دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۵/۲۶ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۵/۲۶

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۵/۲۶

در این شماره می‌خوانیم: - اولویت ما تولید محصولات تراریخته غیر خوراکی است - ساخت ویلچر خودبالابر دستی - کشف گل های ۱۰۰ میلیون ساله - سامانه سیاستهای علم و فناوری ابلاغی رهبری - کشف اسنادی دال بر ارتباط ترامپ با مافیا - کشت ماری‌جوانا در شهرستان شیراز امحاء شد - ذخایر داده‌ای کشور دیجیتالی می‌شود - سقوط بالگرد نظامی آمریکا و ناپدید شدن ۵ نفر - سرلشکر باقری و اردوغان دیدار کردند - ابلاغ قانون اصلاح ماده ۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم - پلمب تمام شعبه‌های یک مؤسسه مالی غیرمجاز - چمران: به عنوان یک چریک به سوریه می‌روم - محسن هاشمی‌:هیچ‌کس را بیکار نخواهیم کرد - پاریس: مخالف بازمذاکره برجام هستیم - مدیران غول های صنعتی، ترامپ را رها کردند - مهلت ۱۰۰ روزه استاندار به کارمندان معتاد - فرود اضطراری هواپیمای کیش‌ایر در مهرآباد - بازداشت مدیرعامل یک شرکت هواپیمایی در مشهد - هویت دو جسد بدون سر در تهران - تعبیر سرلشگر باقری درباره مرزهای ایران و ترکیه - نظر سید علی خمینی درباره نسبتش با امام(س) - محدودیت‌های تردد در مسیر تهران شمال - در جلسه دو ساعته نجفی و قالیباف چه گذشت؟ - هشدار درباره واردات بی ضابطه محصولات تراریخته - سنکوپ، ایست قلبی نیست! - تذکر کواکبیان درباره اعتصاب غذای کروبی - شكايت از ميناوند به كدام جرم؟ - ماجرای آتش زدن خانه و کشته شدن وکیل زن - انتقاد عضو فراکسیون محیط زیست مجلس نهم از ابتکار - حجتی درباره محصولات تراریخته وارداتی توضیح دهد - دایی سنگدل؛ قاتل دو برادر اردبیلی

رایگان