کتاب من مسئولیت پذیرم مندی سوئیت واتز + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من مسئولیت پذیرم

معرفی کتاب من مسئولیت پذیرم

کتاب الکترونیکی «من مسئولیت‌پذیرم» نوشتهٔ مندی سوئیت‌واتر با تصویرگری «وانینا آهومادا» و ترجمهٔ «عرشیا عالی‌نژاد» توسط نشر «ابرک آبی» منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتاب‌های کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و به موضوع مسئولیت‌پذیری، پذیرش اشتباهات و مهارت‌های زندگی برای کودکان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من مسئولیت پذیرم

«من مسئولیت‌پذیرم» اثری است که با زبانی ساده و تصاویر رنگی، مفاهیم مهمی مانند پذیرش اشتباه، عذرخواهی و مسئولیت‌پذیری را برای کودکان توضیح می‌دهد. این کتاب در قالب داستان‌هایی کوتاه و موقعیت‌های روزمره، به کودکان نشان می‌دهد که اشتباه کردن بخشی از زندگی است و مهم‌تر از آن، نحوهٔ برخورد با اشتباهات و جبران آن‌هاست. نویسنده تلاش کرده است تا با مثال‌هایی ملموس، کودکان را با اهمیت صداقت، پذیرش مسئولیت و تاثیر رفتارهایشان بر دیگران آشنا کند. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و برای گروه سنی ۴ سال به بالا مناسب است. تصاویر کتاب فضای شاد و آموزنده‌ای را ایجاد می‌کند و به فهم بهتر مفاهیم کمک می‌کند.

خلاصه کتاب من مسئولیت پذیرم

این کتاب با طرح موقعیت‌هایی که هر کودک ممکن است در زندگی روزمره با آن روبه‌رو شود، به موضوع مسئولیت‌پذیری می‌پردازد. کودکانی که تکالیف خود را فراموش می‌کنند، وسیله‌ای را می‌شکنند یا حرفی از روی عصبانیت می‌زنند، در این داستان‌ها با پیامدهای رفتار خود مواجه می‌شوند. نویسنده توضیح می‌دهد که عذرخواهی کردن تنها بخشی از جبران اشتباه است و پذیرش مسئولیت و تلاش برای اصلاح رفتار اهمیت بیشتری دارد. کتاب بر اهمیت صداقت، گوش دادن به دیگران و تمرکز بر واقعیت تأکید می‌کند و به کودکان یاد می‌دهد که لازم نیست مسئولیت کارهایی که انجام نداده‌اند را بپذیرند. در نهایت، پیام اصلی کتاب این است که مسئولیت‌پذیری و پذیرش اشتباهات باعث رشد شخصیت و بهبود روابط با دیگران می‌شود.

چرا باید کتاب من مسئولیت پذیرم را خواند؟

این کتاب با مثال‌های ملموس و داستان‌های کوتاه، به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم مسئولیت‌پذیری را درک کنند و یاد بگیرند که چگونه با اشتباهات خود روبه‌رو شوند. تصاویر رنگی و فضای شاد کتاب، یادگیری را برای کودکان جذاب‌تر می‌کند و آن‌ها را به گفتگو دربارهٔ احساسات و رفتارهایشان تشویق می‌کند. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند به رشد مهارت‌های اجتماعی و تقویت اعتماد به نفس کودکان کمک کند.

خواندن کتاب من مسئولیت پذیرم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۴ سال به بالا که در حال یادگیری مهارت‌های اجتماعی و مسئولیت‌پذیری هستند مناسب است. همچنین والدین، مربیان و معلمان می‌توانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به کودکان استفاده کنند. برای کودکانی که با پذیرش اشتباهات یا عذرخواهی مشکل دارند، این کتاب می‌تواند راهنمای خوبی باشد.

فهرست کتاب من مسئولیت پذیرم

- اشتباه کردن و پذیرش آن: معرفی مفهوم اشتباه و اهمیت پذیرش آن در زندگی روزمره. - عذرخواهی و جبران: توضیح می‌دهد که عذرخواهی تنها بخشی از جبران اشتباه است و باید برای اصلاح رفتار تلاش کرد. - صداقت و راستگویی: اهمیت راستگویی و پذیرش مسئولیت رفتارها را بیان می‌کند. - گفتگو و گوش دادن: تشویق به صحبت با دیگران دربارهٔ اشتباهات و گوش دادن به نظرات آن‌ها. - تمرکز بر واقعیت: توصیه به تمرکز بر واقعیت و پرهیز از پذیرش مسئولیت کارهایی که انجام نداده‌اند. - رشد شخصیت: نتیجه‌گیری دربارهٔ تاثیر مسئولیت‌پذیری بر رشد فردی و روابط اجتماعی.

بخشی از کتاب من مسئولیت پذیرم

«وقتی مشکلی پیش می‌آید، اطرافیان شما ناراحت می‌شوند... با خودتان فکر کنید که چه چیزی باعث ناراحتی آن‌ها شده است و اشتباهتان را بپذیرید. باید مسئولیت آن‌ها را قبول کنیم. با این که روبه‌رو شدن با اشتباهاتمان آسان نیست. این کاملاً درست است که مردم معمولاً زیاد اشتباه می‌کنند؛ وقتی اشتباهی می‌کنید، باید چطور جبران کنید؟ می‌توانید از همان ابتدا با عذرخواهی کردن و گفتن «متأسفم. ببخشید» شروع کنید. اما عذرخواهی کردن فقط بخش کوچکی از ماجرا است. همه‌ی ما در طول زندگی اشتباه می‌کنیم؛ چیزهایی یاد می‌گیریم و بزرگ می‌شویم. گاهی اوقات، اشتباهات ما عمدی نیستند یا فقط برای این است که خیلی چیزها را نمی‌دانیم. تکلیف‌هایمان را فراموش می‌کنیم. چیزی را روی زمین می‌ریزیم یا وسیله‌ای را می‌شکنیم... یا شاید هم حرفی را از روی عصبانیت با عجله بزنیم! وقتی که این اتفاق‌ها می‌افتد، مطمئن باشید واکنش ما و رفتاری که بعد از اشتباهمان می‌کنیم، شخصیت واقعی ما را به دیگران نشان می‌دهد.»