کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید زهرا جان محمدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید

کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید

کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می‌آید نوشته‌ی زهرا جان‌محمدی مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه فارسی است که انتشارات مانانگار آن را منتشر کرده است. این کتاب با نگاهی شاعرانه و خیال‌پردازانه به روایت قصه‌هایی می‌پردازد که هرکدام از زاویه‌ای متفاوت به زندگی، عشق، دوستی، فقدان و امید می‌نگرند. نویسنده با بهره‌گیری از عناصر طبیعت، اشیا و حتی مفاهیم انتزاعی، جهان داستانی خود را می‌سازد و به مخاطب اجازه می‌دهد تا از خلال روایت‌ها، تجربه‌های انسانی و احساسات عمیق را لمس کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید

کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می‌آید اثر زهرا جان‌محمدی، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که هرکدام با زبانی تصویری و سرشار از احساس، به روایت تجربه‌های انسانی و لحظات خاص زندگی می‌پردازد. این داستان‌ها اغلب با نگاهی نمادین و استعاری، اشیا و پدیده‌های طبیعی را جان می‌بخشند و از زبان آن‌ها به بیان دغدغه‌ها و آرزوهای انسان می‌پردازند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر داستان، جهانی مستقل دارد اما در عین حال، همگی در فضایی خیال‌انگیز و لطیف به هم پیوند می‌خورند. نویسنده با انتخاب سوژه‌هایی چون پیانو، زعفران، چراغ، ساعت، صخره و حتی خورشید و گل، تلاش کرده است تا مفاهیمی چون عشق، دوستی، جدایی، امید و گذر زمان را از زاویه‌ای تازه و گاه کودکانه روایت کند. این مجموعه برای کسانی که به داستان‌های کوتاه با رویکردی شاعرانه و خیال‌پردازانه علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و دلنشین فراهم می‌کند.

خلاصه داستان و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! کتاب با داستان‌هایی آغاز می‌شود که هرکدام از زاویه‌ای متفاوت به زندگی و احساسات انسانی می‌پردازند. در داستان «من و خدایم»، نویسنده با زبانی دعاگونه و توصیفی، رابطه‌ای صمیمی و عاشقانه با خداوند را به تصویر می‌کشد و از شگفتی‌های خلقت و عشق سخن می‌گوید. داستان «عشقی نایاب» روایت وداعی تلخ میان مادر و فرزند است که در فضای بیمارستان رخ می‌دهد و بر قدرت عشق و ماندگاری آن تأکید دارد. در «ای زیبای من»، نویسنده با بهره‌گیری از تصاویر خیال‌انگیز، عشق را به سفری ابدی و بی‌پایان تشبیه می‌کند و از پیوندی عمیق میان دو روح سخن می‌گوید. «دنیا از دید عینک من» نگاهی کودکانه و تازه به جهان پیرامون دارد و با توصیف طبیعت، روستا و خاطرات خانوادگی، حسرت و امید را در هم می‌آمیزد. داستان «سرنوشت زعفران» با جان‌بخشی به گل زعفران، مسیر زندگی و دگرگونی آن را از مزرعه تا سفره‌ی انسان‌ها روایت می‌کند و به مفهوم تغییر و تداوم حیات می‌پردازد. در «چراغ»، چراغی کم‌نور در جاده‌ای خلوت، از حسرت‌ها و امیدهایش می‌گوید و شاپرکی مهربان او را به ارزش وجودی‌اش آگاه می‌کند. «ساعت‌نشینان» با تخیل کودکانه، ساعت را جهانی پرهیاهو و زنده تصویر می‌کند که در آن موجودات کوچکی برای حرکت عقربه‌ها تلاش می‌کنند و هرکدام نقش ویژه‌ای دارند. «یک صخره فاصله» داستان سنگی است که میان ماندن و رفتن، امنیت و خطر، عشق و ترس مردد است و در نهایت با دل‌کندن از جایگاه امن خود، به دریا می‌پیوندد. در «صدای دوستی»، زنبوری تنها وارد باغچه‌ای می‌شود و پس از ماجراهایی با پروانه و عنکبوت، سرانجام دوستی‌ای عجیب با دختری نوازنده‌ی پیانو شکل می‌گیرد. این داستان به اهمیت پذیرش، مهربانی و دوستی‌های غیرمنتظره اشاره دارد. در پایان، داستان «عشق گردان» با روایتی اسطوره‌ای، رابطه‌ی خورشید و گل آفتاب‌گردان را به تصویر می‌کشد؛ عشقی دور و دست‌نیافتنی که با موانع و جدایی همراه است و در نهایت با فقدان و دلتنگی به پایان می‌رسد. هر داستان با زبانی لطیف و تصویری، مفاهیمی چون عشق، امید، جدایی، دوستی و گذر زمان را از زاویه‌ای تازه روایت می‌کند.

چرا باید کتاب و چقدر هم که پیانو به دستانش می آید را بخوانیم؟

این کتاب با داستان‌هایی کوتاه و خیال‌انگیز، فرصتی برای تجربه‌ی جهان از زاویه‌ای متفاوت فراهم می‌کند. هر داستان با جان‌بخشی به اشیا، گیاهان یا پدیده‌های طبیعی، مفاهیم انسانی را به زبانی استعاری و شاعرانه بیان کرده است. خواندن این مجموعه می‌تواند ذهن را به سوی تخیل و همدلی با جهان پیرامون سوق دهد و نگاه تازه‌ای به موضوعاتی چون عشق، فقدان، دوستی و امید ارائه کند. همچنین، ساختار کوتاه و متنوع داستان‌ها باعث می‌شود که هرکدام به‌تنهایی قابل خواندن و تأمل باشند و برای لحظاتی کوتاه، دنیایی تازه پیش روی مخاطب بگشایند.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان داستان‌های کوتاه، دوست‌داران روایت‌های شاعرانه و کسانی که به دنبال تجربه‌ی نگاهی تازه و خیال‌پردازانه به زندگی هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به موضوعاتی چون عشق، دوستی، فقدان و امید علاقه دارند، این مجموعه می‌تواند جذاب باشد.