دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱

در این شماره می‌خوانیم: - عزم پاکستان در تحقق توسعه پایدار با رونق گردشگری - سفرهای هوایی حداکثر ۳۰ دقیقه می شود - تامین ماهواره مخابراتی و سنجشی با همکاری کشور خارجی - ثبت بیش از هزار زلزله در شهریور ماه امسال - پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب یک سال به تعویق افتاد - کشف یک قاره گمشده زیر آب - دستگیری سارق اموال بیماران بیمارستانی - واکنش پوتین به تیراندازی لاس‌وگاس - درگیری در مرز روسیه و اوکراین - کشف بسته مشکوک در ایستگاه قطار در بلژیک - تبرئه بن لادن از دخالت در انفجار برج‌های دوقلو - خودروی ضاربین حادثه تیراندازی در قم کشف شد - روایت عارف از حال‌وهوای بازار در روزعاشورا - گلایه مطهری از آرایش زنان در حاشیه دسته‌های عزاداری - گرایش اصلاح‌طلبی، اصولگرایی و مستقل ملاک نیست - صدور پروانه فعالیت برای ۹۱ رسانه جدید - ایران بیش از همیشه به مرزهای ما نزدیک شده است - بیانیه الازهر درمورد همه‌پرسی کردستان - اطلاعیه وزارت کشور به مناسبت پایان دهه اول محرم - رتبه اول ایران در وقت کشی در ترافیک - انتقاد فاکس نیوز از پشتیبانی روسیه از ایران - عكس/ تصاوير برتر؛ AP Photos - دلایل عدم ثبت انجمن صنفی داستان‌نویسان تهران - مصاديق كودک آزاری در ايران - مالیات سیگار ۱۱ هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد می‌کند - حمله به فرهنگ و هویت کُردی - اعلام روزشمار هفته سالمند - میوه و روغن نباتی گران شدند - عكس/ تصاوير برتر؛ رويترز - پیامدهای اقتصادی جدایی کاتالونیا از اسپانیا - مذاکرات در کاخ سفید درباره برجام

رایگان