کتاب رشد تصاعدی برند
معرفی کتاب رشد تصاعدی برند
معرفی کتاب رشد تصاعدی برند
کتاب الکترونیکی «رشد تصاعدی برند (برند خود را با توانمندسازی مشتریان به اوج برسانید)» نوشتهٔ «جف روزنبلوم» و با ترجمهٔ «سجاد شریفی» و «هیرو عیسوی» توسط نشر اندیشه مولانا منتشر شده است. این کتاب به موضوع برندسازی و بازاریابی مدرن میپردازد و راهکارهایی برای رشد برندها از طریق توانمندسازی مشتریان ارائه میدهد. «رشد تصاعدی برند» برای علاقهمندان به بازاریابی، تبلیغات و مدیریت برند نوشته شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رشد تصاعدی برند
در «رشد تصاعدی برند»، نویسنده به بررسی تحولات اساسی در دنیای تبلیغات و برندسازی میپردازد و نشان میدهد که چگونه برندها باید خود را با شرایط جدید بازار و رفتار مصرفکنندگان تطبیق دهند. کتاب در دورهای نوشته شده که تبلیغات سنتی دیگر کارایی گذشته را ندارد و مصرفکنندگان با دسترسی به اطلاعات گسترده، انتظارات بیشتری از برندها دارند. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و حرفهای خود در صنعت تبلیغات، به این موضوع میپردازد که برندها برای موفقیت باید فراتر از پیامهای تبلیغاتی حرکت کنند و با ایجاد ارزش واقعی و توانمندسازی مشتریان، جایگاهی ماندگار در ذهن و زندگی آنها پیدا کنند. کتاب با مثالهایی از برندهای مطرح و تحلیل روندهای بازاریابی، تصویری از چالشها و فرصتهای پیش روی برندها ارائه میدهد و بر اهمیت شفافیت، اصالت و ارتباط معنادار با مشتریان تأکید میکند.
خلاصه کتاب رشد تصاعدی برند
کتاب «رشد تصاعدی برند» با روایتهایی از زندگی شخصی نویسنده آغاز میشود و به تدریج وارد بحثهای تخصصی برندسازی و تبلیغات میشود. نویسنده توضیح میدهد که دوران تبلیغات یکطرفه و پیامهای وقفهانداز به پایان رسیده و برندها باید رفتار خود را بازتعریف کنند. در این کتاب، مفهوم رشد تصاعدی به عنوان الگویی برای موفقیت برندها معرفی میشود؛ الگویی که بر پایهٔ ترکیب تدریجی ارزشها و تجربیات مثبت برای مشتریان شکل میگیرد و در نهایت به رشد چشمگیر برند منجر میشود. نویسنده تأکید میکند که توانمندسازی مشتریان، کلید اصلی این رشد است. برندهایی که به جای تمرکز صرف بر تبلیغات، به بهبود تجربهٔ مشتری و ارائهٔ محتوای ارزشمند میپردازند، میتوانند ارتشی از مبلغان وفادار برای خود بسازند. کتاب با مثالهایی از برندهای موفق و شکستخورده، نشان میدهد که چگونه ایجاد ارتباط احساسی و معنادار با مشتریان، برند را از رقبا متمایز میکند. همچنین، نویسنده به نقش دادهها و تحقیقات بازار در شکلدهی استراتژیهای نوین بازاریابی اشاره میکند و اهمیت شفافیت و صداقت در رفتار برند را برجسته میسازد.
چرا باید کتاب رشد تصاعدی برند را خواند؟
این کتاب با رویکردی تحلیلی و مبتنی بر تجربه، به چالشهای بازاریابی و برندسازی در عصر دیجیتال میپردازد و نشان میدهد که موفقیت برندها دیگر صرفاً به تبلیغات وابسته نیست. خواننده با مطالعهٔ این اثر، با مفاهیم جدیدی مانند توانمندسازی مشتریان، رشد تصاعدی و اهمیت فرهنگ سازمانی در ساخت برند آشنا میشود. همچنین، مثالهای واقعی و تحلیل روندهای بازار، به درک بهتر راهکارهای عملی برای ایجاد تمایز و رشد پایدار برند کمک میکند.
خواندن کتاب رشد تصاعدی برند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مدیران بازاریابی، صاحبان کسبوکار، علاقهمندان به برندسازی و دانشجویان رشتههای مدیریت و بازاریابی مناسب است. همچنین، افرادی که به دنبال راهکارهایی برای افزایش وفاداری مشتریان و ایجاد ارزش پایدار برای برند خود هستند، میتوانند از مطالب این کتاب بهرهمند شوند.
فهرست کتاب رشد تصاعدی برند
- مقدمهای بر انقلاب تبلیغات: مروری بر تغییرات اساسی در صنعت تبلیغات و آغاز عصر جدید ارتباط برند و مشتری. - تبلیغات مدرن نوعی تبادل ارزش است: بررسی نقش ارزشآفرینی و تبادل داده و توجه میان برند و مصرفکننده. - این مغز شماست که زیر آماج تبلیغات است: تحلیل تأثیر تبلیغات بر ذهن و رفتار مصرفکننده با تکیه بر یافتههای علوم اعصاب. - برند، ارزشمندترین دارایی شماست: اهمیت جایگاه برند و نقش آن در موفقیت کسبوکار. - بهرهگیری حداکثری از سفر مصرفکننده: راهکارهایی برای بهبود تجربه مشتری در تمام مراحل ارتباط با برند. - چرایی و چگونگی فرهنگ: نقش فرهنگ سازمانی در شکلدهی رفتار برند و ارتباط با مشتریان. - فروش ایدهٔ بزرگ: چگونگی ارائه و فروش ایدههای نوآورانه در بازار رقابتی. - خود را برای رشد تصاعدی آماده کنید: جمعبندی و ارائه راهکارهایی برای پیادهسازی مدل رشد تصاعدی در برندها.
بخشی از کتاب رشد تصاعدی برند
«واضحترین خاطرهٔ دوران کودکیام، زمانی است که هشتساله بودم و چاقو را به سمت برادر یازده سالهام نشانه گرفته بودم. چاقویی با تیغهای تیز بهطول سیسانتیمتر که روی آن حکاکی شده بود؛ دو دندانه در سر آن برای بریدن تکههای بزرگ گوشت وجود داشت. برادرم یک قدمی آشپزخانه بود و چاقوی سرآشپز بیستسانتیمتر را بهسمت من نشانه گرفت. هردوی ما در حالت ایدئال و پهلوبهپهلو ایستاده بودیم. روی انگشتان پا میپریدیم و آمادهٔ ضربهزدن بودیم. هردوی ما شلوارهای ابرقهرمانی را پوشیده بودیم و میخندیدیم؛ خندههایی از نوع کودکانی که غیرقابلکنترل، وحشیانه، زیبا و جنونآمیز میخندند. هنگامی که از زمان خوابشان گذشته و بیشفعالی، آنها را فراگرفته است. پدر و مادرمان بیرون از خانه بودند. پرستارمان ترسیده بود. کشوی بالای کابینتها، محل نگهداری چاقوها بود. بعد از اینکه چاقوی دندانهدار را بیرون آوردم و با خندهای شبیه به یک دیوانه آن را به سمت برادرم گرفتم، او چاقوی سرآشپز را برداشت. در جهت عقربههای ساعت به شکل دایرهای حرکت کردیم. من اول به او ضربه زدم. ضربات من را کنار زد و با ضرباتی پاسخ داد که از نزدیک بدنم گذشت. خندههای جنونآمیز بیشتر شد.»