کتاب یک قرمز جادویی سمانه بهروز + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سمانه بهروز
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب یک قرمز جادویی

معرفی کتاب یک قرمز جادویی

کتاب الکترونیکی «یک قرمز جادویی» نوشته و تصویرگری سمانه بهروز و با همکاری انتشارات بازی و اندیشه منتشر شده است. این کتاب در دسته داستان‌های تخیلی برای گروه سنی ب قرار می‌گیرد و با تصویرگری رنگی و جذاب، دنیایی متفاوت را به کودکان معرفی می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یک قرمز جادویی

«یک قرمز جادویی» اثری است که با محوریت تخیل و کنجکاوی کودکان نوشته شده و داستان سه گاو را روایت می‌کند که با دیدن یک نقطه قرمز، هرکدام برداشت متفاوتی از آن دارند. این کتاب در فضایی فانتزی و با زبانی کودکانه، به موضوعات خیال‌پردازی، تفاوت دیدگاه‌ها و اهمیت همکاری می‌پردازد. تصویرگری‌های رنگی و زنده، فضای داستان را برای مخاطب کودک جذاب‌تر می‌کند. کتاب در سال‌های اخیر منتشر شده و با توجه به گروه سنی ب، مناسب کودکان دبستانی است. روایت داستان به گونه‌ای است که کودک را به مشارکت ذهنی و پرسشگری دعوت می‌کند و در عین حال، فضای شاد و پرهیجانی را خلق می‌کند.

خلاصه کتاب یک قرمز جادویی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با سه گاو آغاز می‌شود که ناگهان یک نقطه قرمز را می‌بینند. هرکدام از گاوها برداشت متفاوتی از این نقطه دارند؛ یکی آن را گیلاس می‌داند، دیگری سوراخ و سومی خال. این اختلاف نظرها باعث می‌شود هرکدام ماجرایی خیالی درباره ماهیت نقطه قرمز بسازند. در ادامه، نقطه قرمز بزرگ‌تر می‌شود و هر گاو تصور می‌کند که با یک پدیده جادویی روبه‌رو شده است؛ از چتر جادویی گرفته تا بشقاب پرنده و حتی جزیره‌ای سرخ که پادشاهی گاوها را به همراه دارد. این روند خیال‌پردازی ادامه پیدا می‌کند و هرکدام از گاوها تلاش می‌کنند دیگران را قانع کنند که برداشت خودشان درست است. داستان با تاکید بر تفاوت دیدگاه‌ها و قدرت تخیل کودکان پیش می‌رود و در نهایت، بدون افشای پایان، مخاطب را با دنیایی از احتمالات و شگفتی‌ها تنها می‌گذارد.

چرا باید کتاب یک قرمز جادویی را خواند؟

این کتاب با روایت ساده و تصویرگری‌های رنگی، به کودکان کمک می‌کند تا قدرت تخیل و خلاقیت خود را تقویت کنند. داستان سه گاو و برداشت‌های متفاوت آن‌ها از یک نقطه قرمز، به کودکان نشان می‌دهد که هرکس می‌تواند نگاه ویژه‌ای به دنیا داشته باشد و هیچ برداشتی لزوماً اشتباه یا درست نیست. همچنین، کتاب به اهمیت گفتگو و شنیدن نظر دیگران اشاره دارد و فضای مناسبی برای گفت‌وگو میان کودک و والدین یا مربیان فراهم می‌کند.

خواندن کتاب یک قرمز جادویی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب، به‌ویژه آن‌هایی که به داستان‌های تخیلی و ماجراجویانه علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال تقویت خلاقیت و مهارت گفت‌وگو در کودکان هستند، گزینه خوبی به شمار می‌رود.

بخشی از کتاب یک قرمز جادویی

«آن روز هرسه گاو یک چیز قرمز دیدند.گاو اول گفت: شاید گیلاس است ... گاو دوم گفت: شاید هم سوراخ است ... و گاو سوم گفت: شاید هم خال باشد ...ناگهان نقطه‌ی قرمز بزرگ شد. آن چتری جادویی است که هروقت با شود از زیر آن نور می‌زند بیرون!الکی دل خودت را صابون نزن! آن بشقاب پرنده است و من به زودی با آن پرواز خواهم کرد!چه حرف‌ها! من مطمئن هستم که آن جزیره‌ی باقوت سرخ است, و هرکس بتواند به آن جزیره برود پادشاه گاوها می‌شود. من پادشاه شما هستم و حرف حرف من است.امکان ندارد! کاملا معلوم است که آن چشمه‌ی اشک اژدهای سرجاست. هرکسی از آب چشمه بنوشد دیگر گریه نمی‌کند.من شک ندارم که تخم اژدهای سه‌سر است که وقتی به آن دست بزنی، اژدها از آن بیرون می‌آید و آرزوهایت را برآورده می‌کند. تم اژدها مال خود خودم است.»