کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر سحر محمد‌باقری + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر

کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر

کتاب الکترونیکی «۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه‌های عمر (نقشه‌راهی برای تبدیل‌شدن به نماینده موفق بیمه عمر)» نوشتهٔ سحر محمدباقری و با ویراستاری فاطمه شکرانی توسط نشر نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این اثر به‌عنوان راهنمایی جامع برای نمایندگان و علاقه‌مندان به فروش بیمه عمر، با تکیه‌بر تجربیات شخصی نویسنده و نکات کلیدی حوزهٔ بازاریابی بیمه، به بررسی اصول و مهارت‌های لازم برای موفقیت در این صنعت می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر

این کتاب در قالب ناداستان آموزشی و تجربی نوشته شده و ساختاری مبتنی‌بر خاطره‌گویی و روایت‌های واقعی از مسیر حرفه‌ای نویسنده دارد. «۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه‌های عمر» به‌دنبال ارائهٔ نقشه‌راهی برای تبدیل‌شدن به نماینده موفق بیمه عمر است و با زبانی صریح و بی‌پیرایه، چالش‌ها، موانع و راهکارهای عملی را برای فروشندگان بیمه عمر بازگو می‌کند. سحر محمدباقری، نویسندهٔ کتاب، با تکیه‌بر سال‌ها تجربه در صنعت بیمه، تلاش کرده است تا مجموعه‌ای از آموزه‌ها و استراتژی‌های کاربردی را در قالب ستون‌هایی مجزا و قابل‌اجرا گردآوری کند. کتاب به‌صورت گام‌به‌گام، از ذهنیت و انگیزه‌های اولیه تا مهارت‌های تخصصی فروش، ارتباط با مشتری، مدیریت استرس، هدف‌گذاری و تیم‌سازی را پوشش داده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر ستون به‌عنوان یک اصل کلیدی، به‌صورت مستقل و درعین‌حال پیوسته با سایر بخش‌ها، به خواننده کمک می‌کند تا مسیر موفقیت در فروش بیمه عمر را بهتر بشناسد و در عمل به‌کار گیرد.

خلاصه کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر

این کتاب با روایت تجربه‌های شخصی نویسنده آغاز می‌شود؛ از روزهای ابتدایی ورود به صنعت بیمه، چالش‌های یافتن شغل و تلاش برای استقلال مالی تا مواجهه با موانع و ناامیدی‌های مسیر. نویسنده با شرح فرازونشیب‌های کاری، به اهمیت داشتن ذهنیت پول‌ساز و انگیزهٔ قوی برای موفقیت در فروش بیمه عمر اشاره می‌کند. در ادامه، ستون‌های موفقیت یکی‌یکی معرفی می‌شوند: - تعیین بازار هدف و شناخت دقیق نیازهای مشتریان، به‌عنوان نخستین گام‌های اساسی مطرح شده‌اند. نویسنده تأکید کرده است که تمرکز بر یک بخش خاص از بازار و تحلیل دغدغه‌های مشتریان، شانس موفقیت را افزایش می‌دهد. - تحقیق دربارهٔ نیازها و خواسته‌های بازار، جمع‌آوری داده‌ها، تحلیل رقبا و روندهای بازار از دیگر ستون‌های کلیدی هستند که به نماینده کمک می‌کنند محصولات و خدمات مناسب‌تری ارائه دهد. - هدف‌گذاری مالی کوتاه‌مدت و بلندمدت، به‌عنوان قطب‌نمای مسیر حرفه‌ای معرفی شده است. نویسنده با مثال‌های ملموس، اهمیت داشتن اهداف روشن و قابل‌دستیابی را شرح داده است. - مدیریت استرس و ناامیدی، روحیهٔ امیدوار و پرتلاش، و میل به پیشرفت و رشد، از دیگر ستون‌هایی هستند که به‌ویژه برای نمایندگان تازه‌کار اهمیت دارند. نویسنده با روایت تجربه‌های شخصی، راهکارهایی برای عبور از روزهای سخت و حفظ انگیزه ارائه داده است. - تدوین استراتژی فروش، مهارت‌های ارتباط مؤثر، گسترش دایرهٔ ارتباطات و ایجاد رابطهٔ مستمر با بیمه‌گزاران، از جمله مهارت‌های عملی هستند که در کتاب به‌تفصیل بررسی شده‌اند. نویسنده با مثال‌های واقعی از جلسات فروش و بازاریابی، نشان داده است که چگونه ارتباط مؤثر و پیگیری مستمر می‌تواند به افزایش فروش و رضایت مشتریان منجر شود. در مجموع، «۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه‌های عمر» مجموعه‌ای از اصول، تکنیک‌ها و تجربه‌های زیسته را در اختیار خواننده قرار می‌دهد تا مسیر تبدیل‌شدن به نماینده موفق بیمه عمر را هموارتر کند.

چرا باید کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر را بخوانیم؟

این کتاب با تکیه‌بر تجربه‌های واقعی و ملموس نویسنده، به‌جای ارائهٔ تئوری‌های انتزاعی، راهکارهایی عملی و قابل‌اجرا برای موفقیت در فروش بیمه عمر ارائه داده است. هر ستون کتاب، یک اصل کلیدی و کاربردی را به‌صورت مستقل و با مثال‌های عینی شرح داده است. خواننده با مطالعهٔ این اثر، نه‌تنها با مهارت‌های تخصصی فروش بیمه عمر آشنا می‌شود، بلکه با چالش‌ها و موانع واقعی این مسیر نیز روبه‌رو می‌شود و راه‌های عبور از آن‌ها را می‌آموزد. کتاب برای کسانی که به‌دنبال رشد فردی، افزایش درآمد و تثبیت جایگاه حرفه‌ای در صنعت بیمه هستند، می‌تواند به‌عنوان یک راهنمای کاربردی و الهام‌بخش مورد استفاده قرار گیرد.

مطالعهٔ این کتاب برای نمایندگان بیمه، مشاوران مالی، علاقه‌مندان به فروش و بازاریابی بیمه عمر و افرادی که به‌دنبال توسعهٔ مهارت‌های ارتباطی و افزایش درآمد در صنعت بیمه هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که در آغاز مسیر فروش بیمه عمر قرار دارند یا با چالش‌های انگیزشی و حرفه‌ای روبه‌رو هستند، این کتاب می‌تواند راهگشا باشد.

بخشی از کتاب ۴۰ ستون موفقیت در فروش بیمه های عمر

«داستانی از تلاش و موفقیت: دلم می‌خواهد داستان زندگی‌ام را با شما در میان بگذارم؛ داستانی که به‌وضوح نشان می‌دهد چگونه یک ذهنیت پول‌ساز می‌تواند انسان را در مسیری غیرمنتظره قرار دهد. رشته تحصیلی من ریاضی فیزیک بود و در سال ۹۵ از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شدم. در روزهای سختی به سر می‌بردم. برای هر جا رزومه‌ام را ارسال می‌کردم، هیچ‌کس حاضر نبود به کسی که سابقه کار ندارد اعتماد کند. حتی برای تدریس زبان و ریاضی نیز به مؤسسات مختلف رزومه‌ام را ارسال می‌کردم و تقریباً در همه سایت‌های استخدام رزومه خود را گذاشته بودم به امید اینکه شاید یک نفر با من تماس بگیرد. ازآنجایی‌که میل به استقلال مالی و داشتن درآمد برایم خیلی مهم بود، تمام تلاشم را به کار گرفتم. آن روزها خیلی ناراحت بودم؛ اکثر شرکت‌ها فقط با ارتباطات، جذب نیرو داشتند و این موضوع برایم دردناک بود. ولی باعث نشد که دلسرد بشوم. تا اینکه در بهمن سال ۹۵ یکی از اقوام به من زنگ زد و از من خواست برای مصاحبه با مدیر یکی از نمایندگی‌های بیمه آسیا واقع در مهرشهر کرج، خودم را آماده کنم. فردای آن روز برای مصاحبه به کرج رفتم، درحالی‌که مسیر رفت‌وآمد برایم آسان نبود و آن زمان من ماشین هم نداشتم و مجبور بودم با مترو تا مهرشهر بروم. ولی باوجود این شرایط، از خدا خواستم که استخدام شوم. ساعت ۱۱ صبح با مدیر دفتر وقت مصاحبه داشتم و خدا را شکر قرار شد از فردای آن روز، از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر برای کار بروم. وظیفه من ثبت و صدور انواع بیمه‌نامه، پیگیری اقساط و تمدید بیمه‌نامه بود. حدود یک هفته زمان برد تا کار و استفاده از برنامه فناوران را یاد بگیرم و از اینکه مشغول به کار بودم، حس خیلی خوبی داشتم و سختی مسیر رفت و آمد در روزهای سرد زمستان برایم اهمیتی نداشت. چندی نگذشت که مدیریت از کارم راضی بود و من هر روز بیشتر به کارم علاقه‌مند می‌شدم.»