کتاب الیاس
معرفی کتاب الیاس
کتاب الیاس سروده محمد مهدی فضلی توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این مجموعه، در قالب شعر فارسی معاصر سروده شده و دغدغههای شاعرانه و انسانی را در بستر زبان و تصویرهای بدیع به تصویر میکشد. کتاب الیاس با نگاهی به جهان درونی و بیرونی، تلاش میکند تجربههای زیسته و احساسات عمیق را در قالب واژهها جاری کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب الیاس
کتاب الیاس مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که توسط محمد مهدی فضلی سروده شده و در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است. اثر حاضر در قالب شعر آزاد و نیمایی نوشته شده و مضامین آن حول محورهایی چون عشق، جدایی، امید، اندوه، جستوجوی حقیقت و تجربههای انسانی میچرخد. شاعر، محمد مهدی فضلی، با بهرهگیری از تصاویر خیالانگیز و زبانی سرشار از احساس، تلاش کرده است تا مخاطب را به دنیای درونی خود دعوت کند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر شعر، روایتی مستقل اما مرتبط با دغدغههای کلی شاعر ارائه میدهد. این مجموعه، نمونهای از شعر معاصر فارسی است که در فضای ادبیات امروز جایگاه ویژهای دارد و میتواند برای علاقهمندان به شعر و ادبیات معاصر جذاب باشد.
چرا باید کتاب الیاس را بخوانیم؟
کتاب الیاس با تصویرسازیهای شاعرانه و پرداختن به احساسات انسانی، فرصتی برای تجربهی عمیقتر جهان درونی و بیرونی فراهم میکند. این مجموعه، با زبان و نگاه خاص خود، به موضوعاتی چون عشق، رنج، امید و جستوجوی معنای زندگی میپردازد و میتواند برای کسانی که بهدنبال لمس لحظات ناب و اندیشههای تازه در شعر هستند، تجربهای متفاوت رقم بزند. خواندن این کتاب، دریچهای بهسوی تأمل و همدلی با دغدغههای انسانی باز کرده و مخاطب را به سفری درونی دعوت میکند.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات و کسانی که بهدنبال بیان احساسات و تجربههای انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است؛ همچنین میتواند برای کسانی که دغدغههایی چون عشق، جدایی، امید و جستوجوی حقیقت دارند، الهامبخش باشد.
بخشی از کتاب الیاس
«ای باد صبا! دل همه ماتم شده است
باز آی که دل جایگه غم شده است
بر گسترههای شب بزن بارانی
شایدکه دلش باز محرم شده است
هر راه که رفتم ز تو بس دور شدم
مهر تو به جانم همه همدم شده است
برگرد که این خانه هوایت کرده
بی تو همه جا سرد و پر از غم شده است»