کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی زهرا شاهی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

معرفی کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

معرفی کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

کتاب الکترونیکی «دستیخت بابا: خورش اشتباهی» نوشتهٔ زهرا شاهی با تصویرگری پریزاد جمالی و ویراستاری حانیه شجاعی توسط انتشارات سیمای شرق (کتاب‌های زرافه) منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه با محوریت آشپزی و خانواده است که برای گروه سنی ۷ سال به بالا مناسب است. روایت کتاب حول تجربه‌ای خانوادگی و طنزآمیز در آشپزخانه می‌چرخد و به موضوعات ساده و روزمره با نگاهی کودکانه می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

«دستیخت بابا: خورش اشتباهی» داستانی کودکانه است که فضای آن در یک خانوادهٔ کوچک و صمیمی شکل می‌گیرد. روایت کتاب از زبان دختری به نام «من» بیان می‌شود که همراه با خواهر کوچکش «وزوزی» و پدرشان، در غیاب مادر، تصمیم می‌گیرند شام درست کنند. داستان در تهران و حوالی برج میلاد می‌گذرد و با جزئیات زندگی شهری و دغدغه‌های روزمرهٔ خانواده‌ها پیوند خورده است. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، به موضوع آشپزی، خلاقیت و همکاری اعضای خانواده می‌پردازد و با طنز و شوخ‌طبعی، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که برای کودکان آشنا و جذاب است. فضای کتاب سرشار از دیالوگ‌های کودکانه و موقعیت‌های بامزه است که به خوبی دنیای کودکان را بازتاب می‌دهد. انتشار این کتاب در مجموعهٔ کتاب‌های زرافه، آن را در کنار دیگر آثار کودکانهٔ ایرانی قرار داده است.

خلاصه کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با رفتن مادر خانواده به یک همایش در برج میلاد آغاز می‌شود و پدر به همراه دو دخترش، «من» و «وزوزی»، تصمیم می‌گیرند شام را خودشان آماده کنند. آن‌ها با شور و هیجان به آشپزخانه می‌روند و نقش سرآشپزها را بازی می‌کنند. هدف اولیه‌شان پختن قورمه‌سبزی است، اما با کمبود مواد اولیه مواجه می‌شوند. هر بار که یکی از مواد لازم را پیدا نمی‌کنند، پدر با خلاقیت و شوخ‌طبعی جایگزینی برای آن پیدا می‌کند؛ سبزی قورمه‌سبزی با اسفناج جایگزین می‌شود، آلو پیدا نمی‌شود و سیب‌زمینی جای آن را می‌گیرد، گوشت هم با تخم‌مرغ عوض می‌شود. در این میان، گفت‌وگوهای کودکانه دربارهٔ برج میلاد، مادر و خاطرات خانوادگی، فضای داستان را گرم و صمیمی نگه می‌دارد. در نهایت، غذایی متفاوت و غیرمنتظره آماده می‌شود که مادر پس از بازگشت، آن را می‌چشد و با لبخند از آن استقبال می‌کند. داستان با پذیرش اشتباهات، خلاقیت و همکاری خانوادگی به پایان می‌رسد، بدون آنکه نتیجهٔ نهایی غذا یا واکنش دقیق مادر به طور کامل افشا شود.

چرا باید کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی را خواند؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و کودکانه، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که بسیاری از خانواده‌ها با آن روبه‌رو می‌شوند؛ یعنی تلاش برای انجام کارهای روزمره در غیاب یکی از اعضا و مواجهه با کمبودها و اشتباهات. داستان به کودکان نشان می‌دهد که اشتباه‌کردن بخشی از یادگیری است و می‌توان با خلاقیت و همکاری، راه‌حل‌های تازه‌ای پیدا کرد. همچنین، کتاب به شکل غیرمستقیم کودکان را با مفاهیم آشپزی، مواد غذایی و اهمیت مشارکت در کارهای خانه آشنا می‌کند.

خواندن کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۷ سال به بالا و خانواده‌هایی که به دنبال داستان‌هایی با محوریت همکاری، خلاقیت و فضای خانوادگی هستند مناسب است. همچنین برای والدینی که می‌خواهند فرزندانشان را با مفاهیم سادهٔ آشپزی و پذیرش اشتباهات آشنا کنند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب دستپخت بابا، خورش اشتباهی

«وقتی مامان رفت، من و وزوزی و بابا به آشپزخانه رفتیم. من که تا حالا غذا درست نکرده بودم. وزوزی هم همین‌طور. پس هردو به بابا نگاه کردیم.بابا یکهو داد زد: «غذای امشب با باباآشیز و سرآشیزها. هورااااا!»من و وزوزی هم هورا کشیدیم.بابا دوید سه تا دم‌کنی آورد و هر سه مثل کلاه آشپزها روی سرمان گذاشتیم. یک ملاقه‌ی چوبی هم دستش گرفت و گفت: «سرآشیزها به خط!»ما دوتا صاف کنار هم وایستادیم.بابا گفت: «خب. امشب می‌خوایم چی درست کنیم؟»من داد زدم: «قورمسبزی!»وزوزی هم گفت: «قورمجسری!»بابا ملاقه‌اش را برد بالا: «سرآشیزهاااا! خبر خبر! پس غذای امشب قورمه‌سبزیه!»ما داد زدیم: «هوراااا!»

مدیریت استراتژیک در نهادهای حاکم بر ورزش
اصطلاحات و مفاهیم بنیادین در عرفان اسلامی
فاطمه طباطبایی
آلاینده ها، تخریب و زوال عقل
محمد کریمی
رابطه فرآیند ارزیابی عملکرد کارکنان با بهبود عملکرد آنان در ادارات آموزش و پرورش
حسین سروش‌مهر
رودخانه وارونه (هانا)
ژان کلود مورلوا
جرم انگاری معاونت در فضای سایبر از منظر فقه و حقوق
مرتضی چیت سازیان
چهل درس مکتب عشق (جلد اول)
علیرضا رضیی
همه چیز به فنا رفته!