کتاب رقصنده آب تا - نهیسی کوتس + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۴.۵از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب رقصنده آب

معرفی کتاب رقصنده آب

کتاب الکترونیکی «رقصندهٔ آب» (The Water Dancer) نوشتهٔ تا-نهیسی کوتس و با ترجمهٔ بهاره بهرامی، اثری در ژانر داستانی است که توسط انتشارات نوروزی منتشر شده است. این رمان در فضای آمریکا و در بستر تاریخی برده‌داری قرن نوزدهم روایت می‌شود و به زندگی، خاطرات و رنج‌های بردگان آفریقایی‌تبار می‌پردازد. «رقصندهٔ آب» با تمرکز بر قدرت حافظه و پیوندهای خانوادگی، داستانی از رهایی، هویت و امید را به تصویر می‌کشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رقصنده آب

«رقصندهٔ آب» در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و نخستین رمان بلند «تا-نهیسی کوتس» به شمار می‌رود. این کتاب در دوره‌ای روایت می‌شود که نظام برده‌داری در جنوب آمریکا هنوز برقرار است و زندگی شخصیت‌ها در سایهٔ خشونت، جدایی و امید به آزادی شکل می‌گیرد. نویسنده با الهام از تاریخ واقعی و عناصر خیال‌پردازانه، روایتی چندلایه از زندگی بردگان و اربابان‌شان ارائه می‌دهد. فضای داستان، مزارع تنباکو و خانه‌های اربابی ویرجینیا را در بر می‌گیرد و شخصیت‌ها با چالش‌هایی چون جدایی از خانواده، تلاش برای بقا و جست‌وجوی هویت روبه‌رو هستند. «رقصندهٔ آب» علاوه بر پرداختن به تاریخ و سیاست، به قدرت خاطره و روایت‌های شفاهی در حفظ هویت و پیوندهای انسانی توجه ویژه‌ای دارد. این رمان با نگاهی انتقادی به ساختارهای اجتماعی و مناسبات قدرت، تصویری از مقاومت و امید را در دل تاریکی به نمایش می‌گذارد.

خلاصه کتاب رقصنده آب

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «رقصندهٔ آب» حول محور «هیرام»، پسری با حافظه‌ای خارق‌العاده، شکل می‌گیرد که در مزرعه‌ای بزرگ در ویرجینیا به دنیا آمده است. مادرش، رز، برده‌ای است که از او جدا می‌شود و پدرش، ارباب سفیدپوست مزرعه، است. هیرام از کودکی با رنج جدایی و حس تعلق به دو جهان متفاوت بزرگ می‌شود. او استعداد عجیبی در به خاطر سپردن جزئیات و خاطرات دارد و همین ویژگی، او را از دیگران متمایز می‌کند. روایت با حادثه‌ای آغاز می‌شود که هیرام و برادر ناتنی‌اش، مینارد، در جریان آن به رودخانه سقوط می‌کنند؛ این تجربه، هیرام را با قدرتی اسرارآمیز و پیوندی عمیق با خاطرات و گذشته‌اش روبه‌رو می‌کند. در ادامه، هیرام به عنوان خدمتکار مینارد، شاهد فروپاشی تدریجی نظام اربابی و جدایی خانواده‌هاست. او در جست‌وجوی آزادی و یافتن مادرش، با شخصیت‌هایی چون تینا و جورجی پارکس آشنا می‌شود و کم‌کم به شبکه‌ای مخفی از بردگان فراری راه پیدا می‌کند. داستان با ترکیب واقعیت تاریخی و عناصر جادویی، سفر هیرام را از اسارت به سوی رهایی و بازسازی هویت فردی و جمعی دنبال می‌کند، بی‌آنکه پایان ماجرا را آشکار کند.

چرا باید کتاب رقصنده آب را خواند؟

این رمان با روایتی متفاوت از تجربهٔ بردگی و جدایی، به قدرت خاطره و پیوندهای خانوادگی می‌پردازد. «رقصندهٔ آب» با ترکیب واقعیت تاریخی و عناصر خیال‌پردازانه، تصویری تازه از مقاومت، امید و جست‌وجوی آزادی ارائه می‌دهد. خواندن این کتاب فرصتی است برای درک عمیق‌تر ریشه‌های تبعیض نژادی و تأثیرات آن بر زندگی فردی و جمعی. همچنین، داستان هیرام و سفرش به سوی خودشناسی و رهایی، مخاطب را با پرسش‌هایی دربارهٔ هویت، عدالت و معنای آزادی روبه‌رو می‌کند.

خواندن کتاب رقصنده آب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های تاریخی، روایت‌های اجتماعی و داستان‌هایی با محوریت هویت و آزادی مناسب است. همچنین، کسانی که دغدغهٔ عدالت اجتماعی، تاریخ آمریکا و تجربه‌های زیستهٔ اقلیت‌ها را دارند، از مطالعهٔ این اثر بهره خواهند برد.

بخشی از کتاب رقصنده آب

«فقط می‌خواستم آن جا روی آن پل سنگی او را ببینم، رقصنده‌ای با حلقه گلی در نوری به رنگ آبی کم‌رنگ زیرا وقتی بچه بودم آن‌ها با همین شکل و شمایل او را بردند و این برمی‌گردد به زمانی که ویرجینیا خاکش به رنگ سرخ و قدرتمند بود. گرچه پل‌های دیگری هم بودند که از رودخانه گوس رد می‌شدند اما به اجبار او را از روی این پل می‌آوردند زیرا پلی بود که به جاده‌ای می‌رسید که راهش از میان تپه‌های سبز و پایین دره می‌گذشت قبل از این که به طرف مسیر جنوب منحرف شود. همیشه از آن پل دوری می‌کردم زیرا یادآور مادران، پدران و اقوامی بودند که از مسیر ناتچز رفتند. اما حال با درک قدرت حیرت‌انگیز خاطره که چگونه می‌تواند دروازه‌ای غمانگیز از این جهان به جهانی دیگر باز بگشاید، چگونه می‌تواند ما را از کوهستان به چمن‌زار، از جنگل‌های سبز به دشت‌های خفته در برف ببرد و دانستن این که خاطره می‌تواند زمین را مانند لباسی تا کند و همچنین دانستن این که چگونه خاطرات او را به پس ذهنم فرستادم و این که چگونه فراموش کردم اما نکردم، حال می‌دانم که این داستان، این تحول باید آن جا رو آن پل خارق‌العاده که بین سرزمین زندگی و سرزمین گمشده بوده شروع می‌شد.»

۱۴۰۴/۰۴/۲۵

کتاب واقعا جذابی بود جوری که نمیتونی کنارش بزاری،عالی !