معرفی و دانلود کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی (The carousel king and the space mission = El rey del carrusel y la)، نوشته لتیسیا اورداز و ترجمه عرشیا عالی‌ نژاد، توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که به موضوع ترس، اعتماد‌به‌نفس و رویاپردازی در کودکان می‌پردازد و با شرح ماجراجویی‌های پسری به نام مکستون تلاش می‌کند کودکان را به غلبه‌بر ترس‌ها و دنبال‌کردن آرزوهایشان تشویق کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی در قالب داستانی کودکانه، به دغدغه‌هایی مانند ترس از تجربه‌های جدید، اهمیت حمایت خانواده و قدرت تخیل می‌پردازد. داستان حول محور پسری به نام مکستون شکل گرفته است که با ترس از چرخ‌و‌فلک روبه‌رو شده و در مسیر غلبه‌بر این ترس، به کمک خانواده و دوستانش، به ایده‌های خلاقانه و رویاهای بزرگ دست پیدا می‌کند. لتیسیا اورداز در بخش‌هایی از کتاب به الهام‌گرفتن از تجربه‌های واقعی پسرش اشاره کرده و داستان را با عناصر خیال‌انگیز، مانند سفر به ماه و سیاره‌ی مشتری ترکیب می‌کند. کتاب با زبانی ساده و تصاویر رنگارنگ، پیام‌هایی درباره‌ی اعتماد‌به‌نفس، پشتکار و اهمیت رویاپردازی را به کودکان منتقل می‌کند. اطلاعات مفیدی درباره‌ی چرخ‌وفلک‌ها و سفر به ماه نیز در بخش‌هایی از کتاب گنجانده شده است.

خلاصه داستان پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با خاطره‌ای از مکستون آغاز می‌شود که برای اولین بار با چرخ‌و‌فلک روبه‌رو می‌شود و از سوارشدن بر آن می‌ترسد. او نگرانی خود را با مادرش در میان می‌گذارد و شب، در رویاهایش چرخ‌و‌فلک‌های عجیب و جادویی را می‌بیند. صبح روز بعد، مکستون تصمیم می‌گیرد بر ترسش غلبه کند و سوار چرخ‌و‌فلک شود. پس از این تجربه، او به فکر ساختن چرخ‌و‌فلک مخصوص خودش می‌افتد و از خانواده‌اش درباره‌ی نحوه‌ی ساخت آن می‌پرسد. حمایت خانواده و تشویق برادرش باعث می‌شود مکستون به ایده‌های بزرگ‌تری فکر کند؛ او آرزو دارد روزی چرخ‌و‌فلکی روی ماه بسازد و حتی به سیاره‌ی مشتری سفر کند. در ادامه، مکستون و برادرش با همکاری یکدیگر، مأموریتی فضایی را در ذهن خود طراحی می‌کنند و سرزمین خیالی‌شان را در ماه و مشتری به نمایش می‌گذارند. داستان با تأکید بر این نکته به پایان می‌رسد که با اعتماد‌به‌نفس و تلاش می‌توان به آرزوهای بزرگ دست یافت.

چرا باید کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و کودکانه، به موضوعاتی مانند غلبه‌بر ترس، اهمیت حمایت خانواده و قدرت رویاپردازی می‌پردازد. کودکان در خلال داستان با شخصیت مکستون همراه می‌شوند و می‌آموزند که می‌توانند با پشتکار و اعتماد‌به‌نفس، بر ترس‌هایشان غلبه کنند و به اهداف بزرگ فکر کنند؛ همچنین اطلاعات جالبی درباره‌ی چرخ‌و‌فلک‌ها و سفر به ماه در کتاب آمده که جنبه‌ی آموزشی آن را تقویت می‌کند.

خواندن کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این داستان برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که با ترس‌های روزمره یا کمبود اعتمادبه‌نفس روبه‌رو هستند، مناسب است؛ همچنین والدین و مربیانی که به‌دنبال داستان‌هایی برای تقویت روحیه‌ی تلاش و رویاپردازی در کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

«وقتی به خانه برگشتیم و خوابیدم. در رویاهایم چرخ و فلک‌های مختلفی دیدم. بعضی از آن‌ها اسب‌های بزرگی داشتند و بقیه‌ی آن‌ها هم ربات و حیوان‌های مرموز. یکی از آن حیوانات اژدهایی جادویی با نفس‌های آتشین بود که سریع‌ترین چرخ و فلک جهان هم بود. صبح روز بعد، مادرم از من پرسید که می‌خواهم چه‌کار کنم. من با صدای بلند گفتم: «می‌خواهم سوار چرخ و فلک باغ وحش بشوم. می‌خواهم بدانم این وسیله چطور کار می‌کند تا بتوانم چرخ و فلک مخصوص خودم را که خیلی جالب‌تر خواهد بود، طراحی کنم.» وقتی که تمام شد، مادرم را محکم در آغوش گرفتم و با هم جشن گرفتیم. من سم را شکست دادم!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی
انتشاراتانتشارات برکه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۳۱
فرمت کتابPDF
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی پادشاه چرخ و فلک و ماموریت فضایی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.