموعه‌ی آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند، با هدف معرفی الگوهای مثبت و واقعی به کودکان و نوجوانان، زندگی افرادی را روایت می‌کند که با مهربانی و پشتکار، تأثیر عمیقی بر جامعه گذاشته‌اند. در این کتاب، مسیر تبدیل‌شدن یک کودک خجالتی و بیمار به چهره‌ای محبوب و الهام‌بخش، با جزئیات و مثال‌های قابل لمس برای مخاطب نوجوان بازگو شده است.

خلاصه کتاب من آقای راجرز هستم!

کتاب آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند: من آقای راجرز هستم! داستان زندگی فرد راجرز را از کودکی تا بزرگسالی دنبال می‌کند. راجرز در کودکی پسری خجالتی و نه‌چندان محبوب بود که از ورزش خوشش نمی‌آمد و گاهی مورد تمسخر هم‌کلاسی‌ها قرار می‌گرفت. او با ترس‌ها و بیماری‌هایی مثل مخملک و نفس‌تنگی روبه‌رو بود و بیشتر وقتش را با اسباب‌بازی‌ها و دنیای خیالی خودش می‌گذراند. موسیقی و قصه‌گویی به او کمک می‌کرد تا با احساساتش کنار بیاید و آرامش پیدا کند. خانواده، به‌ویژه مادربزرگ و مادرش، نقش مهمی در شکل‌گیری شخصیت او داشتند و به او یاد دادند که عشق و مهربانی را با دیگران تقسیم کند. با ورود تلویزیون به زندگی راجرز، او متوجه شد که این رسانه می‌تواند ابزاری برای آموزش و امیدبخشی باشد. اولین تجربه‌هایش در شبکه‌های تلویزیونی با چالش‌هایی همراه بود، اما به‌تدریج توانست برنامه‌ای مخصوص کودکان بسازد که در آن با استفاده از موسیقی، عروسک‌گردانی و گفت‌وگوهای صمیمی، به دغدغه‌ها و احساسات کودکان می‌پرداخت. برنامه‌ی محله‌ی آقای راجرز به‌سرعت محبوب شد و راجرز با مهربانی و صداقت، به کودکان یاد داد که احساساتشان را بشناسند و درباره‌شان حرف بزنند. او حتی در بزنگاه‌هایی مثل دفاع از بودجه‌ی تلویزیون ملی، با آرامش و استدلال، اهمیت آموزش و مهربانی را به مسئولان یادآوری کرد. در نهایت، کتاب نشان می‌دهد که حتی یک آدم معمولی هم می‌تواند با مهربانی و پشتکار، دنیا را تغییر دهد.

چرا باید کتاب من آقای راجرز هستم! را بخوانیم؟

این کتاب با روایت زندگی فرد راجرز، به اهمیت مهربانی، همدلی و پذیرش احساسات می‌پردازد. نویسنده با مثال‌های واقعی از زندگی راجرز، نشان داده است که حتی افراد خجالتی یا کسانی که با مشکلات جسمی و روحی روبه‌رو هستند، می‌توانند تأثیرگذار باشند. تصویرگری‌های جذاب و روایت ساده، کتاب را برای نوجوانان و حتی بزرگسالان قابل لمس و الهام‌بخش کرده است. همچنین، کتاب به مخاطب یادآوری می‌کند که موفقیت فقط در شهرت یا قدرت نیست، بلکه در تأثیر مثبت بر دیگران و تقسیم عشق و مهربانی معنا پیدا می‌کند. مطالعه‌ی این کتاب فرصتی است برای آشنایی با الگویی که با صداقت و مهربانی، مسیر متفاوتی را در زندگی انتخاب کرده است.

خواندن این کتاب به نوجوانان، والدین، مربیان و هرکسی که به دنبال الگوهای مثبت و الهام‌بخش برای مقابله با ترس‌ها و چالش‌های زندگی است، پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که علاقه‌مند به داستان‌های واقعی و سرگذشت افراد تأثیرگذار هستند، توصیه می‌شود.

روش عملیاتی تحلیل گفتمان
جامعه شناسی توسعه
مصطفی ازکیا
دست سرنوشت
معصومه ملاک زاده
حکمرانی علم و فناوری (جلد اول، روایت گذار فناورانه)
عباس قنبری باغستان
به خدای ناشناخته
جان استاین بک
نادر شیرمرد اتک
ابوالفضل قاسمی
تاریخ قیام و مقتل جامع سیدالشهدا (ع)؛ جلد دوم (اردو)
مهدی پیشوایی
تحلیل و بررسی سیستم های مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی