کتاب نیلا و نقاشی جادویی فریبا رحمانیان فر + دانلود نمونه رایگان

کتاب نیلا و نقاشی جادویی

انتشارات:سنجاق
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب نیلا و نقاشی جادویی

کتاب الکترونیکی «نیلا و نقاشی جادویی» نوشته و طراحی فریبا رحمانیان‌فر توسط نشر سپیدرود منتشر شده است. این کتاب تصویری و رنگی، داستانی کودکانه درباره دختری به نام «نیلا» است که با کمک یک مداد رنگی جادویی، دنیای خاکستری خود را به جهانی پر از رنگ و شادی تبدیل می‌کند. موضوع کتاب حول محور نقاشی، خلاقیت هنری و اهمیت تخیل در زندگی کودکان می‌چرخد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نیلا و نقاشی جادویی

«نیلا و نقاشی جادویی» اثری داستانی و تصویری برای کودکان است که با تصاویر رنگی و زبانی ساده، به دنیای خیال‌انگیز کودکی می‌پردازد. این کتاب در قالب داستان کوتاه و مصور، ماجرای دختری را روایت می‌کند که با استفاده از یک مداد جادویی، می‌تواند هر آنچه را که می‌خواهد به زندگی بیاورد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که متن و تصویر در کنار هم پیش می‌روند و کودک را به مشارکت و تخیل دعوت می‌کنند. فریبا رحمانیان‌فر در این اثر تلاش کرده است تا اهمیت خلاقیت، رنگ و امید را در زندگی کودکان برجسته کند. کتاب با فضایی شاد و آموزنده، کودکان را به تجربهٔ دنیای رنگ‌ها و قدرت تخیل تشویق می‌کند و در پایان، فرصتی برای نقاشی و خلق دنیای شخصی به مخاطب می‌دهد.

خلاصه کتاب نیلا و نقاشی جادویی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با دختری به نام «نیلا» آغاز می‌شود که در اتاقش نشسته و از بی‌حوصلگی رنج می‌برد. او از پنجره به بیرون نگاه می‌کند اما همه‌چیز خاکستری و بی‌رنگ است. در جست‌وجوی سرگرمی، چشمش به یک جعبه قدیمی می‌افتد و مداد رنگی براق و جادویی را پیدا می‌کند. مداد زنده می‌شود و به نیلا می‌گوید که با او می‌تواند هر چیزی را نقاشی کند و به زندگی بیاورد. نیلا با شوق شروع به کشیدن گل، خورشید، درخت و پرنده می‌کند و اتاقش پر از رنگ و زندگی می‌شود. اما وقتی با شیطنت یک ابر سیاه می‌کشد، ابر همه رنگ‌ها را می‌پوشاند و دنیای نیلا دوباره خاکستری می‌شود. نیلا ناراحت می‌شود اما مداد جادویی به او یادآوری می‌کند که با خلاقیت می‌تواند اشتباه‌ها را جبران کند. نیلا با فکر و ابتکار، رنگین‌کمان می‌کشد و ابر سیاه را خوشحال می‌کند تا باران رنگی ببارد و دوباره همه‌چیز زنده و شاد شود. در پایان، نیلا درمی‌یابد که با رنگ‌ها و خلاقیت می‌تواند دنیای بهتری بسازد و حتی اشتباه‌ها می‌توانند فرصتی برای خلق چیزهای جدید باشند.

چرا باید کتاب نیلا و نقاشی جادویی را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی ساده و تصاویر رنگارنگ، به کودکان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با خلاقیت و تخیل، حتی در شرایط یکنواخت و خاکستری، دنیایی شاد و پرامید ساخت. «نیلا و نقاشی جادویی» به اهمیت پذیرش اشتباه‌ها و تبدیل آن‌ها به فرصت‌های تازه اشاره دارد و کودکان را تشویق می‌کند تا با ذهن باز و دست‌های خلاق، دنیای خود را بسازند. همچنین، فضای تعاملی کتاب و دعوت به نقاشی در پایان آن، فرصتی برای مشارکت فعال کودک فراهم می‌کند و او را به تجربهٔ عملی خلاقیت سوق می‌دهد.

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که به نقاشی، رنگ‌آمیزی و داستان‌های تخیلی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال تقویت خلاقیت و اعتمادبه‌نفس در کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به‌شمار می‌آید. «نیلا و نقاشی جادویی» به‌ویژه برای کودکانی که گاهی احساس بی‌حوصلگی یا ناامیدی می‌کنند، الهام‌بخش خواهد بود.

بخشی از کتاب نیلا و نقاشی جادویی

«روزی روزگاری دختر کوچولویی به اسم نیلا توی اتاقش نشسته بود و حوصله‌اش خیلی سر رفته بود. از پنجره بیرونو نگاه کرد. اما آسمون خاکستری بود و هیچ‌کس تو کوچه نبود. نیلا با خودش گفت: - «چی کار کنم؟ چی بازی کنم؟» همین‌طور که گوشهٔ اتاقش می‌چرخید، چشمش به یه جعبهٔ قدیمی افتاد. در جعبه رو باز کرد و یه مداد رنگی خیلی براق و قشنگ دید. مداد یهویی چشمک زد! نیلا جا خورد! - «وای! تو... تو زنده‌ای؟» مداد با صدای بامزه‌ای گفت: آره! من مداد جادویی‌ام. اگه با من نقاشی بکشی، می‌تونی چیزهای قشنگ بسازی!»