کتاب واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (جلد دوم)
مجموعه مقالات
معرفی کتاب واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (جلد دوم)
کتاب مجموعه مقالات واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان؛ جلد ۲ را مهینناز میردهقان جمعآوری کرده است. در این کتاب مجموعهای از مقالاتی گردآوری شده است که در همایش مجموعه مقالات واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان شرکت کرده بودند.
درباره کتاب مجموعه مقالات واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان؛ جلد ۲
با گسترش روابط فرهنگی و سیاسی اجتماعی ایران با دیگر کشورها روابط علمی و آموزشی ما هم افزایش یافته است. در این روابط تا جایی پیش رفته است که خود زبان فارسی به دلیل اهمیت و تاریخچهاش به عنوان یکی از مهمترین رشتههایی است که آموزش داده میشود. این کتاب نتیجه همایشی است که اساتید و دانشجویان آموزش زبان به غیر فارسی زبانان در آن شرکت کردهاند و مقالات مهم ارزشمندی در خود دارد.
خواندن کتاب مجموعه مقالات واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان؛ جلد ۲ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام پژوهشگران زبانشناسی و آموزش زبان به غیرفارسیزبانان پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | واکاوی منابع آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (جلد دوم) |
| عنوان دیگر | مجموعه مقالات |