دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

در این شماره می‌خوانیم: - اختراع چسب پوست برای حل مشکل چاقی دور شکم - مهم‌ترین عوامل کاهنده کیفیت زندگی در زنان نابارور کدامند؟‌ - سه جشن عجیب که به تازگی در ایران باب شده‌اند - توییت‌های ترامپ روی دمپایی! - آرزوهای ترکیه در سوریه برباد رفت - آمادگی ایران برای حضور در ۲ پروژه فضایی - آمریکایی‌ها از عقلانیت تهی شده‌اند - وقوع ۲ انفجار در جنوب بغداد - واکنش ایران به اقدام آمریکا در اعمال تحریم علیه چند شهروند - استراتژی ما تعامل گسترده با جهان است - مخالفت پادشاه بحرین با تحریم رژیم صهیونیستی - زنان رقیب پوتین در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ - ۶ کشته در بمب‌گذاری در شمال غرب پاکستان - پژو ۳۰۱ غیر قابل فروش شد! - اجازه ایجاد «اسرائیل دوم» را نمی‌دهیم - اسیدپاشی به چهار گردشگر زن آمریکایی درفرانسه - تعداد معلولان در ایران یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است - ممنوعیت اخراج مادران کارگر لغو شد - لغو ممنوعیت اختصاص ارز مبادله‌ای به واردات سویا - کره جنوبی دو موشک بالستیک شلیک کرد - نرخ سرویس‌ مدارس افزایش نمی‌یابد - مقررات جدید گمرک ایران درباره خودرو - دستفروشی یک روحانی در قم +عکس - آماده تعامل گسترده با جهان هستیم - اقدام نظامی تنها راه‌حل با کره‌شمالی خواهد بود - آیت الله معصومی دار فانی را وداع گفت - صدور کیفرخواست برای پزشک کیارستمی/تکذیب برکناری قاضی دادگاه بابک زنجانی/ توضیحات درباره پرونده نجومی بگیران، بنیتا،پزشک تبریزی و دکل نفتی - راه اندازی معاونت اقتصادی وزارت خارجه به روایت لاریجانی - دی کاپریو در جمع دوچرخه سواران نیویورک - شبکه برق ایران و عراق متصل می‌شود - اسناد درخواست مجوز ساخت پلاسکو منتشر شد

رایگان