کتاب رازهای جادویی برای درک بهتر خانمها
لیلا خانهدانانتشارات:
انتشارات سفیر قلم٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب رازهای جادویی برای درک بهتر خانمها
«رازهای جادویی برای درک بهتر خانمها» کتابی است به قلم لیلا خانهدان(-۱۳۶۴) که راهکارهایی ساده و عملی را برای درک بهتر خانمها بیان کردهاست و میتوان با بهرهگیری از آنها به شناخت و درک بهتر دنیای زنان دست یافت.
بخشی از کتاب:
زنان به مردانی علاقه دارند که با محبت، تیزبین، معاشرتی، دارای درک بالا و همین طور قوی و محکم باشند. اما باید بدانید که اگر در کنار آنها آشپزی را هم یاد بگیرید باعث تحریک بخش عشق و علاقه مغز زنها میشوید.
زندگی یعنی همکاری و همیاری، وقتی مهمانی به خانه شما میآید روی صندلی ننشینید و به همسرتان دستور ندهید. بلکه ظاهراً هم که شده او را کمک کنید. حتی از لحاظ لفظی مثلاً بگویید کمک میخواهی، گل خریدن را فراموش نکنید، تا مجبور نشوید بهای بالاتری را برای خریدن طلا بپردازید.
هر ناز و نوازشی کوچک و هر بار گفتن کلمه «دوستت دارم» آتش درون او را به تدریج گرم و گرمتر میکند تا نهایتاً از عشق نسبت به شما شعلهور شود. زمانی که زنتان احساس درد میکند، به او حالت بیتفاوتی نگیرید. به زن زندگی خویش این فرصت را بدهید که بفهمد مورد توجه و نیاز است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب رازهای جادویی برای درک بهتر خانمها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | رازهای جادویی برای درک بهتر خانمها |
| موضوع | خانواده و ازدواج |