کتاب کودک آشفته من مبینا جعفری + دانلود نمونه رایگان

کتاب کودک آشفته من

نویسنده:مبینا جعفری
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب کودک آشفته من

کتاب الکترونیکی «کودک آشفتهٔ من» نوشتهٔ مبینا جعفری و با ویرایش امام لعل‌فام، توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از شعرهای سپید معاصر است که دغدغه‌های عاطفی، تنهایی، رنج‌ها و امیدهای انسان امروز را با زبانی صمیمانه و تصویری روایت می‌کند. شعرهای این کتاب، با محوریت کودک درون و تجربه‌های زیستهٔ شاعر، به واکاوی احساسات و خاطرات شخصی می‌پردازند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کودک آشفته من

«کودک آشفتهٔ من» مجموعه‌ای از شعرهای سپید است که در قالب ناداستانی شاعرانه، به بیان تجربه‌های درونی و احساسات عمیق نویسنده می‌پردازد. مبینا جعفری در این کتاب، با بهره‌گیری از تصاویر و استعاره‌های ملموس، به سراغ موضوعاتی چون رنج‌های پنهان، خاطرات کودکی، امید، ایمان و مواجهه با تنهایی رفته است. ساختار کتاب بر پایهٔ شعرهای کوتاه و بلند شکل گرفته که هرکدام به‌گونه‌ای مستقل، اما در عین‌حال مرتبط با یکدیگر، روایتگر فرازونشیب‌های روحی و عاطفی هستند. این مجموعه، فضای ذهنی و احساسی شاعر را در مواجهه با جهان پیرامون و کودک درونش به تصویر می‌کشد و خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کند. کتاب در قالب شعر سپید و با نگاهی به دغدغه‌های انسان معاصر، تلاش کرده است تا لحظات تلخ و شیرین زندگی را به‌گونه‌ای شاعرانه بازتاب دهد.

چرا باید کتاب کودک آشفته من را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر کودک درون و تجربه‌های زیستهٔ شاعر، فرصتی برای مواجهه با احساسات سرکوب‌شده و رنج‌های پنهان فراهم می‌کند. شعرهای «کودک آشفتهٔ من» با تصویرسازی‌های عمیق و بیان صادقانه، به خواننده امکان می‌دهد تا با لایه‌های مختلف عاطفی خود روبه‌رو شود و شاید راهی برای تسکین یا درک بهتر آن‌ها بیابد. مواجهه با مضامینی چون امید، ایمان، تنهایی و خاطرات کودکی، می‌تواند برای کسانی که به دنبال شناخت بیشتر خود و احساساتشان هستند، الهام‌بخش باشد. این مجموعه، دریچه‌ای به سوی تأمل درونی و بازنگری در رابطه با گذشته و حال باز می‌کند.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان شعر سپید، دوستداران ادبیات معاصر و کسانی که دغدغهٔ شناخت کودک درون، رنج‌های شخصی و تجربه‌های عاطفی دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای افرادی که به دنبال همدلی با احساسات انسانی و جست‌وجوی معنا در لحظات تلخ و شیرین زندگی هستند، این اثر می‌تواند جذاب باشد.

بخشی از کتاب کودک آشفته من

«گاهی زندگی آن قدر سریع پیش می‌رود که فراموش می‌کنیم نفس بکشیم. این کتاب‌نفس‌های گم‌شده ی من است؛ نفس‌هایی که در میان آشفتگی‌های روزمره فراموش شدند. از کودک درونم می‌نویسم. از دردهایی که در سکوتِ خیابان‌های شلوغ و خانه‌های خالی پنهان شده اند... بارها و بارها تو را از یاد برده ام. بارها سرکوب کنان تو را رنجیده ام تو را تحقیر و از خود رانده ام. می‌خواهم بگویم از سال جدید؛ از تولد دوباره ام! من تو را در آغوش می گیرم و اکنون بیشتر از هر زمان دیگری از تو مانند جانم مراقبت می کنم! کودک درون آشفته و خسته‌ی من...

۱۴۰۴/۰۶/۰۸

عالی بود از هر نظر، من قشنگم همزاد پنداری کردم واقعا با احساس نوشته شده بود ، توصیه میکنم خواندنش رو😍❤️