کتاب دلم یک دنیا حرف داره
معرفی کتاب دلم یک دنیا حرف داره
کتاب دلم یک دنیا حرف داره نوشتهی سمانه صنعتگر و با تصویرگری وحید خلیلیان، توسط انتشارات گوی منتشر شده است. این کتاب با نگاهی لطیف و کودکانه، به دنیای احساسات و نیاز به ارتباط میپردازد و تلاش کرده است تا دغدغههای درونی کودکان را با زبانی ساده و ملموس بیان کند. داستان حول محور کودکی شکل گرفته که در جستوجوی شنیدهشدن و درکشدن است و با عناصر روزمرهای مانند خانواده، حیوانات خانگی و گلها، پیوندی عاطفی برقرار میکند. تصویرگریهای رنگی و جذاب، فضای داستان را برای مخاطب کودک دلنشینتر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دلم یک دنیا حرف داره
کتاب دلم یک دنیا حرف داره اثری از سمانه صنعتگر است که با تصویرگری وحید خلیلیان و توسط انتشارات گوی منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه را روایت میکند که در آن دغدغهی اصلی، نیاز به شنیدهشدن و درکشدن احساسات است. نویسنده با انتخاب زبانی ساده و صمیمی، دنیای کودک را به تصویر کشیده و از زاویهی نگاه او به روابط خانوادگی، ارتباط با حیوانات خانگی و حتی گلها پرداخته است. ساختار کتاب بهصورت روایتهای کوتاه و پیوسته است که هرکدام بخشی از احساسات و تجربیات کودک را بازگو میکند. تصویرگریهای رنگی و هماهنگ با متن، به انتقال بهتر فضای احساسی داستان کمک کرده است. در این کتاب، کودک با پرسشها و دغدغههایش دربارهی شنیدهشدن، به آرامش و اطمینان از وجود کسی که همیشه صدایش را میشنود، دست پیدا میکند.
خلاصه کتاب دلم یک دنیا حرف داره
داستان با تولد یک نوزاد در خانواده آغاز میشود. کودک راوی، با شوق و کنجکاوی به دیدار خواهر و نوزاد تازهوارد میرود و احساساتش را دربارهی این تجربهی جدید بیان میکند. او در کنار ماهیهای آکواریوم و گلهای اتاقش، به دنبال همصحبتی و شنیدهشدن است. کودک متوجه میشود که ماهیها و گلها هم مثل خودش حرفهایی دارند که شاید شنیده نشود، اما نگاه و حرکتشان نشانهای از ارتباط است. در ادامه، رابطهی عاطفی با مادر و پدر به تصویر کشیده میشود؛ مادری که با نگاه و آغوشش آرامش میبخشد و پدری که با پرسشهایش کودک را به فکر فرو میبرد. پدر به کودک یادآوری میکند که همیشه کسی هست که صدای دلش را میشنود، حتی اگر حرفها در دل بماند. این اطمینان، کودک را آرام میکند و به او حس امنیت میدهد که در هر شرایطی، شنیده میشود و تنها نیست.
چرا باید کتاب دلم یک دنیا حرف داره را بخوانیم؟
این کتاب با روایتی ساده و صمیمی، به دغدغهی مهم شنیدهشدن و درکشدن در کودکان میپردازد. تصویرگریهای رنگی و هماهنگ با متن، فضای داستان را برای کودکان جذابتر کرده است. دلم یک دنیا حرف داره میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا بهتر احساسات و نیازهای عاطفی کودکان را بشناسند و به آنها پاسخ دهند. همچنین، این کتاب فرصتی برای گفتوگو دربارهی احساسات و اهمیت ارتباط در خانواده فراهم میکند.
خواندن این کتاب به کودکان دبستانی، والدینی که به دنبال درک بهتر احساسات فرزندان خود هستند و مربیانی که به آموزش مهارتهای ارتباطی و عاطفی علاقهمندند، پیشنهاد میشود.