تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب آداب حرفه ای ها
معرفی کتاب آداب حرفه ای ها
کتاب الکترونیکی «آداب حرفهایها: ۱ رفتار خردمندانه که شما را ماندگار میکند» نوشتهٔ پروین شیرمحمدی و با ویراستاری فاطمه شکرانی، اثری است که نشر نوآوران دانش رویانا آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی اصول و قواعد اتیکت و آداب معاشرت در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی میپردازد و تلاش دارد با ارائهٔ نکات کاربردی، مخاطب را با رفتارهای خردمندانه و ماندگار آشنا کند. «آداب حرفهایها» با زبانی روشن و ساختاری منظم، به موضوعاتی چون آداب ارتباطات، رفتار حرفهای در محیط کار، آداب مهمانی، پوشش، مصاحبه کاری، مدیریت تعارضات و حتی رفتار پس از طلاق میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آداب حرفه ای ها
«آداب حرفهایها» اثری در حوزهٔ توسعهٔ فردی و مهارتهای اجتماعی است که بهصورت ناداستان و با رویکرد آموزشی تدوین شده است. پروین شیرمحمدی در این کتاب، مجموعهای از اصول و قواعد اتیکت را گردآوری کرده و آنها را با مثالها و توصیههای عملی برای موقعیتهای مختلف زندگی روزمره شرح داده است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر فصل به یکی از جنبههای مهم آداب معاشرت میپردازد؛ از رفتار در خانه و خانواده تا محیط کار، مکانهای عمومی، سفر، ورزش، ارتباطات مجازی و حتی شرایط خاص مانند طلاق یا موقعیتهای چالشبرانگیز. نویسنده تلاش کرده است تا با تکیهبر تجربههای شخصی و دانش تخصصی خود، راهنمایی جامع برای بهبود روابط اجتماعی و حرفهای ارائه دهد. کتاب با زبانی صمیمانه و مثالهای ملموس، به دغدغههای روزمرهٔ مخاطب نزدیک میشود و سعی دارد اتیکت را نهتنها بهعنوان مجموعهای از قوانین خشک، بلکه بهعنوان هنری برای بهتر زیستن معرفی کند.
خلاصه کتاب آداب حرفه ای ها
کتاب «آداب حرفهایها» با تعریف اتیکت آغاز میشود و توضیح میدهد که این مجموعه رفتارها و قواعد، ریشه در تاریخ و فرهنگهای مختلف دارد و هدف آن ایجاد ارتباطی محترمانه و مؤثر میان افراد است. نویسنده تأکید میکند که اتیکت فقط مختص موقعیتهای رسمی یا افراد خاص نیست، بلکه هرکسی در زندگی روزمره، چه در خانه و چه در اجتماع، به آن نیاز دارد. در ادامه، کتاب به قوانین پایهای اتیکت میپردازد؛ از احترام به دیگران و مدیریت زمان گرفته تا حفظ حریم خصوصی و عذرخواهیکردن. مثالهایی از رفتار مناسب در جمع، نحوهٔ مکالمه، آداب سلام و احوالپرسی، و حتی نکاتی دربارهٔ استفاده از زبان محترمانه آورده شده است. بخشهای بعدی کتاب به آداب معاشرت در موقعیتهای مختلف اختصاص دارد: رفتار در خانه و خانواده، آداب مهمانی و پذیرایی، غذاخوردن در جمع، رفتار در مکانهای عمومی، محیط کار، سفر، ورزش و تفریح، ارتباطات تلفنی و مجازی، و حتی پوشش و ظاهر. هر فصل با مثالهای کاربردی و توصیههای عملی همراه است تا مخاطب بتواند بهراحتی آنها را در زندگی خود به کار بگیرد. در فصلهایی مانند آداب بعد از طلاق یا مدیریت موقعیتهای چالشبرانگیز، نویسنده به مسائل حساس و کمتر گفتهشدهای میپردازد و راهکارهایی برای حفظ احترام، مدیریت احساسات و ایجاد ارتباط سالم ارائه میدهد. در نهایت، کتاب با جمعبندی نکات کلیدی اتیکت و تأکید بر اهمیت رفتار خردمندانه در ماندگاری روابط، به پایان میرسد.
چرا باید کتاب آداب حرفه ای ها را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی جامع به موضوع اتیکت و آداب معاشرت، به مخاطب کمک میکند تا در موقعیتهای مختلف زندگی، رفتارهایی سنجیده و محترمانه داشته باشد. «آداب حرفهایها» نهتنها به اصول کلی میپردازد، بلکه با مثالها و توصیههای عملی، امکان بهکارگیری این اصول را در زندگی واقعی فراهم میکند. از ویژگیهای شاخص کتاب میتوان به پرداختن به موقعیتهای متنوع (از خانواده تا محیط کار و فضای مجازی)، توجه به جزئیات رفتاری، و ارائهٔ راهکار برای شرایط چالشبرانگیز اشاره کرد. خواندن این اثر میتواند به بهبود روابط فردی و اجتماعی، افزایش اعتمادبهنفس و ارتقای جایگاه حرفهای کمک کند.
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال بهبود مهارتهای ارتباطی، افزایش کیفیت روابط اجتماعی و حرفهای، و یادگیری اصول اتیکت در زندگی روزمره هستند. دانشجویان، کارمندان، مدیران، والدین، و هرکسی که دغدغهٔ رشد فردی و اجتماعی دارد، میتواند از مطالب این کتاب بهرهمند شود. همچنین برای کسانی که با موقعیتهای چالشبرانگیز یا تغییرات مهم زندگی (مانند طلاق یا تغییر شغل) روبهرو هستند، راهنماییهای مفیدی ارائه شده است.
بخشی از کتاب آداب حرفه ای ها
«اتیکت مجموعهای از رفتارهای اصولی است که به ما کمک میکند با دیگران در زندگی روزمره به شکل محترمانه و موّدبانه برخورد کنیم. این اصول باعث میشوند اطرافیان ما احساس احترام و راحتی کنند. وقتی اتیکت را رعایت کنیم، نشان میدهیم که برای دیگران ارزش قائلیم. اتیکت در طول تاریخ از رسوم و فرهنگهای مختلف به وجود آمده است. بسیاری از اصولی که به عنوان اتیکت شناخته میشوند، در گذشته درباریان و طبقات اشرافی به منظور ایجاد فضایی منظم و محترمانه در دربارها استفاده میکردند. ریشه واژه اتیکت نیز به زبان فرانسه بازمیگردد و به معنای برچسب یا نشانه استفاده میشد. این اصول کمکم به آداب و رفتارهای اجتماعی تبدیل شدند و از کشور فرانسه به کشورهای دیگر گسترش یافتند. اتیکت به ما کمک میکند تا بتوانیم در جامعه بهتر و محترمانهتر با دیگران ارتباط برقرار کنیم. رعایت این اصول به ایجاد فضایی آرامتر، محترمانهتر و در نتیجه ارتباطات موفقتر میانجامد. رفتارهایی که با توجه به اتیکت شکل میگیرند، علاوهبر تأثیرات مثبت بر دیگران باعث افزایش اعتمادبهنفس و آرامش درونی میشوند.»