تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب عشقی که جوانه زد
معرفی کتاب عشقی که جوانه زد
کتاب الکترونیکی «عشقی که جوانه زد» نوشتهٔ سارا ایوب و با تصویرگری میمی پرنل و ترجمهٔ آنیا پاکعقیده، توسط نشر مهرسا و با همکاری مهروماه نو منتشر شده است. این کتاب تصویری برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده و در قالب داستانی کوتاه، به موضوع عشق و پیوندهای خانوادگی میپردازد. روایت کتاب با زبانی ساده و تصاویری رنگی، مفاهیمی مانند دوستداشتن، رشد عاطفی و اهمیت خانواده را به تصویر میکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عشقی که جوانه زد
«عشقی که جوانه زد» اثری تصویری و داستانی است که برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است. سارا ایوب، نویسندهٔ کتاب، با همراهی تصویرگر میمی پرنل و مترجم آنیا پاکعقیده، داستانی لطیف و احساسی دربارهٔ عشق بیقید و شرط والدین به فرزندان را روایت میکند. این کتاب در قالب داستان کوتاه و با بهرهگیری از تصاویر رنگی و جذاب، تلاش دارد مفاهیمی مانند رشد عاطفی، پیوندهای خانوادگی و احساس امنیت را به مخاطب منتقل کند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، بخشی از احساسات و تجربههای یک مادر را نسبت به فرزندانش بازگو میکند. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با توجه به گروه سنی هدف، بهعنوان اثری مناسب برای خواندن والدین با فرزندان یا مطالعهٔ مستقل کودکان طراحی شده است.
خلاصه کتاب عشقی که جوانه زد
داستان «عشقی که جوانه زد» با روایت یک مادر آغاز میشود که از لحظهٔ ورود هر یک از فرزندانش به زندگیاش سخن میگوید. او به توصیف احساسی میپردازد که با تولد هر کودک در دلش شکل گرفته و چگونه این عشق، با هر قدم و هر حضور جدید، بزرگتر و عمیقتر شده است. مادر در قالب استعارههایی مانند ساقهٔ لوبیای سحرآمیز، رشتهٔ ماکارونی بلند، ستارههای آسمان و حبابهای جادویی، تلاش میکند وسعت و قدرت عشق خود را به تصویر بکشد. این احساس، نهتنها محدود به یک فرزند نیست، بلکه با هر عضو جدید خانواده، رشد میکند و قویتر میشود. مادر به فرزندانش اطمینان میدهد که عشق او بیانتهاست و هیچچیز نمیتواند آن را کمرنگ کند. در طول داستان، کودک با تصاویری از شادی، امنیت و حمایت روبهرو میشود و درمییابد که عشق مادر، نیرویی است که همهجا همراه اوست و هیچگاه از بین نمیرود.
چرا باید کتاب عشقی که جوانه زد را بخوانیم؟
این کتاب با زبان کودکانه و تصاویر جذاب، مفاهیمی مانند عشق بیقید و شرط، امنیت عاطفی و اهمیت خانواده را بهگونهای ملموس و قابلدرک برای کودکان بیان میکند. «عشقی که جوانه زد» میتواند به والدین کمک کند تا احساسات خود را به فرزندانشان منتقل کنند و فضای گفتوگو دربارهٔ محبت و روابط خانوادگی را فراهم سازند. همچنین، این اثر برای کودکانی که با ورود خواهر یا برادر جدید مواجهاند، فرصتی فراهم میکند تا با مفهوم تقسیم عشق و توجه آشنا شوند و احساس امنیت بیشتری پیدا کنند.
مطالعهٔ این کتاب برای کودکان گروه سنی ب، والدینی که بهدنبال تقویت پیوند عاطفی با فرزندان خود هستند و خانوادههایی که با تغییرات جدید مانند تولد فرزند دوم یا سوم روبهرو شدهاند، مناسب است. همچنین، مربیان و مشاوران کودک میتوانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم عاطفی بهره ببرند.
بخشی از کتاب عشقی که جوانه زد
«هرچقدر هم که خانوادهی ما بزرگ و بزرگتر شود یک چیز خیلی خاص هست که از تو میخواهم آن را هیچوقت فراموش نکنی... هیچوقت فکر نمیکردم کسی در دلم جا باز کند. وقتی یکییکی به گام آمدید: بهطرزی جادویی، عشق در دلم جوانه زد... آنقدر که بهاندازهی ساقهی لوبیای سحرآمیز جک قد کشید و رشد کرد؛ نه میشد اندازهاش گرفت و نه از آن بالا رفت. درست مثل درازترین رشتهی ماکارونی که میتوانی تصور کنی. حسی که از همهی ستارهها در آسمان شب درخشانتر بود و بیشتر از ترقههای آتشبازی در قلبم سروصدا راه میانداخت. بیانتها مثل اقیانوس تا جاییکه به آسمان میرسد: یکجور حس پاک و زلال. نرمتر از پاستیل ماری. گرانبهاتر از صندوق گنج دزدهای دریایی؛ شیکتر از مهمانهای جشن عروسی»