کتاب سرنج
معرفی کتاب سرنج
کتاب الکترونیکی «سرنج» نوشتهٔ نازنین غفوریان مسعودزاده را نشر متخصصان منتشر کرده است. این مجموعه شعر، با ویراستاری نرگس مولوی، در سال ۱۴۰۴ به بازار کتاب آمده و در قالبی معاصر، شعرهایی از دل تجربههای زیستهٔ شاعر را پیش روی مخاطب میگذارد. «سرنج» در دستهبندی شعر فارسی معاصر جای میگیرد و دغدغههایی چون هستی، زنانگی، خاطره، فقدان، و زیستن را در قالب تصویر و احساس روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سرنج
«سرنج» اثری در قالب شعر معاصر است که نازنین غفوریان مسعودزاده آن را سروده و نشر متخصصان منتشر کرده است. این کتاب، مجموعهای از شعرهای آزاد و نیمایی را در خود جای داده که هرکدام بازتابی از تجربههای شخصی، دغدغههای اجتماعی و نگاه فلسفی شاعر به زندگی و جهان پیرامون هستند. ساختار کتاب مبتنی بر قطعات مستقل است؛ هر شعر، روایتی جداگانه اما در عینحال پیوسته با دیگر شعرها دارد و فضایی از تامل، احساس و تصویرسازی را برای خواننده فراهم میکند. «سرنج» با زبانی تصویری و گاه فلسفی، به موضوعاتی چون زنانگی، هویت، خاطره، مرگ، عشق، و رنجهای روزمره میپردازد و در بستر شعر معاصر فارسی، تلاش میکند لحظات زیسته و اندیشههای شاعر را به واژه بدل کند. این مجموعه، نهتنها بازتابی از زیست فردی شاعر است، بلکه بهنوعی آیینهای برای دغدغههای جمعی و اجتماعی نیز بهشمار میآید. قالب کتاب، مجموعهای از شعرهای کوتاه و بلند است که هرکدام با لحن و فضای خاص خود، مخاطب را به تامل و همدلی دعوت میکنند.
چرا باید کتاب سرنج را بخوانیم؟
«سرنج» با رویکردی مبتنیبر تجربههای زیسته و نگاه تاملبرانگیز به جهان، مجموعهای از شعرهایی را پیش روی مخاطب میگذارد که هرکدام، دریچهای به احساسات، خاطرات و دغدغههای انسانی باز میکنند. این کتاب، با پرداختن به موضوعاتی چون زنانگی، هویت، فقدان، و زیستن در جهان معاصر، فرصتی برای مواجهه با لایههای پنهان احساس و اندیشه فراهم میکند. خواندن این مجموعه، امکان همذاتپنداری با لحظات و تجربههای شاعر را بهوجود میآورد و مخاطب را به تامل دربارهٔ معنای زندگی، رنج، امید و پیوندهای انسانی دعوت میکند. همچنین، تنوع مضامین و تصویرسازیهای شاعرانه، «سرنج» را به اثری تبدیل کرده است که میتواند برای علاقهمندان به شعر معاصر و جویندگان معنا، تجربهای متفاوت و تاملبرانگیز باشد.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای هویتی، زنانگی، فلسفهٔ زیستن و تجربههای زیسته را دنبال میکنند، مناسب است. همچنین، برای مخاطبانی که به دنبال بازتاب احساسات و اندیشههای فردی و اجتماعی در قالب شعر هستند، «سرنج» میتواند انتخابی قابلتوجه باشد.
بخشی از کتاب سرنج
«این کتاب» روایت شعرهایی است که از دل تجربههای من گذشتهاند. نه ادعای حقیقت دارند، نه بهدنبال حکمدادن به جهاناند. بلکه آینهای هستند از لحظاتی که در آن، خودم را یافتم یا گم کردم. من نمینویسم تا معنا بسازم، بلکه مینویسم تا از معنا تهی شوم تا وزن افکارم را بر دوش کلمات بگذارم و از تردیدهای خاموشم عبور کنم. شعرهای این مجموعه از جنس تصویرند؛ از جنس احساس، از جنس آن چیزی که در میان روزها و شبها جاری است؛ اما هميشه به زبان نمیآید. گاهی فلسفهی زیستن در آنها پیچیده میشود. گاهی نگاه اگزیستانسیال به هستی، گاهی زخمهای ناییداء و گاهی فقط نجواهای سادهای در باد. اینجا نه قرار است پاسح پیدا کنی، نه مسیر مشخصی برایت تعیبن شود. این شعرهاء دعوتیاند برای شنیدن برای گمشدن و شاید یافتن تکههایی از خودت در واژهها. با مهر نازنین غفوریان»