کتاب پنجاه و شش منهای سه روز علی یاملایی + دانلود نمونه رایگان

کتاب پنجاه و شش منهای سه روز

نویسنده:علی یاملایی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب پنجاه و شش منهای سه روز

کتاب الکترونیکی «پنجاه‌وشش منهای‌سه‌روز» نوشتهٔ علی یاملایی اثری است که نشر نامه مهر آن را منتشر کرده است. این کتاب در دستهٔ ادبیات فارسی و به‌ویژه نثر و شعر معاصر قرار می‌گیرد و مجموعه‌ای از نوشته‌ها و روایت‌های شخصی نویسنده را دربرمی‌گیرد که با نگاهی درونی و شاعرانه به تجربه‌های زیسته، رنج‌ها، امیدها و روزمرگی‌های خاص می‌پردازد. «پنجاه‌وشش منهای‌سه‌روز» با زبانی صمیمی و گاه تلخ، مخاطب را به دنیای ذهنی نویسنده دعوت می‌کند و از خلال روایت‌هایش، تصویری از زیستن در شرایط دشوار و جست‌وجوی معنا ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پنجاه و شش منهای سه روز

این کتاب اثری در قالب ناداستان و روایت‌های ادبی است که علی یاملایی در آن تجربه‌های شخصی، دغدغه‌ها و احساساتش را در قالب نثر شاعرانه و گاه با بهره‌گیری از اشعار کلاسیک فارسی بیان کرده است. «پنجاه‌وشش منهای‌سه‌روز» در فضایی میان خاطره‌نویسی و تاملات فلسفی حرکت می‌کند و نویسنده با استفاده از زبان استعاری و تصویرسازی‌های قوی، روزهای دشوار و پرتنش را روایت می‌کند. ساختار کتاب به‌صورت قطعه‌های کوتاه و پیوسته است که هرکدام بخشی از ذهنیت و زیست نویسنده را بازتاب می‌دهد. در این اثر، مرز میان شعر و نثر باریک است و ارجاعات مکرر به متون کلاسیک، کتاب را به اثری میان‌متنی بدل کرده است. دغدغه‌های وجودی، تنهایی، امید، عشق و مواجهه با رنج، از محورهای اصلی کتاب به‌شمار می‌آید. این کتاب برای کسانی که به ادبیات تأملی و روایت‌های شخصی علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند.

خلاصه داستان پنجاه و شش منهای سه روز

در «پنجاه‌وشش منهای‌سه‌روز»، علی یاملایی روایت‌هایی از روزهای دشوار و پراضطراب را پیش روی مخاطب می‌گذارد؛ روزهایی که در آن‌ها نویسنده با احساس تنهایی، ترس، امید و جست‌وجوی معنا دست‌وپنجه نرم می‌کند. متن کتاب با نگاهی درونی و گاه فلسفی، تجربه‌های زیستهٔ نویسنده را در فضایی محدود و پرتنش بازتاب می‌دهد. او از لحظات خستگی، دلتنگی، اضطراب و امید می‌نویسد و در خلال این روایت‌ها، به نقش عشق، خانواده و ایمان در تاب‌آوردن شرایط سخت اشاره می‌کند. نویسنده با بهره‌گیری از اشعار کلاسیک و ارجاع به متون ادبی، تلاش می‌کند معنایی برای رنج و زیستن بیابد و در عین حال، از روزمرگی‌ها و جزئیات زندگی در محیطی خاص سخن می‌گوید. دغدغهٔ اصلی کتاب، مواجهه با رنج و جست‌وجوی امید در دل تاریکی است؛ نویسنده با صداقتی بی‌پرده، از احساسات متناقض، لحظات ضعف و قدرت، و امید به آینده سخن می‌گوید. در نهایت، کتاب تصویری از زیستن در شرایط دشوار و تلاش برای معنا بخشیدن به لحظات سخت را ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب پنجاه و شش منهای سه روز را بخوانیم؟

این کتاب با روایت‌های شخصی و نثر شاعرانه‌اش، فرصتی برای همدلی با تجربه‌های انسانی و زیستن در شرایط دشوار فراهم می‌کند. «پنجاه‌وشش منهای‌سه‌روز» به‌گونه‌ای نوشته شده که خواننده را با احساسات عمیق، تردیدها و امیدهای نویسنده همراه می‌سازد و از خلال روایت‌هایش، به پرسش‌های وجودی و معنای رنج می‌پردازد. استفاده از ارجاعات ادبی و تلفیق شعر و نثر، به کتاب رنگ و بویی خاص داده است. این اثر برای کسانی که به تاملات درونی، روایت‌های شخصی و ادبیات معاصر علاقه دارند، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و تأثیرگذار باشد.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان ادبیات معاصر فارسی، دوستداران روایت‌های شخصی و ناداستان، و کسانی که دغدغه‌هایی چون تنهایی، رنج، امید و جست‌وجوی معنا دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به تلفیق شعر و نثر و ارجاعات میان‌متنی علاقه‌مندند، این اثر جذاب خواهد بود.

بخشی از کتاب پنجاه و شش منهای سه روز

«این نوشته آغاز یک‌درد نیست آغاز بخشی از من است و من بخشی از سیاره‌ای متوهم و کوچک که بعید است صدای فریاد فروخورده‌ام بتواند سلولی را بیدار کند. این‌روزها که اولین خطاب می‌شوند با مرگ فاصله‌ی چندانی ندارند. امروز الینروز از هزاران روز ادامه‌دار دیگر است؛ گم‌شدن در خروارخروار اضطراب، ترس‌هایی که آماده‌باش ایستاده‌اند تمام تو را جویده‌جویده تف کنند روی زمینی که قرار است آن را ادامه دهی. کنترل‌کردن این حس و تلاش برای آرام‌بودنم تنها برای این است که راهی برای نفس کشیدن پیدا کنم. هوایی نیست و من اینجا هستم، در نقطه‌ای کور از زمین، میان ندانم‌هایم، میان اشک‌ها و لبخندهایی که خالی‌ام نمی‌کند.»