تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب رویا
معرفی کتاب رویا
کتاب الکترونیکی «رویا برای وقوع در میزند» نوشتهٔ مجید خزائی و با ویراستاری فاطمه شکرانی، اثری در حوزهٔ موفقیت و رشد فردی است که نشر نوآوران دانش رویانا آن را منتشر کرده است. این کتاب با نگاهی به مفاهیم ارتعاشات، قانون جذب و نقش ذهنیت در موفقیت، تلاش میکند راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی و دستیابی به اهداف ارائه دهد. نویسنده با بهرهگیری از تجربیات شخصی و ارجاع به آموزههای بزرگان، مخاطب را به سوی خودشناسی و تغییر نگرش دعوت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رویا
«رویا برای وقوع در میزند» اثری ناداستان و در دستهٔ کتابهای موفقیت و خودیاری قرار میگیرد. مجید خزائی در این کتاب، با زبانی صمیمانه و رویکردی تجربی، به بررسی نقش ارتعاشات، انرژی ذهنی و باورهای فردی در شکلگیری موفقیت میپردازد. ساختار کتاب مبتنی بر فصلهایی است که هرکدام به یکی از جنبههای رشد فردی، هدفگذاری، سحرخیزی، شکرگزاری و مدیریت احساسات میپردازند. نویسنده با نقل قولهایی از شخصیتهای مشهور و مثالهایی از زندگی روزمره، تلاش کرده است مفاهیم انتزاعی را بهصورت ملموس و کاربردی برای خواننده شرح دهد. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و در کنار ارائهٔ نظریهها، تمرینها و توصیههایی برای بهبود سبک زندگی و افزایش کیفیت ذهنی ارائه میدهد. «رویا برای وقوع در میزند» بهعنوان راهنمایی برای کسانی نوشته شده که به دنبال تغییر نگرش و دستیابی به موفقیتهای پایدار هستند.
خلاصه کتاب رویا
کتاب «رویا برای وقوع در میزند» بر پایهٔ این باور شکل گرفته که موفقیت و عدم موفقیت هر فرد، به نوع نگاه و ارتعاشات ذهنی او بستگی دارد. نویسنده با تأکید بر اهمیت شناخت خود و تغییر نگرش، توضیح میدهد که هر انسانی در جهانی سرشار از انرژی و ارتعاشات زندگی میکند و کیفیت این ارتعاشات، تعیینکنندهٔ کیفیت تجربیات و دستاوردهای اوست. در بخشهای ابتدایی، مجید خزائی با روایت تجربههای شخصی و اشاره به الهامگیری از بزرگان، به اهمیت توجه به درون و باور به تواناییهای فردی میپردازد. او معتقد است که هر فرد با تغییر نوع نگاه و تمرکز بر احساسات مثبت، میتواند سطح ارتعاشات خود را بالا ببرد و به خواستههایش نزدیکتر شود. مفاهیمی مانند قانون جذب، نقش افکار غالب، و تأثیر شکرگزاری بر کیفیت زندگی، از جمله محورهای اصلی کتاب هستند. در ادامه، نویسنده به اهمیت سحرخیزی و برنامهریزی صبحگاهی اشاره میکند و آن را یکی از رازهای موفقیت میداند. او با مثالهایی از افراد موفق و توصیه به تمرینهای روزانه، نشان میدهد که چگونه میتوان با ایجاد عادات مثبت، مسیر زندگی را تغییر داد. همچنین، به نقش هدفگذاری در نقطهٔ ایدهآل و همارتعاشی با اهداف پرداخته شده است؛ به این معنا که فرد باید اهدافی انتخاب کند که هم بهاندازهٔ کافی بزرگ و هم قابل باور باشند تا اشتیاق و انگیزهٔ لازم برای حرکت بهسوی آنها ایجاد شود. در بخشهای پایانی، کتاب بر اهمیت آرامش، شکرگزاری، و تمرکز بر لحظهٔ حال تأکید دارد. نویسنده باور دارد که با حفظ آرامش و تمرکز بر داشتهها، میتوان چرخهٔ مثبت موفقیت را فعال کرد و از تأثیرات منفی گذشته و نگرانیهای آینده رها شد. در مجموع، «رویا برای وقوع در میزند» تلاشی است برای ارائهٔ راهکارهایی جهت تغییر نگرش، افزایش انرژی مثبت و دستیابی به موفقیتهای فردی و مالی.
چرا باید کتاب رویا را بخوانیم؟
این کتاب با تمرکز بر مفاهیم ارتعاشات، قانون جذب و نقش ذهنیت در موفقیت، تلاش میکند خواننده را به سوی خودشناسی و تغییر نگرش سوق دهد. نویسنده با بهرهگیری از مثالهای واقعی، تمرینهای عملی و نقل قولهایی از افراد موفق، فضایی فراهم کرده تا مخاطب بتواند بهصورت ملموس با مفاهیم انتزاعی ارتباط برقرار کند. «رویا برای وقوع در میزند» نهتنها به ارائهٔ نظریهها بسنده نکرده، بلکه راهکارهایی برای بهبود عادات روزانه، هدفگذاری مؤثر و افزایش آرامش ذهنی ارائه داده است. این کتاب برای کسانی که به دنبال ایجاد تغییرات مثبت در زندگی شخصی و حرفهای خود هستند، میتواند منبعی الهامبخش و کاربردی باشد.
مطالعهٔ این کتاب به علاقهمندان حوزهٔ موفقیت، رشد فردی و خودیاری پیشنهاد میشود. افرادی که دغدغهٔ بهبود کیفیت زندگی، افزایش اعتمادبهنفس، مدیریت احساسات و دستیابی به اهداف مالی و شخصی دارند، میتوانند از آموزههای این کتاب بهرهمند شوند. همچنین برای کسانی که به دنبال ایجاد عادات مثبت مانند سحرخیزی و شکرگزاری هستند، این اثر مناسب است.
بخشی از کتاب رویا
«مشکل نود درصد از افرادی که بهرهٔ چندانی از علم موفقیت نبردهاند، نداشتن درک است. درک از دنیای ارتعاشی و جایگاه درست خودشان در دنیای ارتعاشی. تسلا، دانشمند معروف، میگوید: اگر میخواهید به اسرار جهان پی ببرید، باید بتوانید در قالب انرژی، فرکانس و ارتعاش فکر کنید. اینکه خود را موجودی ارتعاشی بدانیم در دنیایی ارتعاشی، بسیار حائز اهمیت است. بحث ما بر سر اعتقاد و منطق نیست، بلکه بر سر تنها راه و راز موفقیت، یعنی مفهوم ارتعاشات است. مفهوم ارتعاشات بحث پیچیدهای نیست. زیادی ساده است. این مفهوم در مورد نحوهٔ فکر کردن در قالب انرژی و پیدا کردن رابطهٔ برون و درون صحبت میکند. کار اصلی ما این است که امروز آموزش درست را بگذرانیم. اساس جهان ارتعاشات است؛ بنابراین همهچیز در حال ارتعاش است و البته با قابلیتِ شکلگیری به سمت اندیشههای ما انسانها. ارتعاشات همهچیز است. هرآنچه بوده است. هرآنچه هست و هرآنچه خواهد بود.»