تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب درویش
معرفی کتاب درویش
کتاب الکترونیکی «درویش» اثر سهیل شمس آرمندی و با ویراستاری و صفحهآرایی سیمای فلق، مجموعهای از اشعار معاصر فارسی است که در سال ۱۴۰۳ توسط انتشارات سیمای فلق منتشر شده است. این کتاب در قالب ۸۳ صفحه، شعرهایی با مضامین اجتماعی، عاطفی و فلسفی را در بر میگیرد و به دغدغههای انسانی و زیست روزمره میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب درویش
«درویش» مجموعهای از شعرهای سهیل شمس آرمندی است که در فضایی میان سنت و معاصریت حرکت میکند. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر معاصر فارسی با جریانهای متنوعی روبهروست و شاعران جوان تلاش میکنند زبان و بیان تازهای برای تجربههای زیسته خود پیدا کنند. شعرهای این مجموعه اغلب کوتاه و موجز هستند و به موضوعاتی چون تنهایی، گذر زمان، امید، رنج و پیوندهای انسانی میپردازند. در کنار مضامین فردی، نشانههایی از دغدغههای اجتماعی و ملی نیز در شعرها دیده میشود. عنوانهایی مانند «گرگ و آهو»، «درویش و غم»، «بیابان و خدا» و «به نام نامی ایران» نشان میدهد که شاعر به سراغ روایتهای نمادین و اسطورهای هم رفته است. فضای کلی کتاب، تاملبرانگیز و گاه اندوهگین است و زبان شعرها، گرچه ساده، اما حامل لایههایی از معناست که مخاطب را به تامل وامیدارد.
چرا باید کتاب درویش را خواند؟
این مجموعه شعر با پرداختن به موضوعات انسانی و اجتماعی، فرصتی برای مواجهه با احساسات و تجربههای مشترک فراهم میکند. شعرهای «درویش» با تصویرسازیهای موجز و گاه نمادین، مخاطب را به تامل دربارهٔ مفاهیمی چون رنج، امید، تنهایی و پیوندهای انسانی دعوت میکند. برای کسانی که به دنبال کشف لایههای پنهان در زندگی روزمره و بازتاب آن در زبان شعر هستند، این کتاب میتواند تجربهای متفاوت باشد.
خواندن کتاب درویش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای اجتماعی و فردی دارند و افرادی که به دنبال تامل در مفاهیم انسانی و فلسفی هستند، مناسب است. همچنین برای دانشجویان و پژوهشگران ادبیات فارسی که به جریانهای نوین شعر علاقه دارند، قابل توجه خواهد بود.
فهرست کتاب درویش
- گرگ و آهو: شعری با مضمون تقابل و همزیستی میان خیر و شر و بازتابی از اسطورههای ایرانی. - درویش و غم: پرداخت به رنجهای انسانی و مواجههٔ شاعر با اندوه و تنهایی. - جوان و کدخدا: روایت کوتاهی از تضاد نسلها و نگاه به آینده. - بیابان و خدا: تاملی بر معنای زندگی و جستوجوی معنویت در دل طبیعت و تنهایی. - تنها چشم مادر: شعری دربارهٔ مهر مادری و پیوند عاطفی میان نسلها. - پیرمرد و صدقه: بازتابی از فقر، کرامت انسانی و نگاه شاعر به جامعه. - به نام نامی ایران: شعری با رویکرد ملی و اشاره به هویت ایرانی. - کشتی بیحرکت: استعارهای از رکود، انتظار و امید به حرکت دوباره. - یلدا: تاملی بر شب یلدا و گذر زمان. - دنبای مادری: شعری دربارهٔ مادر و نقش او در زندگی شاعر. - مکتب غم: پرداخت به اندوه جمعی و تجربههای مشترک انسانی. - تفنگ و قاب عکس: اشاره به خاطرات، جنگ و تاثیر آن بر زندگی فردی و جمعی.
بخشی از کتاب درویش
«گرگ و آهو و وال نگاو .. و میا وی بزرك دور اژ صراء,ء م مس ۷ ات لرك ی لروه؛ مس مره تال ام کر اه ,.. ر ل قزر سای ماس است؛ هم مه مس " لا ایب حاران رتا... ب رم ام و رفت نزو لکرف تکنویل را مر والن... را یک هوک رس وا یا رکفت و ق من ارم ما ان .۰ ازن گن !ی لرووووا... کم ۱ ۳ بل سر برس ول اي سم ۳۳۹ رهم ۳ مه« ان یک دبره ۲ از واقد سود را ء کفت ای عابراز: هگ ۰ لاش الن: بهای ال و وقاء..»