کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن
معرفی کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن
معرفی کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن
کتاب الکترونیکی «وقتی رفتم واسه من گریه نکن» مجموعهای از سرودههای «سعید رمضانخانی» است که توسط نشر پرین منتشر شده است. این اثر در قالب شعر معاصر فارسی، با محوریت مضامینی چون جدایی، دلتنگی، عشق و خاطره، به بیان احساسات و تجربههای عاطفی میپردازد. اشعار این مجموعه، فضای عاطفی و گاه اندوهگین روابط انسانی را به تصویر میکشد و با زبانی صمیمانه، لحظات تلخ و شیرین عاشقانه را روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن
«وقتی رفتم واسه من گریه نکن» در دورهای نوشته شده که شعر معاصر فارسی، بیش از پیش به دغدغههای فردی و احساسات شخصی میپردازد. این مجموعه، با بهرهگیری از زبان روزمره و تصاویر ملموس، به سراغ تجربههای مشترک انسانی رفته است؛ تجربههایی مانند جدایی، دلتنگی، امید و ناامیدی. اشعار کتاب، اغلب در قالبهای آزاد و نیمایی سروده شدهاند و فضای غالب آن، روایتهایی از عشقهای ناکام، خاطرات گذشته و آرزوی وصال است. در کنار این مضامین، نشانههایی از امید به آینده و بازگشت به روزهای روشن نیز در برخی شعرها دیده میشود. کتاب، با تکیه بر بیان احساسات و تصویرسازیهای ساده، تلاش میکند مخاطب را به همدلی با شاعر و تجربههایش دعوت کند. این مجموعه، نمونهای از جریانهای رایج شعر امروز ایران است که به بیان بیواسطهٔ عواطف و دغدغههای فردی میپردازد.
چرا باید کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن را خواند؟
این کتاب، مجموعهای از شعرهای عاشقانه و اجتماعی است که با محوریت جدایی، دلتنگی و خاطره، احساسات انسانی را به تصویر میکشد. خواندن این اثر، فرصتی برای همدلی با تجربههای عاطفی و بازخوانی لحظات تلخ و شیرین زندگی است. اشعار کتاب، با زبانی نزدیک به زندگی روزمره، به دغدغههای مشترک بسیاری از افراد میپردازد و میتواند برای کسانی که به دنبال بازتاب احساسات خود در شعر هستند، تجربهای نزدیک و قابل لمس فراهم کند.
خواندن کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این مجموعه شعر برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که تجربهٔ جدایی، دلتنگی یا عشق را پشت سر گذاشتهاند و افرادی که به دنبال بیان احساسات خود در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای دوستداران ادبیات احساسی و عاشقانه، این کتاب میتواند جذاب باشد.
بخشی از کتاب وقتی رفتم واسه من گریه نکن
«وقتی رفتم واسه من گریه نکن دوس ندارم که چشات بارونی شه دوس ندارم دل تو تو چشم من زندونی شه وقتی رفتم واسه من گریه نکن دوس دارم زودی فراموشت بشم کنج دل کفتر بی جونت بشم دوس ندارم ز غمت جون بکنم یا برا دوری ازت گریه کنم پس تو هم برای من گریه نکن دفتر شادیات پاره نکن وقتی رفتم واسه من گریه نکن»
قشنگن👌
واسه من گریه نکن😊😊😊😊😊😊😊