کتاب دست تقدیر
معرفی کتاب دست تقدیر
معرفی کتاب دست تقدیر
کتاب الکترونیکی «دست تقدیر» نوشتهٔ مهری آزادی و منتشرشده توسط نشر رزا، رمانی عاشقانه و اجتماعی است که در بستر زندگی دانشجویی و خانوادگی روایت میشود. این اثر با محوریت شخصیتهایی چون «پیمانه»، «سیدرضا» و «علی»، به دغدغههای عاطفی، اخلاقی و انتخابهای سرنوشتساز جوانان میپردازد. داستان با نگاهی به روابط انسانی، وفاداری، فداکاری و پیچیدگیهای عشق و تقدیر، مخاطب را با چالشهای احساسی و تصمیمگیریهای دشوار روبهرو میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دست تقدیر
«دست تقدیر» در فضایی معاصر و با محوریت زندگی دانشجویی و خانوادگی شکل میگیرد. داستان حول محور پیمانه، دختری جوان و دانشجو، و سیدرضا، مردی جانباز و پر از راز، میچرخد. روایت با لحنی صمیمی و از زاویه دید اولشخص، مخاطب را به دل دغدغهها و احساسات شخصیتها میبرد. کتاب به موضوعاتی چون عشق، وفاداری، ایثار، و مواجهه با مشکلات و بیماریهای جسمی و روحی میپردازد. در کنار روایت عاشقانه، مسائل اجتماعی و خانوادگی، نقش پررنگی دارند؛ از جمله روابط میان اعضای خانواده، دوستیهای عمیق، و تاثیر گذشته بر حال و آینده شخصیتها. اثر در دورهای روایت میشود که ارزشهای سنتی و دغدغههای مدرن در کنار هم قرار گرفتهاند و شخصیتها ناچارند میان احساسات و عقلانیت، سنت و نوگرایی، انتخاب کنند. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، فضای دانشگاه، و روابط میانفردی، تصویری ملموس از جامعه معاصر ارائه میدهد.
خلاصه کتاب دست تقدیر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با روایت زندگی «پیمانه»، دانشجوی جوان، آغاز میشود که در دانشگاه با «سیدرضا» آشنا میشود؛ مردی که گذشتهای پر از درد و راز دارد و بهواسطهٔ دوستی با برادر پیمانه، علی، وارد زندگی او میشود. رابطهٔ پیمانه و سیدرضا با احساسات عمیق، تردیدها و کشمکشهای درونی همراه است. سیدرضا جانباز جنگ است و بیماری و مشکلات جسمیاش سایهای بر رابطهشان میاندازد. پیمانه درگیر احساسات متناقض، نگرانیهای خانوادگی و فشارهای اجتماعی است. با پیشرفت داستان، رازهایی از گذشتهٔ سیدرضا فاش میشود؛ از جمله ماجرای درمان او در آلمان و ارتباطش با پرستاری که بعدها مشخص میشود فرزندی از او دارد. این افشاگریها پیمانه را در موقعیت دشواری قرار میدهد و او باید میان بخشش، عشق و پذیرش واقعیتهای تلخ، تصمیم بگیرد. در کنار این خط اصلی، روابط خانوادگی، دوستیها و چالشهای زندگی روزمره، داستان را پیش میبرند و شخصیتها را در معرض انتخابهای سرنوشتساز قرار میدهند.
چرا باید کتاب دست تقدیر را خواند؟
این رمان با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، ایثار، وفاداری و مواجهه با بحرانهای اخلاقی و عاطفی، تصویری از پیچیدگیهای روابط انسانی و تاثیر تصمیمات فردی بر سرنوشت را به نمایش میگذارد. روایت داستان از زاویه دید اولشخص و پرداختن به جزئیات احساسات و دغدغههای شخصیتها، امکان همذاتپنداری را برای مخاطب فراهم میکند. همچنین، حضور مسائل اجتماعی و خانوادگی در کنار روایت عاشقانه، اثری چندلایه و قابل تأمل پدید آورده است.
خواندن کتاب دست تقدیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای عاشقانه و اجتماعی، کسانی که دغدغهٔ روابط انسانی، وفاداری، بخشش و انتخابهای سرنوشتساز دارند، مناسب است. همچنین مخاطبانی که به داستانهایی با محوریت زندگی دانشجویی و خانوادگی علاقهمندند، میتوانند با این اثر ارتباط برقرار کنند.
بخشی از کتاب دست تقدیر
«شروع کردم به گریهکردن. حرف میزدم و گریه میکردم؛ اما قطرات اشکم تمامی نداشت. مثل اینکه پس از بارش دریجه سد را باز کرده باشند. بارش ابرها که آب زیادی مثل غصههای من پشت سد باشند. دوباره دفعه اول بود که آمده بودم. شاهزاده قاسم زیارتگاهی درنزدیک شهر دانشگاهیام. شهردود و هیاهو اما زیبا و پرخاطره بود. وقتی زیارت کردم و بیرون آمدم دوستانم بالای تپه کنار زیارتگاه نشسته بودند و برایم دست تکان دادند. به کنارشان رسیدم. شوخی میکردند و با خنده میگفتند: با امامزاده خلوت کردی. تبسمی کردم و گفتم: دست بردار نبودند. جو طنز و شوخی بچهها را گرفته بود. به خاطر اینکه از این حالت درشان بیاورم با ظاهرسازی خاصی دستم را سایبان چشمانم کردم و گفتم: نمیدونم چرا دیر کرده! بچهها با تعجب. خنده و شوخی را قطع کردند و پرسیدند: کی؟ من هم که موفق شده بودم. گفتم: خب خب چه ربطی به شما داره. و با خنده ناگهانی برای اذیت و شیطنت بیشتر آنها بهسمت دیگر چرخیدم و گفتم: آهان داره میاد. کلمه میاد هنوز توی دهانم بود که نگاهم به نگاهی گره خورد که بسیار آشنا اما غریبه و دلنشین بود. چه مدت گذشت نمیدانم. با کشیدهشدن دستم توسط فاطمه از آن حالت بیرون آمدم. فاطمه گفت: کجایی؟ و آهسته زمزمه کرد: نگاه تیر شیطونه. مراقب باش!»