دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵

در این شماره می‌خوانیم: - ضد آفتاب‌های مناسب چه ویژگی‌هایی دارند؟ - تغییر رژیم غذایی راهی برای مقابله با خستگی - چقدر از خواص دارویی و شگفت انگیز انبه می دانید؟ - سیگار الکترونیکی قلب را پیر می کند - ترک پاشنه را در خانه درمان کنید - ایستادن و نشستن‌های طولانی چه بلایی سرمان می‌آورد - گمرک ممنوعیت واردات انواع گندم را ابلاغ کرد - عملیات آزادسازی تلعفر آغاز شد - دستگیری عامل تیراندازی در کرمانشاه - جلوگیری از بدنیا آمدن ۹۹۷ نوزاد معلول - تغییر نام اتوبان نيايش به آيت الله هاشمی رفسنجانی - مسدود کردن اموال کارکنان بی بی سی فارسی - در ایران افراد به دلیل اعتقادشان اعدام می‌شوند - درخواست دادستانی تهران برای قصاص قاتل بنیتا - واکنش کواکبیان به سخنان ذوالنور: به من توهین کرد - پاسخ مدیر تلگرام به اظهارات قاضی پور - معاون كرباسچي" شهردار مشهد‌مقدس شد - جزییات نظرمخالفان وزیر پیشنهادی ارتباطات - انتصاب علی ابطحی به عنوان رییس علوم پزشکی دانشگاه آزاد - احتمال بروز سیلاب در ۸ استان کشور - داروها و مکمل‌های لاغری غیرمجاز - واکنش ایران به تمایل عربستان به بهبود روابط - به استقبال آینده نرویم،‌غافلگیر می‌شویم - هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره واردات‌خودرو - آثار ضرب و شتم بر میوه فروش قمی دیده نشد - نطق دفاعی یک نماینده از وزیر پیشنهادی ارتباطات - توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار - نصب یادمان اقتدار در تهران به یاد «شهید حججی» - شرط نمایندگان مجلس برای رای دادن به وزیر ارشاد - وزارت آموزش و پرورش نیاز به یک ژنرال دارد - اثری از تخلف بطحایی در صندوق ذخیره فرهنگیان وجود ندارد

رایگان