کتاب مگسی روی رادیو می خزد
معرفی کتاب مگسی روی رادیو می خزد
کتاب مگسی روی رادیو می خزد نوشته سینا کاظمیان و یک داستان کوتاه ایرانی است که انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است. این داستان کوتاه از زاویهدیدی غیرمعمول و غافلگیرکننده روایت شده و زندگی روزمره، تنهایی، مرگ، پیری و سرگشتگی انسان در جهان معاصر را در کانون توجه قرار داده است. نویسنده با انتخاب فضاهای آشنا مثل خانه، خیابان، پارک و شهر موقعیتهایی را آفریده است که در آنها مرز میان عادت و هراس و طنز و تلخی مدام جابهجا میشود. شخصیتهای این داستانها اغلب درگیر نوعی بیقراری درونی و تلاش برای معنادادن به روزمرگی هستند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مگسی روی رادیو می خزد
کتاب مگسی روی رادیو می خزد به قلم سینا کاظمیان در قالب یک داستان کوتاه نوشته شده است و در جهان امروز و در شهر میگذرد. نویسنده بهسراغ شخصیتهایی رفته است که در حاشیهی زندگی روزمره سر میکنند؛ پیرمردی تنها، مردی بیمار، گداها، رهگذران و موجودی کوچک مثل مگس که در این اثر به راوی تبدیل شده است. کتاب حاضر با انتخاب این زاویهدید، جهان انسانها را از چشم موجودی میبیند که معمولاً نادیده گرفته میشود و به این ترتیب رفتارها، عادتها و تناقضهای انسانها را زیر ذرهبین میگذارد.
داستان کوتاه مگسی روی رادیو می خزد بر موقعیتهایی متمرکز است که در ظاهر ساده به نظر میرسد، اما بهتدریج لایههای عاطفی و فکری خود را آشکار میکنند. این کتاب به موضوعاتی مثل نسبت انسان با هنر و نوشتن، ترس از پیری، وسواس نسبت به تنهایی و فاصلهی میان ظاهر آراسته و درون آشفتهی آدمها پرداخته است. سینا کاظمیان این کتاب را یک اثر کوتاهِ مشاهدهمحور در ۲۳ صفحه دانسته است که با زبانی موجز و مدرن و فرمی فشرده، خواننده را سرگرم میکند و به تأمل میکشاند؛ نوشتهای که فاقد لفاظی و لحنبازی و ملزومات داستانی است و با صراحت و سرعت به مسائل مهم انسان و پیرامون او میپردازد.
خلاصه داستان مگسی روی رادیو می خزد
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
مگس میگوید یک هفته است که زنده است. او بارها از مرگ گریخته است. این راوی در خیابانها و میان آدمها پرسه میزند، از بیاعتمادی به انسانها حرف میزند و در نهایت پیرمردی تنها را بهعنوان همخانه انتخاب میکند. مگس وارد خانهی پیرمرد میشود، روی رادیو، موها، سیب و انگشتهای او مینشیند و از فاصلهای بسیار نزدیکْ نوشتن، خستگی، بیماری و مرگ او را تماشا میکند. سینا کاظمیان در این داستان کوتاه به موضوعاتی مثل کوتاهی عمر، وسواس انسان نسبت به نوشتن و جاگذاشتن اثری از خود، جذابیت و فریبندگی نور و صدا و نیز تضاد میان زندگی کوتاه مگس و عمر طولانی انسان پرداخته است.
چرا باید کتاب مگسی روی رادیو می خزد را بخوانیم؟
داستان مگسی روی رادیو می خزد با انتخاب مگس بهعنوان راوی و نیز تمرکز بر جزئیات زندگی یک نویسنده، امکان دیدن دوبارهی عادتهای روزمره را فراهم کرده است. این کتاب میتواند برای کسانی که به داستانهای کوتاه با زاویهدیدهای نامعمول و به تأمل دربارهی مرگ، تنهایی، پیری و نسبت انسان با نوشتن علاقهمند هستند، تجربهای خواندنی باشد.
نظر افراد یا مجلههای مشهور درباره کتاب مگسی روی رادیو می خزد و نویسنده
- احمد ندافی: با خواندن کتاب مگسی روی رادیو می خزد حرکت نسل جدید، در راستای تفکر دههی ۱۳۵۰ روشنفکران، برای من تداعی شد.
- محمدرضا امیرخانی: این داستان بسیار زیبا و قابلتأمل است. نثر روانی دارد. از نگاه یک مگس به محیط و آدمهای آن نگریستن، بنمایه و مضمون اثر است. خواننده بهخوبی با مگس درگیر میشود. قلم نویسنده ستودنی است و نوید یک نویسندهی تمامقد را در آیندهی نزدیک به ارمغان آورده است.
- علیاصغر بمانی: این قدرت تخیل، قدرتی است بینظیر. مگسی بر روی رادیو می خزد؛ چه خیزشی؛ آنچنان که دنیای ما انسانها را به خیزشی نو و دگرگون وامیدارد.
- رامین قادری نسب: نگاه سینا کاظمیان به جهان و پیرامونش نو است و تازگی در نوبودن است.
خواندن کتاب مگسی روی رادیو می خزد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میشود. داستان حاضر برای کسانی که به موضوعاتی مثل پیری، مرگ، تنهایی و زندگی هنرمندان میاندیشند و از زاویهدیدهای غیرانسانی در ادبیات داستانی لذت میبرند، مناسب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مگسی روی رادیو می خزد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مگسی روی رادیو می خزد |
| حجم فایل کتاب | ۱.۹۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۴۲۸۰۸۷۹ |
| تعداد صفحهها | ۲۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۱۵۰۰۰ تومان |
قشنگ معلومه سانسور و قیچیِ بی موردی پیاده شده. داستان که خوب بود، یک ربعه تمومش کردم. اما چقدر خورد تو ذوقم، نشر نسخه ای که آپلود کرده عکس هست و نمیشه جمله ای رو ثبت کرد یا به اشتراک...بیشتر
مگسی روی رادیو می خزد را خواندم،بنظرم بسیار جالب و زیبا آمد مخصوصا وقتی متوجه شدم نویسنده این کتاب یک نویسنده جوان است که اولین تجربه نویسندگی اوست! باید به قلم زیبا،تخیل سیال و نکته سنجی و ریزبینی اش باریکلا...بیشتر
کتاب خیلی کوتاه و جمع و جوریه. اون زاویهدید مگسِ خیلی بامزه و خاص بود. اوایل خیلی معمولی به نظر میاومد اما هر بخش بهتر و بهتر شد. انگار کم کم جا میوفته و یا شایدم من کم کم توش عمیق...بیشتر
این اثر کوتاه با قلمی روان و در عین حال هنرمندانه، شخصیتپردازیهای عمیق و باورپذیر ارائه میدهد که خواننده را به راحتی درگیر فضای داستان میکند. ارتباط برقرار کردن با شخصیت اصلی داستان بهگونهای است که احساس میکنی در کنارش...بیشتر
«نوشتن کاری سرنوشت ســاز به نظر میآمد آنطور که او تمام زمانش را صرف آن کرده بود. اما به درد چه کســانی می خورد؟ برای آیندگان، نیامدگان؟»👍🏻🩵✨
داستانِ متفاوت و گیرا..جمله های مجذوب کننده و پایانِ به جا چندین بار خوندمش و هربار برام بهتر از بار قبل بود.
جالب بود برام🤌🏻 با خوندنش لذت بردم
من نظرهای مردمو خوندم و کتاب رو با تخفیف گرفتم. بر خوب بودن داستان که شکی نیست، بیشتر قلم نویسنده منو گرفت وگر که داستانش منسجم نبود. از یک طرف نمیدونم طاقچه هست یا انتشارات که کتاب را اینگونه قرار...بیشتر
خواستم بگم کتاب جذابی بود برای خوندن یک سری نکته ها بنظرم اگر حفظ میشد خیلی میتونستن به داستان کمک کنه ولی واقعا ارزش یک بار خواندن را دارد پیشنهاد میکنم..
عالی🤌🏻