کتاب پر ندارم، پا که دارم
معرفی کتاب پر ندارم، پا که دارم
کتاب پر ندارم، پا که دارم نوشتهی غلامرضا حیدری ابهری و با تصویرگری سام سلماسی، توسط نشر توتک منتشر شده است. این اثر با نگاهی خلاقانه و کودکپسند، به معرفی ویژگیها و تواناییهای شگفتانگیز حیوانات مختلف میپردازد و در قالب داستانهایی کوتاه و آموزنده، کودکان را با شکرگزاری و توجه به نعمتهای الهی آشنا میکند. هر بخش از کتاب با زبانی ساده و لطیف، محدودیتها و تواناییهای هر حیوان را بیان میکند و در پایان با جملهی «خدایا! خیلی ممنون» حس قدردانی را در دل مخاطب پررنگتر میسازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پر ندارم، پا که دارم
کتاب پر ندارم، پا که دارم اثری از غلامرضا حیدری ابهری است که با هدف تقویت نگاه شکرگزارانه و آیتبین در کودکان نوشته شده است. این کتاب با بهرهگیری از داستانهای کوتاه دربارهی حیوانات، به بررسی محدودیتها و تواناییهای هر موجود میپردازد و تلاش کرده است تا کودکان را به تأمل در حکمت آفرینش و توجه به نعمتهای الهی دعوت کند. ساختار کتاب به گونهای است که هر بخش به یک حیوان اختصاص یافته و ابتدا به یک ویژگی یا محدودیت آن اشاره شده و سپس توانایی خاص و منحصر به فردش بیان شده است. در پایان هر بخش، جملهی «خدایا! خیلی ممنون» تکرار میشود تا حس قدردانی و شکرگزاری در ذهن کودک تقویت شود. تصویرگریهای رنگی و جذاب سام سلماسی نیز به جذابیت و فهم بهتر مطالب کمک کرده است. این کتاب بخشی از مجموعهی «خدایا خیلی ممنون!» است و با زبانی ساده و قابل لمس برای کودکان بالای هشت سال طراحی شده است.
خلاصه کتاب پر ندارم، پا که دارم
کتاب پر ندارم، پا که دارم با محوریت معرفی حیوانات مختلف، به بیان محدودیتها و تواناییهای آنها میپردازد. هر بخش با یک جملهی ساده دربارهی ناتوانی یک حیوان آغاز میشود؛ برای مثال، لاکپشت نمیتواند مدت زیادی زیر آب نفس بکشد یا زرافه نمیتواند صدای بلندی داشته باشد. اما بلافاصله پس از بیان این محدودیت، توانایی ویژهی همان حیوان مطرح میشود؛ مانند اینکه لاکپشت میتواند گردنش را کاملاً به عقب بچرخاند یا زرافه میتواند برگ درختهای بلند را بچیند. در پایان هر بخش، جملهی «خدایا! خیلی ممنون» تکرار میشود تا کودکان به شکرگزاری و توجه به نعمتها عادت کنند. این روند در سراسر کتاب ادامه دارد و هر حیوان با یک ویژگی خاص و منحصر به فرد معرفی میشود. هدف اصلی کتاب، آموزش قدردانی و تقویت نگاه مثبت به زندگی و آفرینش است، بهگونهای که کودک یاد میگیرد هر موجودی با وجود محدودیتهایش، تواناییهای ارزشمندی دارد.
چرا باید کتاب پر ندارم، پا که دارم را بخوانیم؟
کتاب پر ندارم، پا که دارم با رویکردی خلاقانه و آموزنده، به کودکان کمک میکند تا به جای تمرکز بر کمبودها و محدودیتها، به تواناییها و داشتههای خود و دیگران توجه کنند. این کتاب با بیان مثالهای ملموس از دنیای حیوانات، حس شکرگزاری و قدردانی را در دل مخاطب پرورش میدهد و او را به تأمل در حکمت آفرینش و نعمتهای الهی دعوت میکند. تصویرگریهای جذاب و متن ساده، مطالعهی کتاب را برای کودکان لذتبخشتر میسازد و آنها را به گفتوگو با خدا و دعا کردن تشویق میکند. همچنین، تکرار جملهی «خدایا! خیلی ممنون» در پایان هر بخش، زبان کودک را به شکرگزاری عادت میدهد و زمینهی رشد معنوی او را فراهم میکند.
خواندن این کتاب به کودکان بالای هشت سال، والدین و مربیانی که به دنبال تقویت حس شکرگزاری، قدردانی و توجه به نعمتها در کودکان هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که علاقهمند به آموزش مفاهیم دینی و اخلاقی به زبان ساده و کودکانهاند، مناسب است.