کتاب سرزمین موعود
معرفی کتاب سرزمین موعود
کتاب سرزمین موعود (Barak Obama. A Promised land) نوشته باراک اوباما با ترجمه هاجر شکری و امان الله ارغوان با همکاری انتشارات درقلم، روایتی از زندگی شخصی و سیاسی چهلوچهارمین رئیسجمهور ایالات متحده است. این کتاب در دستهی سرگذشتنامهها و خاطرات سیاسی قرار میگیرد و به فرازونشیبهای زندگی اوباما، از دوران کودکی تا سالهای نخست ریاستجمهوری میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سرزمین موعود
کتاب سرزمین موعود (متن کامل) اثری است که در آن باراک اوباما به بازگویی مسیر زندگی خود از کودکی تا ورود به کاخ سفید و سالهای ابتدایی ریاستجمهوری میپردازد. این کتاب، بخشی از خاطرات اوباما را دربرمیگیرد که به شکل روایی و با جزئیات فراوان، تجربههای شخصی، خانوادگی و سیاسی او را بازتاب میدهد. اوباما در این کتاب به ریشههای خانوادگی، تحصیلات، دغدغههای اجتماعی و سیاسی و چالشهای ورود به عرصهی سیاست آمریکا اشاره میکند.
روایت کتاب، تصویری از جامعهی آمریکا در دهههای پایانی قرن بیستم و آغاز قرن بیستویکم ارائه میدهد و به موضوعاتی مانند نژاد، طبقه، هویت و آرمانهای دموکراتیک اشاره میکند. کتاب به فضای سیاسی و اجتماعی آمریکا، جنبشهای مدنی و نقش خانواده و دوستان در شکلگیری شخصیت نویسنده نیز پرداخته است. کتاب حاضر نهتنها سرگذشت فردی اوباما، بلکه بازتابی از تحولات اجتماعی و سیاسی آمریکا در چند دههی اخیر است.
خلاصه کتاب سرزمین موعود
کتاب با توصیف لحظاتی از حضور باراک اوباما در کاخ سفید آغاز میشود؛ سپس به گذشته بازمیگردد تا ریشههای خانوادگی و دوران کودکی او را در هاوایی و اندونزی روایت کند. اوباما از تأثیر مادر و پدربزرگ و مادربزرگش بر شکلگیری ارزشها و نگرشهایش سخن میگوید و به چالشهای هویتی ناشی از تفاوتهای نژادی و فرهنگی اشاره میکند. علاقه به کتاب و مطالعه، نقش مهمی در رشد فکری او داشته و او را به سمت دغدغههای اجتماعی و سیاسی سوق داده است. در ادامه، تجربههای اوباما در دانشگاه، مواجهه با مسائل نژادی و طبقاتی و ورود تدریجی به فعالیتهای اجتماعی و سازماندهی جامعه شرح داده میشود.
کتاب به مسیر شغلی او، از فعالیتهای مدنی در شیکاگو تا تحصیل در دانشکدهی حقوق هاروارد و آشنایی با میشل میپردازد. اوباما در این کتاب، از تردیدها، امیدها و آرمانگراییهای جوانی خود نوشته و چگونگی ورودش به سیاست و نخستین رقابتهای انتخاباتی را با جزئیات بیان کرده است. کتاب با تمرکز بر تجربههای شخصی، خانوادگی و اجتماعی اوباما، تصویری از مسیر پرفرازونشیب رسیدن به ریاستجمهوری ارائه میدهد.
چرا باید کتاب سرزمین موعود را خواند؟
این کتاب فرصتی است برای آشنایی با زندگی و اندیشههای یکی از چهرههای تأثیرگذار معاصر. خواننده با مطالعهی اثر حاضر میتواند از زاویهای نزدیکتر با چالشها، تردیدها و امیدهای فردی که به بالاترین مقام اجرایی آمریکا رسید، آشنا شود. روایت صادقانه و دقیق نویسنده، تجربههای شخصی او را با تحولات اجتماعی و سیاسی آمریکا پیوند میزند و تصویری ملموس از مسیر رشد فردی و جمعی ارائه میدهد. این اثر به موضوعاتی مانند هویت، نژاد، خانواده و آرمانهای دموکراتیک میپردازد و میتواند الهامبخش کسانی باشد که دغدغهی تغییرات اجتماعی را دارند.
خواندن کتاب سرزمین موعود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این اثر برای علاقهمندان سرگذشتنامههای سیاسی، تاریخ معاصر آمریکا، مطالعات اجتماعی و کسانی که بهدنبال شناخت عمیقتر روندهای سیاسی و اجتماعی ایالات متحده هستند، مناسب است؛ همچنین خواندن این اثر برای دانشجویان علوم سیاسی، جامعهشناسی و افرادی که دغدغهی هویت، نژاد و عدالت اجتماعی را دارند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب سرزمین موعود
«از میان تمام اتاقها، راهروها و نمادهای تاریخسازی که کاخ سفید و محوطههایش را میآراست، تالار ستوندار بال غربی را بیشتر میپسندیدم. این تالار هشت سال ریاستجمهوری مرا در خویش جای داده است؛ به مدت یک دقیقه گذر از این تالار در فضای باز از خانه تا دفتر کار و بازگشت دوباره. اینجا همان جایی است که نخستین سوز زمستانی و نیز نخستین حلاوت تابستانی را حس کردم. همان جاییکه به همه چیز فکر میکردم. جلسات پیش رو را با تیکزدن مشخص میکردم. خلاصهی مباحث را برای اعضای کنگره یا حقوقدانانی که قدری هم اضطراب داشتند آماده میکردم. خودم را نیز برای تمام حوادث و بحرانها مهیا مینمودم.»
کتاب بسیار جامع و جالب و گیرایی است. خواندش توصیه میشه 👌👌👌