دانلود و خرید کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی لتیسیا اورداز ترجمه عرشیا عالی نژاد
تصویر جلد کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

معرفی کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

کتاب الکترونیکی «پادشاه چرخ و فلک و مأموریت فضایی» نوشتهٔ لتیسیا اورداز با تصویرگری «یانا پوپووا» و ترجمهٔ «عرشیا عالی‌نژاد» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که به موضوع ترس، اعتماد به نفس و رویاپردازی در کودکان می‌پردازد و با روایت ماجراجویی‌های پسری به نام مکستون، تلاش می‌کند کودکان را به غلبه بر ترس‌ها و دنبال‌کردن آرزوهایشان تشویق کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

این کتاب در قالب داستانی کودکانه، به دغدغه‌هایی مانند ترس از تجربه‌های جدید، اهمیت حمایت خانواده و قدرت تخیل می‌پردازد. روایت حول محور پسری به نام «مکستون» شکل می‌گیرد که با ترس از چرخ و فلک روبه‌روست و در مسیر غلبه بر این ترس، به کمک خانواده و دوستانش، به ایده‌های خلاقانه و رویاهای بزرگ دست پیدا می‌کند. نویسنده در بخش‌هایی از کتاب به الهام‌گرفتن از تجربه‌های واقعی پسرش اشاره می‌کند و داستان را با عناصر خیال‌انگیز مانند سفر به ماه و سیاره مشتری ترکیب می‌کند. کتاب با زبانی ساده و تصاویر رنگارنگ، تلاش دارد پیام‌هایی دربارهٔ اعتماد به نفس، پشتکار و اهمیت رویاپردازی را به کودکان منتقل کند. اطلاعات جالبی دربارهٔ چرخ و فلک‌ها و سفر به ماه نیز در بخش‌هایی از کتاب گنجانده شده تا علاوه بر داستان، جنبهٔ آموزشی هم داشته باشد.

خلاصه کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با خاطره‌ای از «مکستون» آغاز می‌شود که برای اولین بار با چرخ و فلک روبه‌رو می‌شود و از سوارشدن بر آن می‌ترسد. او نگرانی خود را با مادرش در میان می‌گذارد و شب، در رویاهایش چرخ و فلک‌های عجیب و جادویی را می‌بیند. صبح روز بعد، مکستون تصمیم می‌گیرد بر ترسش غلبه کند و سوار چرخ و فلک شود. پس از این تجربه، او به فکر ساختن چرخ و فلک مخصوص خودش می‌افتد و از خانواده‌اش دربارهٔ نحوهٔ ساخت آن می‌پرسد. حمایت خانواده و تشویق برادرش باعث می‌شود مکستون به ایده‌های بزرگ‌تری فکر کند؛ او آرزو دارد روزی چرخ و فلکی روی ماه بسازد و حتی به سیاره مشتری سفر کند. در ادامه، مکستون و برادرش با تخیل و همکاری، مأموریتی فضایی را در ذهن خود طراحی می‌کنند و سرزمین خیالی‌شان را در ماه و مشتری به نمایش می‌گذارند. داستان با تأکید بر این نکته به پایان می‌رسد که با اعتماد به نفس و تلاش، می‌توان به آرزوهای بزرگ دست یافت.

چرا باید کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و کودکانه، به موضوعاتی مانند غلبه بر ترس، اهمیت حمایت خانواده و قدرت رویاپردازی می‌پردازد. کودکان در خلال داستان با شخصیت مکستون همراه می‌شوند و می‌آموزند که می‌توانند با پشتکار و اعتماد به نفس، بر ترس‌هایشان غلبه کنند و به اهداف بزرگ فکر کنند. همچنین اطلاعات جالبی دربارهٔ چرخ و فلک‌ها و سفر به ماه در کتاب آمده که جنبهٔ آموزشی آن را تقویت می‌کند.

خواندن کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۵ سال به بالا که با ترس‌های روزمره یا کمبود اعتماد به نفس روبه‌رو هستند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال داستان‌هایی برای تقویت روحیهٔ تلاش و رویاپردازی در کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

- آغاز داستان: معرفی مکستون و مواجهه با ترس از چرخ و فلک در این بخش، مکستون برای اولین بار با چرخ و فلک روبه‌رو می‌شود و احساس ترس خود را بیان می‌کند.- رویاپردازی و تخیل مکستون در خواب، چرخ و فلک‌های جادویی و حیوانات خیالی را می‌بیند و ایده‌های جدیدی در ذهنش شکل می‌گیرد.- غلبه بر ترس و تجربهٔ جدید صبح روز بعد، مکستون تصمیم می‌گیرد سوار چرخ و فلک شود و با حمایت خانواده‌اش بر ترسش غلبه می‌کند.- ایده‌پردازی و حمایت خانواده مکستون به فکر ساختن چرخ و فلک مخصوص خودش می‌افتد و خانواده و برادرش او را تشویق می‌کنند.- مأموریت فضایی و رویاهای بزرگ مکستون و برادرش با تخیل خود، سفری خیالی به ماه و مشتری را آغاز می‌کنند و سرزمین خیالی‌شان را می‌سازند.- اطلاعات جالب دربارهٔ چرخ و فلک و ماه در پایان کتاب، نکته‌هایی دربارهٔ تاریخچهٔ چرخ و فلک و سفر به ماه آورده شده است.

بخشی از کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

«وقتی به خانه برگشتیم و خوابیدم. در رویاهایم چرخ و فلک‌های مختلفی دیدم. بعضی از آن‌ها اسب‌های بزرگی داشتند و بقیه‌ی آن‌ها هم ربات و حیوان‌های مرموز. یکی از آن حیوانات اژدهایی جادویی با نفس‌های آتشین بود که سریع‌ترین چرخ و فلک جهان هم بود. صبح روز بعد، مادرم از من پرسید که می‌خواهم چه‌کار کنم. من با صدای بلند گفتم: «می‌خواهم سوار چرخ و فلک باغ وحش بشوم. می‌خواهم بدانم این وسیله چطور کار می‌کند تا بتوانم چرخ و فلک مخصوص خودم را که خیلی جالب‌تر خواهد بود، طراحی کنم.» وقتی که تمام شد، مادرم را محکم در آغوش گرفتم و با هم جشن گرفتیم. من سم را شکست دادم!»