کتاب از من بشو ما (وصال)
معرفی کتاب از من بشو ما (وصال)
کتاب از من بشو ما (وصال) اثر رضا کریمی و ویراسته لیلا (آرام) پارسامهر که توسط انتشارات حامیان منتشر شده، مجموعهای از اشعار و نوشتههای عرفانی و معنوی است که دغدغهی سلوک، خودشناسی و وصال با حقیقت را در قالب شعر فارسی معاصر بیان میکند. این اثر در دستهی شعر عرفانی و معنوی جای میگیرد و با زبانی شاعرانه، تجربههای شخصی و الهامات نویسنده را در مسیر خودشناسی و خداشناسی روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب از من بشو ما (وصال)
کتاب از من بشو ما (وصال) در فضایی میان شعر و نثر، به موضوعات عرفانی، معنوی و فلسفی میپردازد. این کتاب در ادامهی جلد نخست، از تجربهی نویسنده، رضا کریمی در عبور از خود و رسیدن به مرحلهای از یگانگی و وصال با حقیقت سخن میگوید. رضا کریمی، با الهام از سنت شعر عرفانی فارسی، مفاهیمی چون عشق، وحدت، فنا، آگاهی و ارتباط با خدا را در قالب اشعار و قطعات کوتاه بیان میکند. اثر حاضر در بستر دغدغههای معاصر معنوی و خودشناسی نوشته شده و بهنوعی بازتابی از سفر درونی شاعر است. کتاب، با نگاهی به سنتهای عرفانی و درعینحال با زبانی امروزی، تلاش میکند مخاطب را به تأمل دربارهی معنای زندگی، عشق الهی و وحدت وجود دعوت کند. در کنار اشعار، بخشهایی از نیایش، دعا و گفتوگو با خدا نیز در کتاب دیده میشود که فضای اثر را از یک مجموعه شعر صرف فراتر میبرد و آن را به متنی برای سلوک و مراقبه تبدیل میکند.
چرا باید کتاب از من بشو ما (وصال) را خواند؟
کتاب از من بشو ما (وصال) برای کسانی که بهدنبال تجربهی شعر عرفانی معاصر و تأمل در مفاهیم معنوی هستند، فرصتی فراهم میکند تا با زبانی شاعرانه و نگاهی درونی، به موضوعاتی چون وحدت، عشق الهی، خودشناسی و وصال با حقیقت نزدیک شوند. کتاب از من بشو ما (وصال) با ترکیب شعر و نثر، تجربههای شخصی نویسنده را در مسیر سلوک و آگاهی به اشتراک میگذارد و میتواند الهامبخش جستوجوی معنای زندگی و ارتباط با خدا باشد. مطالعهی این اثر، مخاطب را به تأمل دربارهی مرزهای فردیت و جمع و معنای ماشدن در ساحت عرفانی دعوت میکند.
خواندن کتاب از من بشو ما (وصال) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر عرفانی، دوستداران ادبیات معنوی و کسانی که دغدغهی خودشناسی، سلوک و ارتباط با حقیقت را دارند، مناسب است؛ همچنین برای افرادی که در جستوجوی آرامش درونی و الهام از متون معنوی هستند، میتواند مفید باشد.
بخشی از کتاب از من بشو ما (وصال)
«تو صاحب میشوی اهل و عیالی
تو غایب میشوی از هر خیالی
تو را من مینهم جا و مکانی
برایت میگشایم من یه راهی
بگو واست بسازم، هرچه خواهی
تماشا میکنی، مِن بعد گاهی»