دانلود و خرید کتاب ماجرای ۲۰۳۰

انتشارات:مقصد
امتیاز:
۲.۳از ۲۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ماجرای ۲۰۳۰

مطابق مدارک و اسناد یکی از تعهدات جمهوری اسلامی ایران در صحنه‌ی بین‌المللی اجرای برنامه‌ی آموزش ۲۰۳۰ است که در نشست اینچئون کره جنوبی، توافق‌نامه مسقط، در اجلاس جهانی آموزش، برای همه‌ی کشورها تصویب شده است؛ اما مسئله‌ای که نگرانی بسیاری از نخبگان علمی و فرهنگی دلسوز کشور را در مورد تصویب و اجرایی‌شدن این سند برانگیخته، نفوذ بنیان‌های فکری لیبرالیستی غربی بر مبنای این سند و تفاهم‌نامه‌ها و کنوانسیون‌های دیگری در مجامع بین‌المللی است تا جایی که مقام معظم رهبری درباره‌ی تصویب آن به صراحت ابراز نارضایتی کردند. از این رو، در این مجموعه، ابعاد گوناگون و پیدا و پنهان این سند بررسی شده است.
mahdi
۱۳۹۹/۰۲/۳۱

درباره این کتاب نمیدونم ولی این سند 30 20 و FATF و برجام به مراتب ننگین تر از قراداد ترکمن چای و... است

semo
۱۳۹۶/۰۶/۲۶

من طرفدار اقای روحانی نیستم که بخوام به خاطر طرفداری از ایشون از این سند هم دفاع کنم . اما با سکولاریسم مشکلی ندارم . همینطور برابری جنسیتی هم از نظر من هیچ مشکلی نداره ،برخی قوانین در کشور ما باید اصلاح بشه

پرواز
۱۳۹۷/۰۴/۱۸

به نظر من این کتاب خیلی میتونه والدین رو و معلمان رو از ماهیت پلید این سند آگاه کنه.

ThePurpleParis
۱۴۰۱/۰۵/۱۵

خیلی جالبه که کل این سند ۸۳ صفحه‌ای به صورت رایگان در اینترنت موجوده، ولی تو عنوان این کتاب از کلماتی همچون محرمانه یا ابعاد پیدا و پنهان استفاده شده. بهتر نمی‌بود اگر به مردم فرصت داده می‌شد که خودشون

Borujeny
۱۳۹۷/۰۱/۱۳

متاسفم بخاطر بعضی نظرات دوستان که تازه از جمعیت کتاب خوان هستند و اینقدر از واقعیت به دور

amir_izadi82
۱۴۰۰/۱۱/۰۶

این که بعضیا میگن این سند نباید اجرا بشه چون به بچه ها اموزش جنسی میده اموزش جنسی رو توی قران هم حتی داریم یعنی هم شما میاید به بچتون بگید که قران نخونه یا براش سوره ی ممنوعه اعلام میکنید

Mohammad Falahi
۱۳۹۹/۱۱/۲۱

چرا از انسانیت میترسید؟ ترویج همجنسگرایی؟ چرا ازدواج و ترویج دگرجنسگرایانه شما رو همجنسگرایان ایران نتیجه و تاثیر داشته؟ یکم منطقی باشید همین گوشی که دارید باهاش چرندیات میگید اگر یکی به اسم الن تورینگ همجنسگرا وجود نمیداشت نمیتونستید چرندیات

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است