کتاب دست تقدیر
معرفی کتاب دست تقدیر
کتاب دست تقدیر، نوشته مهری آزادی و منتشرشده توسط نشر رزا، رمانی عاشقانه و اجتماعی است که با محوریت شخصیتهایی مانند پیمانه، سیدرضا و علی، به دغدغههای عاطفی، اخلاقی و انتخابهای سرنوشتساز جوانان میپردازد. داستان با نگاهی به روابط انسانی، وفاداری، فداکاری و پیچیدگیهای عشق و تقدیر، مخاطب را با چالشهای احساسی و تصمیمگیریهای دشوار روبهرو میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دست تقدیر
کتاب دست تقدیر، به قلم مهری آزادی با محوریت زندگی دانشجویی و خانوادگی نوشته شده است. داستان حول محور پیمانه، دختری جوان و دانشجو، و سیدرضا، مردی جانباز و پر از راز، میچرخد. نویسنده با لحنی صمیمی و از زاویهی دید اولشخص، مخاطب را به دنیای درونی شخصیتها میبرد. کتاب به موضوعاتی مانند عشق، وفاداری، ایثار و مواجهه با مشکلات و بیماریهای جسمی و روحی میپردازد. در کنار روایت عاشقانه، مسائل اجتماعی و خانوادگی نیز نقش پررنگی دارند؛ ازجمله روابط میان اعضای خانواده، دوستیهای عمیق و تأثیر رخدادهای گذشته بر حال و آیندهی شخصیتها. مهری آزادی با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، فضای دانشگاه و روابط میانفردی، تصویری ملموس از جامعهی معاصر ایران ارائه میدهد.
خلاصه داستان دست تقدیر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با روایت زندگی پیمانه، دانشجویی جوان، آغاز میشود. او در دانشگاه با سیدرضا آشنا میشود؛ مردی که گذشتهای پر از درد و راز دارد و بهواسطهی دوستی با برادر پیمانه، علی، وارد زندگی او میشود. رابطهی پیمانه و سیدرضا با احساسات عمیق، تردیدها و کشمکشهای درونی همراه میشود. سیدرضا جانباز جنگ است و بیماری و مشکلات جسمیاش سایهای بر رابطهاش با پیمانه میاندازد. پیمانه درگیر احساسات متناقض، نگرانیهای خانوادگی و فشارهای اجتماعی است.
در ادامه، رازهایی از گذشتهی سیدرضا فاش میشود؛ ازجمله ماجرای درمان او در آلمان و ارتباطش با پرستاری که بعدها مشخص میشود فرزندی از او دارد. این افشاگریها پیمانه را در موقعیت دشواری قرار میدهد و او باید میان بخشش، عشق و پذیرش واقعیتهای تلخ، تصمیم بگیرد؛ درعینحال روابط خانوادگی، دوستیها و چالشهای زندگی روزمره، داستان را پیش میبرند و شخصیتها را در معرض انتخابهای سرنوشتساز قرار میدهند.
چرا باید کتاب دست تقدیر را خواند؟
این رمان با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، ایثار، وفاداری و مواجهه با بحرانهای اخلاقی و عاطفی، تصویری از پیچیدگیهای روابط انسانی و تأثیر تصمیمات فردی بر سرنوشت را به نمایش میگذارد. روایت داستان از زاویهی دید اولشخص بیان میشود و ضمن پرداختن به جزئیات احساسات و دغدغههای شخصیتها، امکان همذاتپنداری را برای مخاطبان فراهم میکند.
خواندن کتاب دست تقدیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان رمانهای عاشقانه و اجتماعی و مخاطبانی که به داستانهایی با محوریت زندگی دانشجویی و خانوادگی علاقهمند هستند، انتخاب مناسبی خواهد بود.
بخشی از کتاب دست تقدیر
«وقتی زیارت کردم و بیرون آمدم دوستانم بالای تپه کنار زیارتگاه نشسته بودند و برایم دست تکان دادند. به کنارشان رسیدم. شوخی میکردند و با خنده میگفتند: با امامزاده خلوت کردی. تبسمی کردم و گفتم: دست بردار نبودند. جو طنز و شوخی بچهها را گرفته بود. به خاطر اینکه از این حالت درشان بیاورم با ظاهرسازی خاصی دستم را سایبان چشمانم کردم و گفتم: نمیدونم چرا دیر کرده! بچهها با تعجب. خنده و شوخی را قطع کردند و پرسیدند: کی؟ من هم که موفق شده بودم. گفتم: خب خب چه ربطی به شما داره. و با خنده ناگهانی برای اذیت و شیطنت بیشتر آنها بهسمت دیگر چرخیدم و گفتم: آهان داره میاد. کلمه میاد هنوز توی دهانم بود که نگاهم به نگاهی گره خورد که بسیار آشنا اما غریبه و دلنشین بود. چه مدت گذشت نمیدانم. با کشیدهشدن دستم توسط فاطمه از آن حالت بیرون آمدم. فاطمه گفت: کجایی؟ و آهسته زمزمه کرد: نگاه تیر شیطونه. مراقب باش!»